PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : eski acik sari deseneeee deseneee desenneeeeeeeeeeeeeeeeee

RaiST
26/09/2003, 10:43
eski acik sari deseneeee deseneee desenneeeeeeeeeeeeeeeeee

fragmanı çıktı.

http://video.galatasaray.org/200304/eski_acik_sari_desene_fragman.mpg

DesigneR
26/09/2003, 13:37
asalete bakarmısın ya.. Galatasaray abi.. sadece real madrid - gs maçının başı devre arası ve sonunu çekip film yapsalar yeter.. :) sanırım uefa cup ve super cup maçlarının görüntülerine daha çok yer verecekler..

kesin şimdi uefanın another team dediği diğer futbol takımıda bunu görüp film yapmaya kalkar ama ortada bi sorun var:

neyi çekipte film yapacaklar :D :D :D :D :D :D

Simuzer
26/09/2003, 16:12
Fenerbahçe de motivasyon olsun diye 6-0'lık GS maçının video-cd'sini satışa sunmuştu.. :D

xXx
26/09/2003, 16:43
Orjinal mesajı gönderen Simuzer
Fenerbahçe de motivasyon olsun diye 6-0'lık GS maçının video-cd'sini satışa sunmuştu.. :D

yakışır:super:

Ali Sarı
27/09/2003, 17:07
Orjinal mesajı gönderen Simuzer

Çünkü fenerbahçeyi motive edecek tek şey o maç :D

xXx
27/09/2003, 18:18
Şu sizin meşhur kalecinizin Fenerin attığı 5. golden sonra fenerli oyuncuya saldırdığı kareleride unutla Ali kardeş:D

xXx
27/09/2003, 18:20
Şaka bir yana klüplerin bu tür para kazandıracak yolları kullanması güzel birşey bu bağlamda Galatasaray ı kutluyorum;)

Ali Sarı
28/09/2003, 21:11
Ben gs'li değilim ya. Alla alla :)

xXx
28/09/2003, 21:16
Pardon;)

BoraN
28/09/2003, 23:31
Bize ne FB'nin VCD (DVD bile degil)'sinden... :)

Bir sinema filminden bahsediliyor yanlis bilmiyorsam... :)

Zerzevat Adam
29/09/2003, 00:23
Ay filmi hiç beğenmedim, senaryosu çok kötü ayrıca kaleci o topu rehin alma sahnesi çok korkunçtu...

Ya bu ne ya bir takım için film mi çekilir?

Tövbe estafurullah...

Ben Galatasaraylıyım ama saçmalık olduğunu görecek kadarda gözlerim açık...

Fakat şurası gerçek ki Galatasaray'ın başarıları bir filme sığmaz fakat fb'nin ki sadece ALTI SIFIR, ÜSTÜ BOŞ :D

Gerçekten FB'yi zamanında 6-0 yendiği için kutlarım...

//Durun size fb ile ilgili koptuğum bir şeyi anlatayım

Bizim burada Carrefour'da Güral Porselen'in mağazası var...

Orada böyle kutular içinde 3 tane top...

Siyah beyaz
Sarı Kırmızı
Sarı Laciver

peki neler yazıyor üstünde?

BJK=Bilmemkaç Bilmemkaç şampiyonu * *
GS=Bilmem kaç bilmemkaç şampiyonu * * *

Peki ya FB?

FB=Gönüllerin Şampiyonu **

Yaa abi gönüllerin şampiyonu yazıyor :cool: Valla alacağım onu...

xXx
29/09/2003, 00:46
Dokunmasın 6 kere yakar:D

BoraN
29/09/2003, 02:03
Ömer sana filmin yapilmasinin sacmalik oldugu konusunda katilmiyorum.

Bu dunya uzerinde pekcok sacma konu uzerine filmler yapildi. Futbol takimlarinin belgeseli yapiliyorsa, sinema filmi de yapilabilir pekala. Hatta sinema filminin yapilmasi daha da uygun olur. Futbol bir eglence turu ise (yada oyle olmaliysa), belgeselden daha eglenceli bir bicimde bize sunulmalidir.

Belki Altin Portakal'a bile aday olamaz ama, boyle bir ugrasin verilmesi yine de hos birseydir.

Ozellikle nakit ihtiyaci hissedilen bu donemde bu tip calismalarin daha da artmasi gereklidir diye dusunuyorum. GS'in sadece bir futbol kulubu olmadigini da dusunmek lazim...

RaiST
29/09/2003, 09:14
omer senın begenmemenle olmuyo bu isler. begenmediysen izleme guzelim

DesigneR
29/09/2003, 12:23
beyler.. çocuk sadece begenmedim dedi..unutmayın oda galatasaraylı.. benimde bi kaç arkadaşım begenmedi... biz birileri gibi önümüze ne konsa begenmiyoruz, beraberliğe sevinmiyoruz :)

zaten 6-0 dan başka bi başarınız yokki?? bunu başarı olarak görüyosunuz çünkü bi avrupa takımını yendiniz.. bu bile gsyi yüceltir..

gönüllerin şampiyonu he :))))) çok iyi ya ömer tebrik.. :super:

VE ARKADASLAR SUNU BELIRTIYIM.. BENIM EN YUKARDAKI MSJIMDA BEN FBden SOZETMEDIM.. SIZ NERDEN CIKARDINIZ FB DEN BAHSETTIGIMI? AMA SIZDE HAKLISINIZ YUKARDA YAZDIKLARIM BI TEK SIZE UYUYO. neyse söylemedim sayın :) :) :)

HunTER
29/09/2003, 12:57
Ya bu ne ya bir takım için film mi çekilir?

Eger o takım gercekten bı markaysa neden cekılmesınkı :) Aslına bakarsanız ben bırakın begenıp begenmemeyı sadece fıkrın orjınallıgı ıcın bıle kendılerını tebrık ederım..

Kı boylesı orjınal fıkırlere bu memlekette az rastlanıyor cıdden.. Hele bıde fılm guzelse bı galatasaraylı olarak daha ne ısterımkı :)

DesigneR
29/09/2003, 14:41
ya sadece logoyu, uefa ve super kupayı 3d döndürsünler 1,5 saat boyunca o yeter :) yada 2-0 dan 2-3 real madrid maçı.... :)

Zerzevat Adam
29/09/2003, 16:43
Yaa şu var bence yapılabilir fakat konuyu duymadım sadece sinema filmi...

Ama tanıtım filmi mi, belgesel mi, maçlardan kesitler mi onuda söyleseler olur senaryo var ise senaryoyu hepsini değil ne olacaksa özet...

Merak ediyorum bende + matrix 2 + diğer o tip filmleri daha izlemedim :))) Yani o kadar lafı geçti matrixin belki gerçekten güzel olan filmlerden yada başka filmler var ama eksiğim yok şuan :))

@Özcan:

O nu ben yazmadım :)

DesigneR
30/09/2003, 11:43
@Ömer

biliyorum :) anlattığın için demiştim... :super: