PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Kafam çok karışık ya...

afacan8
02/10/2003, 04:16
Sevgilime sarıldığımda o bana sarıldığında bunları daha önce yaptığı fikri beni kahır ediyor... Bazen hiç takmıyorum bazen kahır oluyorum...

Öylesine güzelki; fiziği, yüzü... Çıkmadan önce arkadaştık o zamanlar anlatmıştı; benden önce hocasına aşık olmuş onla iki kere birlikte olmuşlar adam kullanmış sonra bırakmış... Bir iki kişi daha olmuş hayatında, bunları keşke hiç bilmeseydim diyorum. Bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama ne bilem işte bazen kötü hissediyorum.

Öte yandan görüyorumki banada gerçekten çok bağlı, evlilik kapıya dayanırsa ne yaparım? ileride yine bunlar gelirse aklıma ne yaparım yada onun yaşadığı şehirde yaşarsak ? O adamla karşılaşırsam ?

Hiç böyle bişiler yaşayan varmı?
Bekrarek sizce nekadar önemli ?

hmustak
02/10/2003, 08:22
Aşk nesnellikten uzaktır.... Uzakda olmalıdır... Eğer ortada a$k veya sevgi varsa bahettiğin bu konuların önemi de yoktur...

Volkan Uzun
02/10/2003, 08:23
konuyu okudum polemik olsun iye grimiyimdedim
ama hmustak++ ( hmustak seni integer a cast ettim )

MEHMET
02/10/2003, 09:07
"Aşk her şeyi affedermi? " şarkısını biran aklıma getirdi.
Karşılıklı aşk varsa bunun zamanla geçeceğine inanıyorum.
Bekarte konusuna gelince bu konuda çok önyargılı olacağım için :sus: .
+
hmustak'a

Cls
input x,y;
x=0
y=0
for x=1 to 10000
x+y=y
next
Print "+";y;"kere katılıyorum."

xXx
02/10/2003, 10:12
Bu konuda söylenen sözler ile o sözlerle karşılaştığın anlar arasında farklılıklar (+ yada - ) olacağı için en iyisi karşındakini bu konuya göre değil bu konuyu karşındakine göre düşün o zaman bu düşüncelerden kurtulur ve doğru kararı verirsin.

redial
02/10/2003, 10:34
Mutluluk sence ne ile ilgili?
Kendi gecmisinde seni bu kadar rahatsiz ediyor mu?
Bence bu sorulara cevap vermeyi dene, hmustak+1 yazasin gelecek inan bana ;)

HunTER
02/10/2003, 11:55
Senden sonrası onemlı olmalı, senden oncesı degıl..

MEHMET
02/10/2003, 12:05
bir nevi öyle ama unutmaki senden önceki senin ilk zamanlarında doğru kişi idi. Ama şimdi başka birisiyle birliktesin. Yani senin öncesi ile tek bağlantın senin onunla yaşamış olduğun birliktelikteki çıkardığın sonuçları değerlendirip doğru hareket etmen.

HellScream
02/10/2003, 12:20
Onemli olan senden once yaptigi fiziksel (yada nesnel) olaylar degildir bence. Seni ilgilendirebilecek tek sey gecmiste yaptigi kisilik bazindaki hatalardir.

omer
02/10/2003, 12:59
Eğer birlikte olduğun kişi'nin geçmişinden rahatsız oluyorsan bence bırakmalısın o sana veya sen ona daha çok bağlanmadan, Ne kadar erken bırakırsan o kadar daha az acı çekersin.

EAN
02/10/2003, 13:04
#include <iostream.h>

//This is the main function which produced for hmustak

main()
{
int i;
for (i=0;i<10000000000000000000000000000000;i++)
{
cout<<"hmustak"<<"+"<<i;
}
}

Ben Cameron Michelle Diaz yengenizi bulana dek evlenmiyeceğim zaten. Onu bulmamada yukarıda yazan sayıda 1 gibi bir ihtimal olacağından ve de matematiksel olarak bu sıfır sayılacağından evlenmiyeceğim :)

HunTER
02/10/2003, 13:23
<?
$iddea = "Ben asla evlenmıyecem !";

if($iddea)
{
....
}
?>

Bu ıddea herzaman false dondurur EAN :) Oyuzden algorıtmayı su sekılde duzenle;

<?
$iddea = "Ben asla evlenmıyecem !";

if($iddea)
{
....
}
elseif($zaman == $evlenme_zamani)
{
evlen();
}
?>

Yoksa beklenmedık durumlarla karsılasabılırsın :)

MEHMET
02/10/2003, 15:37
Assembly programcılığı ile açıklama bekliyorum arkadaşlar yok mu?
+
@afacan, bence boş ver gitsin. Yani bırak. Bekarlık sultanlıktır. Ne güzel işte sorumlu olduğun yada bağımlı olduğun kimse yok. Düşünsene ondan habersiz 15 dakika bir yere git yada takıl, en az 15 saat mızmızlanma duyuyorsun. Hem sonra ilişki bittikten sonra yaşadığın ilişkinin süre katsayısı ile aşk acısının katsayısını çarpınca xXx gibi derinden "of ooff " çekmek zorunda kalırsın.
Buarada ilişkide geçen zaman ile aşkın acısı doğru orantılıdır.
:D

HellScream
02/10/2003, 16:05
foreach ($_PROBLEM as $sorun=>$cozum) {
if ($sorun == "bayan") { die("bu sorunun cozumu yok"); }
else {
$cozum();
}
}

Ömer
02/10/2003, 20:52
abicim onu bunu salla gerçekten onu seviyorsan geçmişi bırak gözünü ileriye çevir ve orda neler olucana bak ha eğer yarın bir günde o kızla evlenirsen sakın bunları yüzüne vurma ona hatırlatma aksi taktirde onu kovmuş olursun yani ona göre hareket et bunları evlendikden sonra öğrnsen bence daha kötü olurdu tabii böyle bir kararınız varsa.... dicem bu

Ansugo
02/10/2003, 20:58
Orjinal mesajı gönderen sessiztetik
"Aşk her şeyi affedermi? " şarkısını biran aklıma getirdi.

Bu bağlamdaki Aşk herşeyi affetmez. Herşeyi affedebilme kabiliyetine hâiz tek Şey vardır.

Ve "dengeler meselesi" ile "Davulun dengi dengine çalması" hadiselerini unutmamak icab eder.

// Ben aslında böyle konulara gülüp geçiyordum. Ama bunlara da maydonoz olmakta fayda gördüm. İdare ediverin. :P

xXx
03/10/2003, 10:19
Neden gülüp geçiyorsunki:confused:

HellScream
03/10/2003, 10:49
"gulme komsuna , gelir basina" hadisesinide unutmamali :D

MEHMET
03/10/2003, 12:21
Ansugo hiç aşık olmamış galiba.
eğer 50$+KDV öderse nasıl aşık olunur yazarım.

xXx
03/10/2003, 13:51
yok mevzuyu ıyı ayırmak lazım anguso ask olayına degılde bu gecmısı dusunme mevzuuna guluyor olabılır.

EAN
03/10/2003, 15:30
Bence ansugo bu konuların forumlarda paylaşılmasına gülüyordur.

fixman
03/10/2003, 15:48
Bu konuların forumda paylaşılması bana da tuhaf gelmeye başladı... yok, gülüp geçemiyorum, çünkü aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var... üstelik benim de başıma gelmiştir belki(?)...

Sonuçta bu bir board... İçinde ne kadar "Diğer Şeyler" diye bir bölüm olsa da özel hayatı böyle genel ortamlarda fazla deşmemek gerekiyor(bana göre)... Yakın gördüğün insanlara özel mesaj gönderirsin, MSN'ye falan çağırırsın(sellaammm!!! ;) )... dertleşirsin orada...

afacan'ı yadırgamıyorum... paylaşmaya ihtiyacı olduğu için paylaşmış belli ki... ama çevresinde bu tür konuları açıp dertleşebileceği insanlar olmalı... ve... yanlış olmayın ama bu insanlar, forumdaki üyelerden öncelikli olmalı...

Madem sordun... Söyleyim o zaman : Bekaret benim için önemli... ama kendimden örnek vermeyeceğim... fazla feminen biri olmadığım için, karşı cinsin bekaretinin erkeklerin bakirliğinden daha önemli olduğunu söylemekle yetineceğim...

Sevgiler...

xXx
03/10/2003, 16:13
saatine 100$ verelim gülmesin.

Ansugo
03/10/2003, 18:06
Ansugo hiç aşık olmamış galiba.
eğer 50$+KDV öderse nasıl aşık olunur yazarım.

Saatine 100bin dolar versek dahi beni kimseye bu bağlamda aşık etmek mümkün değildir. O sebeple "Umut Taciri sessiztetik"ten uzak durulması taraftarıyım :p:d

BoraN
03/10/2003, 18:19
Orjinal mesajı gönderen afacan8
Öylesine güzelki; fiziği, yüzü... Çıkmadan önce arkadaştık o zamanlar anlatmıştı; benden önce hocasına aşık olmuş onla iki kere birlikte olmuşlar adam kullanmış sonra bırakmış... Bir iki kişi daha olmuş hayatında, bunları keşke hiç bilmeseydim diyorum. Bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama ne bilem işte bazen kötü hissediyorum.

Eger sutten cikmis ak kasik degilsen, karsindaki insanda bekaret arama hakkin yok demektir.

Şer`i hukuka gore de zaten senin, senden once bir iliskisi olmamis insanla evlenmen haram kilinmistir...

inanmazsaniz Zekeriya Beyaz'a sorun... :)

Eger karsindaki insana gercekten saygi duyuyorsan, senden onceki yasantisini oncelikle senin unutman gerekir...

Ancak yine de gecmisini bilmesen daha da iyi olurdu diye dusunmuyor degilim. :confused:

Mingitau
03/10/2003, 18:22
Orjinal mesajı gönderen afacan8
Sevgilime sarıldığımda o bana sarıldığında bunları daha önce yaptığı fikri beni kahır ediyor... Bazen hiç takmıyorum bazen kahır oluyorum...

Öte yandan görüyorumki banada gerçekten çok bağlı, evlilik kapıya dayanırsa ne yaparım? ileride yine bunlar gelirse aklıma ne yaparım yada onun yaşadığı şehirde yaşarsak ? O adamla karşılaşırsam ?

Hiç böyle bişiler yaşayan varmı?
Bekrarek sizce nekadar önemli ?

Aşık mısın ? Yoksa sadece hoşlanıyor musun? Aşk kör sağır dilsiz olmaktır. Sadece sevdiğin için seversin.

xXx
03/10/2003, 18:23
Büyük konuşma anguso Hocam yukarıda Allah var:)

-Bkz. Tecrübesi sabittir ben:p

xXx
03/10/2003, 18:25
Axiona katılıyorum ama biraz düzelteyim "Sadece Sevdiğini Hissedersin"

Mingitau
03/10/2003, 18:26
Şer`i hukuka gore de zaten senin, senden once bir iliskisi olmamis insanla evlenmen haram kilinmistir...

Fazla bu kısımlara girmasek ?

MEHMET
03/10/2003, 18:36
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Saatine 100bin dolar versek dahi beni kimseye bu bağlamda aşık etmek mümkün değildir. O sebeple "Umut Taciri sessiztetik"ten uzak durulması taraftarıyım :p:d
Kendimi bir an titancı zannettim.
Ben umut ticareti yapmıyorum bilakis uykusuz kalmanın ve yaşarken nasıl ölüneceğini yani aşkı anlatacağım hemde sadece 50$+KDV
Kocaman Aşkı ben 50$+KDV anlatacam daha ne istiyorsun?
Bak sana indirim yapabilirim @ansugo. hem sende ticaretten anlıyorsun sana 49,9$ KDV bana Ait.
+

Benim içim bekaret önemlidir. Ve bunun dinle alakası olmayıp sadece saflık kısmıyla alakalıdır.

BoraN
03/10/2003, 18:41
:s006: Neden ki?
:)

Belki bu durumda olan kimseler icin bir nev'i teselli olur diye dusundum!?

Konunun o taraflara kaymasi taraftari degilim bende. Sonucta aramizda yillarini teolojiye adamis cok insan oldugunu sanmiyorum. (En azindan ben degilim)... :)

BoraN
03/10/2003, 18:48
Benim içim bekaret önemlidir. Ve bunun dinle alakası olmayıp sadece saflık kısmıyla alakalıdır.

O halde sende kendi safligindan sorumlusun. Kendi safligini koruyabildigin surece, karsindaki insanda saflik arama hakkin vardir diye dusunuyorum.

Eger forum degil de karsilikli sohbet ortaminda olsaydik, cok daha farkli sekilde orneklerle anlatabilirdim... :(

Kisacasi; kendin basaramadigin bir seyi, baskalarindan beklememen gerekir. degil mi?

Mingitau
03/10/2003, 18:51
Şöyleki insanlarımız kendilerinin bir görüşü olması yerine hazır kalıplardan birini kullanırlar. Biraz bu benim yerime düşünülmüş, ne uğraşayım demek oluyor. Bu konuda ise ilgili ayetlerle milyon tane imam milyon üssü milyon farklı fetva verebilir. ;)

Ama sanırım arkadaşın başka problemleri var :rolleyes:

BoraN
03/10/2003, 18:56
Orjinal mesajı gönderen Axion
Ama sanırım arkadaşın başka problemleri var :rolleyes:

O konuda hazir fetva yok mu peki?... :p

xXx
03/10/2003, 18:58
Bakış açısı kişiye göre değişir demiştim bunu fazla kurcalamak sanırım iyi olmaz. Benim onerdiğim formül, sevdiğini sorularının eksenine değil sorularını sevdiğinin eksenine alırsan cevapları bulmuş olursun.

MEHMET
03/10/2003, 19:39
Orjinal mesajı gönderen boranbora
O halde sende kendi safligindan sorumlusun. Kendi safligini koruyabildigin surece, karsindaki insanda saflik arama hakkin vardir diye dusunuyorum.
Evet sorumluyum. Biliyorum.
Eger forum degil de karsilikli sohbet ortaminda olsaydik, cok daha farkli sekilde orneklerle anlatabilirdim... :(
tahmin edebiliyorum.
Kisacasi; kendin basaramadigin bir seyi, baskalarindan beklememen gerekir. degil mi?
Kesinlikle katılıyorum.
+1

Ansugo
03/10/2003, 22:29
Orjinal mesajı gönderen xXx
Büyük konuşma anguso Hocam yukarıda Allah var:)

-Bkz. Tecrübesi sabittir ben:p

Angusto büyük konuşmayı sever. Çünkü kendini iyi tanır :)

Ben umut ticareti yapmıyorum bilakis uykusuz kalmanın ve yaşarken nasıl ölüneceğini yani aşkı anlatacağım

Mevlânâ Tekkesinden misin?

xXx
04/10/2003, 02:01
Anguso hocam,
Beşerdir arada şaşar
Tanırım desede anlamaz ki bu yalan
Var ise senden içeri büyük sen
Ona da deki,
Bu işler yaman işler adamı fena tepikler:)

Ansugo
04/10/2003, 16:03
Deli Ansu'm vurdu saza,
İşin sonu gelmez güze,
Aşk nehrinden iki nebze,
Kezmez bizim deli başı.

:P

xXx
04/10/2003, 16:20
Deli dumrul olsan
Köprü başı kelle hesabı
O ki bildi askı ogrendi
Ansu da ogrenir elbet:)

Mingitau
04/10/2003, 17:07
Yok ben bunun kadar inatçısını görmedim. Dumrul bunun ailedeki en uysal hala oğluydu... :kihkih:

xXx
04/10/2003, 17:21
Büyük lokma yiyip
Büyük konuşmamak lazım..
:s006:

Ansugo
05/10/2003, 03:30
Orjinal mesajı gönderen xXx
Deli dumrul olsan
Köprü başı kelle hesabı
O ki bildi askı ogrendi
Ansu da ogrenir elbet:)

Ansu okur deli aşklar,
Bugün aşk mı olanlar?
Aşık sazın dinlemez,
Deli sözün anlamaz.

BoraN
05/10/2003, 12:23
Aşk deyi sızlanıp durdun,
Cümlemize çatıp sordun,
Yahşi yerden yaman vurdun,
Kırılsın ellerin senin...

Not: Son misra kimseye adanmamistir. Kimse ustune alinmasin... :)

xXx
05/10/2003, 15:27
Adımladım Fizandan kaf dağına
Görmedim aşk elinden kalmamış yanmaya
Amma derki ansu onlar ki aşkı-kalp
Derim ki ey eren,
Gönülki el aşkına kalp, yar sevdasına alp!

Ali Sarı
05/10/2003, 15:28
Ne şairler varmış aramızda da haberimiz yokmuş :P

@Ansugo: Aşk, istenebilen ya da kişinin elinde olan bir şey midir ki bu kadar emin olabiliyorsun? İstanebilen bir şey olsaydı ister miydin? :P

Ansugo
05/10/2003, 18:02
Kişinin elinde olan birşey, bu dediğiniz bağlamda...

İstemem, kalsın. Kendimi "zorla"maya hiç gerek duymuyorum bu bağlamda...

Ali Sarı
05/10/2003, 18:54
Hangi bağlamda kendinizi zorlammama gayreti içerisindesiniz? Kişinin elinde olan bir şey olduğunu, sizin böyle bir şey yaşamamış olmanızdan mı çıkarıyoruz? Kişinin elinde olup olmaması size göre sizin yaşadıklarınızdan çıkarılabilir ancak genel olarak nasıl bir kanıya varmamız gerekiyor? Böyle bir konuda genel bir kanıya varmak mümkün müdür? Mümkün olsa varır mıydınız?

:P

Ansugo
06/10/2003, 08:38
100 denek üzerinde yaptığımız deneyler bize göstermiştir ki "Günümüz insanları daha ziyâde 'başkaları oluyor' deyü ya da 'ben de olayım' deyü ya da 'şarkılarda söyleniyor, ne imiş bu' deyü çeşitli merak semptomları ile kendilerini iş bu vaziyete sokma heyecanı" içindediler.

Hatta bir kısım deneklerimiz deyneklik moduna geçerek çok eskiden farklı bir Şey için yazılmış olan bir şiiri bile "oha adam ne aşıkmış!" deyü anlayabiliyorlar.

MUBNET
06/10/2003, 09:31
$iddia = "Evlenicem";
$hayat = "Yaşadığım hayat";

if($iddia){
echo "Ayvayı yedin...";
unlink($hayat);
}
else{
echo "Hadi yine yırttın :)";
}

Ayrıca, eğer bir aşkta fiziksellik(hiç)yoksa o aşka bir tür platonik aşk diyebiliriz.

fixman
06/10/2003, 10:00
Anlamsız...

xXx
06/10/2003, 10:19
anguso biz aslında senle aynı fikirdeyiz gibi bir his var içimde ;)

Ansugo
06/10/2003, 14:59
Ben bile kendimle aynı fikirde değilken :p

MEHMET
06/10/2003, 15:03
Bu konudada yardımcı olabilirim.
Bu durum içindeki diğer bene karşı verilen mücadele olabilir. butür mücadelede dışardan birine yani bir uzmana ihtiyaç olabilir.

//NOT:40$+KDV ile ben senin diğer "ben"liğinle olan mücadelende yardımcı olabilirim.

MUBNET
06/10/2003, 15:12
Keşke anlamsız olsa :)

Ali Sarı
06/10/2003, 17:49
Yanlış anlaşılmak kabul edilebilir bir durumdur ama hiç anlaşılmamak asla...

Ansugo
06/10/2003, 20:30
//NOT:40$+KDV ile ben senin diğer "ben"liğinle olan mücadelende yardımcı olabilirim.

Yardımcı olmak biraz ciddiyetsiz bir iş havası vermiş.

Şöyle demen daha iknâ edici olur : "Saati 40$ gibi çok makul bir fiyat ile senin diğer "ben"liğinle olan mücadeleni sonlandırır, senin iki benliğinden birinde birleşmeni sağlarım"

KDV'yi Fatura keserken söylersin :)

xXx
07/10/2003, 00:28
Aynı fikirde olmak derken denekler konusunu kastedmiştim. :p

MEHMET
07/10/2003, 09:22
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Yardımcı olmak biraz ciddiyetsiz bir iş havası vermiş.

Şöyle demen daha iknâ edici olur : "Saati 40$ gibi çok makul bir fiyat ile senin diğer "ben"liğinle olan mücadeleni sonlandırır, senin iki benliğinden birinde birleşmeni sağlarım"

KDV'yi Fatura keserken söylersin :)
Desene öğreneceğim çok şey var...

Ansugo
07/10/2003, 20:19
@xXx : Eyvallah. Peki deynekler konusunda da hemfikir miyiz? :)

xXx
07/10/2003, 20:21
Gönül işlerini hafife alan oyun sanan lara şöyle has bolu meşesinden közde yakma bir yaglı deynek:)