PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : banyoya pirinç ekesim var

iris
24/09/2003, 04:14
öyle bir banyo ki, geçen gün termosifon mudur şofben midir , sıcak su kazanı benzeri aygıtın, borusu patladı, gecenin bi yarısı, banyo fen laborotuarına döndü, kapıyı bi açtım, aşağıdan sıcak buharlar yükseliyor, tavanda soğuyup yağmur olup yere düşüyor, içeriye kaynama derecesinde sıcak su buharı yüzünden girilemiyor, neyse, sigortaları kapattım, banyoya daldım, tabii, önce kolumu, sonra bacağımı bi yerlere çarpıp su sesine ulaştım, bu arada su soğumuş olduğu için, soğuk bi duş aldım,

yarını boruyu değiştirmeye çalışırken bi daha soğuk duş aldım tabii, algoritma hazırlamadan, projeyi dökümanlaştırmadan boruyu değiştirmeye çalışırsan böyle olur,

neyse onu atlattık, bi iki gün sonra musluğun bi şeysi yerinden çıkmışmı ne olmuş bilmiyorum, gece vakti musluk şarıl şarıl akmaya başladı, hadii vanayı kapattık, ertesi gün tamirci geldi düzeltti.

sonra iki gün önce sifon mudur pusuvar mıdır, öyle tepede asılı zımbırtının borusundan su sızmaya başladı, sabah bi baktık banyo olmuş göl, hadii gittik o zımbırtıdan aldık, borusunu ayrı satmıyolarmıymış neymiş, - kazıklandık heralde ama neyse - tam o sorunu çözdük derken, bi de baktık geçen gece, tahret musluğumudur nedir, küçük musluk olur hani, klozetin yanında, o zerzevat su fışkırtıyo açtıkça, hadii gittik onu da aldık, değiştirdik,

dün gece, sifona su veren küçük musluğun kenarından su akıyodu, sabah yine göle döndü banyo,

şimdi de banyodan sesler geliyo, ama artık bakmak istemiyorum, saat 4.00

prinç işi karlı mıdır diye düşünüyorum, çok ciddi olarak, yani her an madagaskarda dürümcü açma projemden vazcayabilirim.

yakın gördüm paylaşiim istedim

Mingitau
24/09/2003, 10:39
:D

Pirinç işi gerçekten karlı bir iştir amma velakin Banyo pirinç ekimi için ideal yer olmayabilir. Zira küçüktür bence evin diğer odalarını banyo ile birleştir öyle ekime geç kendine de bi sandal bulursun evin içinde dolaşmaya... Sandalın bir ucuna yatağını bir ucuna da PC ni koyar bakarsın keyfine :kihkih:

MEHMET
24/09/2003, 10:41
Aman çinliler duymasın. Zaten pirinç üretiminde bu aralar pek bir durgunmuşlar.
Birde prirince el atarsanız adamlar milyar nüfusla aç kalırlar.

xXx
24/09/2003, 11:23
Bu arada HELLAS Axion :D

Mingitau
24/09/2003, 11:29
O Hellas değil okumasını bilene

Ansugo
24/09/2003, 11:40
Pirinç ekmek için devletten izin almak icab eder.

Zira pirinç için bataklık gerekir. Bataklık svirisinek demektir. Sivrisinek sıtma demektir. Sıtma kimi zaman ölüm demektir.

Bataklık toprağın verimsiz olması demektir, en az 50 yıl işe yaramamaası demektir.

Yarın öbürgün evde iğnesi senden büyük sivrisinekler totalde 6 litre olan kanının hepsini içerse sonra çok ağlarsın. Ben denedim oradan biliyorum :)

Mingitau
24/09/2003, 12:04
:D

xXx
24/09/2003, 13:02
O zaman ŞALOM diyelim:D

MEHMET
24/09/2003, 13:10
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Pirinç ekmek için devletten izin almak icab eder.

Zira pirinç için bataklık gerekir. Bataklık svirisinek demektir. Sivrisinek sıtma demektir. Sıtma kimi zaman ölüm demektir.

Bataklık toprağın verimsiz olması demektir, en az 50 yıl işe yaramamaası demektir.

Yarın öbürgün evde iğnesi senden büyük sivrisinekler totalde 6 litre olan kanının hepsini içerse sonra çok ağlarsın. Ben denedim oradan biliyorum :)
Devlet iznini rüşvetle hallederiz.
Bataklık için fazla bir çabaya gerek yok zaten o kadar sudan sonra sıkıysa bataklık olmasın. Sıtmaya gelince Onuda Allaha havale edelim. Toprağın verimi içinse fasulye eker halletmeye çalışırız tabi önce okaliptüsle batağı kurutup sonra fasulye ekeceğiz yoksa fasulye tohumları bataklıkta yüzer.
Sivrisinek olayına gelince şeltoksun canı sağolsun. Boşuna mı var.

HunTER
24/09/2003, 14:59
Ya evı degıstırsenız olmuyomu :D

Ali Sarı
24/09/2003, 17:10
Hocam arkadaş eve yaptığı masrafı çıkarmaya çalışıyor o açıdan girmiş bu işe. Yani, sanırım :P

Ansugo
24/09/2003, 17:40
Orjinal mesajı gönderen xXx
O zaman ŞALOM diyelim:D

Şalom kardeşim. İnsanın kendini yanlız hissetmemesi çok güzel bir duygu. Gözlerim yaşardı. Birden kendimi Mısır'dan kaçarken ki anda hissettim. Arkamda firavunun ordusu, önümde kızıldeniz... Sanki...

Mingitau
24/09/2003, 17:51
:p

Sahin
25/09/2003, 02:08
xXx bayraga diyor Ali imzaya anlıyor hala :) sanırım :rolleyes:

Mingitau
25/09/2003, 10:46
Yok Abi :)

Ali' de avatara diyor okumasını bilene...

redial
25/09/2003, 16:18
@iris;
princ isi olmazsa, zemine pamuk doldurup icine fasulye atariz, takma sen kafana...
Bu arada o banyaodaki aletleri atma, fasulye isinde tutturursak, o alete bakarak yaptigimiz seyleri, fasulye uretim makinasi olarak pazarlariz...

Bir diger yontemde, (pek sana gore degil ama) eve su tesisatindan anlayan birini cagirip, banyoyu adama gostermen, belki teknolojinin yapabilecegi bir seyler vardir...
Bu arada eger tanidigin boyle birisi yoksa, ansugo senin icin saati $50'den (malzeme haric) bu isi yapabilir. kendisi ile ansugo@obirhersey.ansugo adresinden iletisime gecebilirsin...
email kullanmiyorsan, bir mektup gonder...
Zarfin disina buyuk harflerle ANSUGO yazman yeterli...

(Ansugo bu kadar reklam yapiyoruz, pazarlama yapiyoruz, artik bir bayilik verirsin heralde?)

Mingitau
25/09/2003, 16:29
İyi de abi kaç dakka uğraştın :) İlk ödemen için gerekli olabilir :D