PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Tozlu arşivlerden

Sahin
26/09/2003, 03:19
Hakan'ım benle paylaşmış bende sizle paylaşayım dedim. :)

http://www.eskiz.net/ocalnet/mesajlar.asp?sKonuID=1197

Eğer Ceviz.Net bugün bu halde ise Hakan Müştak'a ve Hakkı Öcal'a bu konuda çok şey borçlu.

Hatta Türk interneti Hakkı Hocama çok şey borçlu bunu kimse inkar edemez. Sevmek sevmemek, aynı görüşte olmak olmamak önemli değil. Sadece Sezar'ın hakkı Sezar'a. Hakkı Öcal'ın kalbimizdeki yeri Hakkı Öcal'a.

Biliyorum ki o her an bu forumda olmasada bizi her an izliyor, dikkatli bir öğretmen gibi gözlüyor ve inşallah bizimle gurur duyuyor.

Sevgilerimle...

Not: Kısa vadedeki tek amacım bu forumu üzerinde güneş batmayan bir forum yapmak.

xXx
26/09/2003, 10:08
Nee üzerinde güneş batmayan forum yaparak nette hegemonya mı kurmaya çalışıyorsun, sömürgeci forumlara hayır!

Şaka Şaka:rolleyes:

Hakkı hocamız bir tane tabi ama gönül isterdiki bir iki mesajda olsa atıverseydi eminim hepimiz için sevinç kaynağı olurdu :rolleyes:

hmustak
26/09/2003, 15:55
Şahin Abi'm, yine bütün iyi niyet ve temiz kalbiyle yazmış ama özür dileyerek kendisinden eksik noktalarını ve kendi fikrimi belirtmek isterim.
Ceviz.net bugün bu noktalara geldiyse ; Başta Hakkı Ağabeyimizin öğütleri ve yol göstermeleri, Şahin Abimin "Ben" değilde "Biz" olarak takım ruhunu öne çıkartması, gruba her giren arkadaşın olgun ve anlayışlı tavırları, paylaşmayı öne çıkartmaları sayesinde, herkezin gösterdiği özverilerle bu hale gelmiştir...
Geçenhafta içinde işyerimde yemek sonrası bir arkadaş toplantısında cevizi şöyle anlattım ; Ceviz sadece bir forum, site değil. Ceviz geniş bir proses. Kimsenin bireysel kar, fayda beklemediği, herseviyeden herkezin heran öğrendiği ve öğrettiği dev bir aile. İyi günlerini hatırlayan, kötü günlerinde destek olan, dev bir dost grubu...
Aslında güzel şeyler pek anlatılmaz, yaşanması gerekir. Geriye dönüp baktığımda ilk söylediğim : İyiki FormalScript32 fontuna ihtiyaç duymuşum ki, bu takımın bir üyesi olmuşum.
Şahin Abi'm den, mkarabuluta, Redialdan Ersine ve hatta tüm user'lara, iyiki varsınız ki, ceviz.net de var...

Hakan MÜŞTAK // Eylül - 2003
hmustak@ceviz.net

Not: Uzun vadedeki tek amacım"ız" bu forumu üzerinde güneş batmayan bir forum yapmak. (Edited hmustak)

Mingitau
26/09/2003, 17:04
:)

:super:

BoraN
28/09/2003, 01:24
:aglama: :bravo:

PsyX
28/09/2003, 11:11
:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

DeLi_CaN
28/09/2003, 21:22
Ya varya bu arşivlere bayildim :) Önceden Ocal.Net'e cok girer cikardim ama acikcasi o kadar ilgili diildim konularda. Biraz pişmanlik duygusu olsada şu an içimde pek bişey kaçirmış sayılmam Ceviz sayesinde ...

Zerzevat Adam
28/09/2003, 21:31
Ya keşke hiç ocal.net e girmeseydim zamanında direk ceviz'e gelseydim

ben o zamanki halim için ADAMMIMIŞIM BE PEHH diyorum :)

Ya o mesajları görünce tepem atıyor ben yazdım eminim ama :)

xXx
28/09/2003, 21:41
olur o kadar :p

eslem1
29/09/2003, 13:21
hımm magnetic Pistol ha :)

şimdi yoksa cevizde tanımadığım bir çok kişi acaba yeni rumuz mu kullanıyorlar

:)

bu arada sevgili vetteman nerelerde acaba

ben de font olayıyla tanışmıştım trfonts ile

hmustak
29/09/2003, 14:47
heyyy senn ! :)

Nick'imle dalga geçmiyosun dimi :)

eslem1
01/10/2003, 12:06
hayır

bunu nereden çıkardın :)

ben bir anda eskiden bir arkadaşımı yeniden tanıdığım için

yani Magnetic Pistol'u epeydir görmüyordum (sen olduğunu nereden bilebilirdim)

şimdi meğer bizim Magnetic bizim hmustak'mış

buradan bir anda şu heyacana kapıldım

bu cevizde bazı kişileri yeni görüyorum
acaba senin yaptığın gibi yeni bir nick'mi kullanıyorlar diye geçti içimden

hmustak
01/10/2003, 13:16
kesinlikle öyel veee hepsi Şahin Abi'm in yüzünden.... :)