Tam Sürümünü Görmek İçin : €U erken çatırdadı
Polanya, Romanya, Macaristan, Estonya, Letonya vs ülkelerinde birliğe girişinden sonra balıklama paralarını €uro'ya çevirmeleri ve ortak dolaşıma evet demeleri üzerine en geç on yıl içinde dağılmaya başlar diye düşünmeye başlamıştım €U ama yanılmışım sanırım o kadar da sürmeyecek.
Geçen yıl referandum yapıp €uro kullanımına hayır diyen Danimarka gelecek yıl €U'dan ayrılacağını açıkladı. Geçen hafta İsveç'te yapılan seçimlerde de İsveç halkı €uro kullanımına hayır dedi.
Sanırım bu sefer de ellergider tersine biz gideriz mersin'e durumu ortaya çıktı.
:) abi biz herşeye yarsıyan bir halk olarak önce onunda tadına bakarız sonrada tüh vah eder tükürdümüzü yalarız
Orjinal mesajı gönderen Sahin
...ellergider tersine biz gideriz mersin'e ...
Beklerim haber vermeniz yeterli.
:D
Mingitau
26/09/2003, 16:51
Bence olmayacak duaya amin deniyordu :p
Orjinal mesajı gönderen Sahin
.... €U ama yanılmışım sanırım o kadar da sürmeyecek.
Geçen yıl referandum yapıp €uro kullanımına hayır diyen Danimarka gelecek yıl €U'dan ayrılacağını açıkladı. Geçen hafta İsveç'te yapılan seçimlerde de İsveç halkı €uro kullanımına hayır dedi.
Sanırım bu sefer de ellergider tersine biz gideriz mersin'e durumu ortaya çıktı.
Biz AB'ye gireceğiz. Buna herkes imanı gibi emin olabilir lakin şöyle bir sorun var. Biz girdiğimiz zaman AB'nin yapısının Arap Birliği gibi olmasını bekliyorum. Zaten biz AB'ye dahil olduğumuzda Rusya, Ukrayna, Yeni Yugoslavya, Makedonya, Arnavutluk, Ermenistan, Gürcistan ve Azerbaycan'ın dahil olduğu bir birliğe gireceğiz. Belki Fas yada Tunus bile o zaman üye olmuş olabilir veya birlikte üye olabiliriz.
Bu durumda ortaya şöyleye bir AB ortaya çıkıyor: NEW UNİON ARABİSH (YENİ ARAP BİRLİĞİ)
Gümrük Birliği iptal edilmiş, EURO ortadan kalkmış, her kafadan bir ses çıkan bir birlik. Her konuda toplanıp, bir karar alınamadan masadan kalkılan bir birlik.
Hadi bakalım kolay gelsin size.
Bu işin içinden nasıl çıkarsınız!
Volkan Uzun
26/09/2003, 20:34
aman vize kolayida kalksin da.
bir yere gitmek icin 100 tane kagit toplayim, randevu almak falan bayiyor
ustelik schengen i 6 aylik hale cevirmislrt
fatihhayri
29/09/2003, 16:28
Benim için için önemli olan Avrupa ayağına çıkarılan ve yapılan olaylar. Türkiye nin belki 3-5 belikde 10 sene içinde yapılacak değişiklikleri avrupa ayağına yapılıyor varsın avrupa çatlasın.
Diyeceksiniz ki kardeşim avrupa şartmı sen kendi kendi neyap olmaz, yaptırmazlar, derininden dokunurlar adama
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.