PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : PrintScreen Engelleme (LAN)

chesterx
07/05/2008, 11:42
İnternet Kafelerde Serverda Bulunan Kafe Yönetim Programları Client Pc'ler Üzerinden Görüntü Alıyor Bunu Nasıl Engelleyebilirim Yani Bir Müşteri Olarak Oturduğum Masadan Ekran Görüntüsü Almayı Engellemek İstiyorum Şöyle Bir Fikrim Var Ama Emin Değilim
Mesela JS İle Kontrol Edilen Bir Sitede Kopyalama Engellenmiş Örnek Site Adı Vermiyeyim
Ben P/S Yaptığımda Ekran Görüntümü Kendim Kaydedemiyorum Fakat JS ClientSide Olduğu için Bu Sadece Benim Pc Üzerinde Geçerlidir Diye Düşünüyorum Konu Hakkında Fikirlerinizi Alabilir Miyim?

longhornx
07/05/2008, 18:53
Bunu engellemenin tek yontemi senin pc ni kontrol etmesine aracilik eden "server" islemini sonlandirmandir.

ekleme : http://forum.ceviz.net/internet-kafelerde-yapilacak-ilk-tskill-t57668.html?p=379286

chesterx
07/05/2008, 23:59
hayır başka bir yöntemi var bunu biryerde görmüştüm

ayrıca ben server programını sonlandırdığımda ana makina benden cvp alamaz ve beni uyarır

longhornx
08/05/2008, 18:43
Bu islemi baska yerde gormustum demissin, ben bunu ilk ben yazmis oldugumu dusunuyorum.

O zaman kullandigin program hangisi ise ona gore bir formul gelistirilir, bypass edilir, cevap verir ama bos verir vs. Zor degil bunlar :)

Ben engelledigimde (akinsoft, e-filtre vs) hicbir program servere caktirmiyordu. Hatta istersen sabit bir sitedeymissin izlenimi bile verdirirsin.

chesterx
08/05/2008, 20:09
zaten bahsettiğim şey de bu server ne zaman ekran görüntüsü isteğinde bulunur ise servera sabit bir görüntü iletiliyor

longhornx
09/05/2008, 12:59
Iste bu yazilimin yaptigi server'a hangi porttan hangi data gitmesi gerekiyorsa o datayi gonderen bir arac. Yani bir nevi mesajlasma yazilimi :)

Iletisim portlarini degistir, buyuk oranda saf disi kalirlar.