PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bu nedir ki?


fasttech
26/09/2003, 10:39
Bazı zamanlar adres yazdığım zaman, İnternet Optimizer diye bir sayfa geliyor. Bu sayfa bulanamadığı için DNS serverların filan gönderdiği bir sayfa mıdır nedir sizce?


HunTER
26/09/2003, 10:57
http://www.xupiter.com/search2error2.html soyle bı sayfamı yoksa gordugun :) Oyleyse ıkımızde aynı sorunu yasıyoruz.. Benım tahmınım bı program aracılıgı ıle aklı evvelın bırı IE uzerınde standart "Sayfa Bulunamadı" sayfası yerıne bu sayfayı gostermek ıcın bı degısıklık yapıyor.. Ama bu nasıl eskı halıne getırılır hıc bı fıkrım yok..

Daha dogrusu sırf bu ıs ıcın yanı butur ıstenmeyen programları bulup kaldırmak ıcın gelıstırılmıs programlar var ama bı kac tanesını denedıgım halde sonuc almıs degılım..

Belkıde yanlıs tahmın edıyorumdur bılmıyorum..

Volkan Uzun
26/09/2003, 12:13
registry de hklm\software\microsoft\internet exploer\about urls kisnda sagda varmi o adres

Junkie
26/09/2003, 15:35
bi ara bende de wardı o internette çıkan ... Accept falan die gelen pencerelerde oluyor (quicktime , shockwave soran pencereler) bakmadan yes deyince yüklüyor bende wardı gitti nasıl gitti onuda bilmiorum... cookileri silmeyi denein

xXx
26/09/2003, 16:08
Adware programını kur temizler;)

yemre
26/09/2003, 16:20
program ekle kaldırdan kaldırılıyor benim bildiğim olmazsa onun gittiği sitenin ufak görünmez bir yerinde uninstall vardır

mustafa
26/09/2003, 17:07
şimdi bir de verisign mevzuû var. yanlış adreslere hep o çıkıyor.

HunTER
26/09/2003, 17:35
Bu ısıde ıyıce abarttılar..

fasttech
01/10/2003, 16:02
Adware aklıma hiç gelmemişte ... Haklısınız galiba...