PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : google'dan para al(ama)mak

Bozo
05/05/2008, 11:19
ufak tefek bir gelir olur diye sitemizde google adsense ekledik. günlük ortalama 1 - 1,5 $ kazanıyor. ancak bugüne kadar parayı hiç alamadık. 7-8 ay önce google dan bize çek geldi. buradaki citibank şubesine gittik ancak 100$lık çek için 200 ytl masraf istediler. istanbul merkezi aradık onlarda aynı masrafı ilettiler. 2 ay önce 150$ lık bir çek daha geldi. banka şubesi yine aynı sorunu çıkardı.

bunun üzerine google a mail gönderdik, EFT yapalım dediler. hesap no verdik, önce doğrulama için sembolik bir para yatıracaklardı ancak para halen gelmedi. google a mail gönderiyoruz ancak hiçbir cevap gelmiyor. boyle bir sorunu yaşayan, çözüm yolunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

asker
05/05/2008, 15:55
bunun üzerine google a mail gönderdik, EFT yapalım dediler. hesap no verdik, önce doğrulama için sembolik bir para yatıracaklardı ancak para halen gelmedi. google a mail gönderiyoruz ancak hiçbir cevap gelmiyor. boyle bir sorunu yaşayan, çözüm yolunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Bir aksilik olmuştur. İkinci yolu deneyerek mutlaka çözüme ulaşırsın. Zaten bir kere paraya alırsan bir sorun olmazsa hep alırsın.

networkturk
18/05/2008, 00:43
Ya olurmu bunun icin bankalar en fazla 20 30 ytl aliyorlar sen gerektigi kadar aramiyorsan bizat arkadaslarimdan o kadar aliyorlar Bursadan 21 is gunu bekliyorsun bu kadar simdi google fan sitelerini kontrol et orda bilgi var

goodmen_ulvi
23/05/2008, 00:07
google un onay için gönderdiği ufak para biraz gecikebiliyor. merak etme GOOGLE :D