PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : <customErrors mode="Off"/>

FWN
24/09/2003, 00:21
Serverdan bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim??

Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

acemi
24/09/2003, 09:41
Bir kere bu hata mesajindan, hatanin ne oldugunu anlayamazsin. Ozetle dedigi "guvenlik nedeniyle hata mesajini gosteremiyorum. Eger hatanin ne oldugunu ogrenmek istiyorsan, sunucu makinenin basina gecip tarayicini calistir veya su su degisikliklei yap."

p4r4h4t
24/09/2003, 10:45
IIS'de hangi Application'da bu hatayi aliyorsan o Application'un ana dizininn altina <customErrors mode="Off" /> iceren Web.Config dosyasi koy

FWN
24/09/2003, 17:22
yahu error u görebilmek için webconfig dosyasını nasıl editlemem lazım

acemi
24/09/2003, 19:47
Hata mesajinda nasil yapacagini soylemis.

p4r4h4t da soylemis: "IIS'de hangi Application'da bu hatayi aliyorsan o Application'un ana dizininn altina <customErrors mode="Off" /> iceren Web.Config dosyasi koy"

makman9
25/04/2006, 18:54
Arkadaslar aynı hatayı bende alıyorum. Script localda calısıyor ama hem somee.com da hem de brinkster.com daaynı hatayıo verdi. Y aweb config dosyasını siliyorum yine aynı hatayı veriyor. Demek istedigimiz lokalda calısan bir uygulamayı web e aktarırken ne gibi ayarlamalar yapmamız gerekir. Gerci lokalda V.Studio ne yapmıssa ben dokunmadım. Lokalde sorunsuz calısıyor.

rhnkyr
27/04/2006, 21:32
şimdi arkadaşlar şöyle bişi daha var sizin localde çalışan sayfalar hangi framework ile yapıldı 2.0? 1.1? eğer siz 2.0 ile yapıp 1.1 serverında çalıştırırsanız gümler buna da dikkat ediniz...Yani bu hatayı verme sebelerinden bi taneside budur diyorum. Yaşadım ordan biliyorum...

militaN
27/04/2006, 22:20
benimde hata veriyoo yaa bu asp.net internetee yayınlayan arkadas yok muu

militaN
28/04/2006, 09:30
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=28694

alın bakem :)

militaN
01/05/2006, 10:51
nasıl calıstırılacagına ilişki link http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=28694

GoLLge
18/02/2008, 00:05
şimdi arkadaşlar şöyle bişi daha var sizin localde çalışan sayfalar hangi framework ile yapıldı 2.0? 1.1? eğer siz 2.0 ile yapıp 1.1 serverında çalıştırırsanız gümler buna da dikkat ediniz...Yani bu hatayı verme sebelerinden bi taneside budur diyorum. Yaşadım ordan biliyorum...

Arkadaşım Söylediğinde Kesinlikle haklısın, durum bundan ibarettir, frwork 2.00 dan sonra 1.00 a geçişlerde bu hata meydana gelir, peki benim size farklı bir sorum olcak, aynı sorunu bende yaşadım, sonrasında sunucuya format attırdım datacenter tarafından makine yeniden kuruldu, plesk ıvıır zıvır herşey, benimde barındırdığım bir asp.net 2.00 site var, ben şimdi kurulu makineye asp.net 2.00 kurduğum zaman plesk bozulurmu, makinede yazılımsal bir hata meydana gelirmi bunun yazılımsal çözümü nedir? Acil bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim.:hey:

Jehovah
18/02/2008, 01:07
google dan gelen tutarsız insanlar diyecem ama olmayacak işte...
yahu net kısmına yazsan emin ol daha çabuk cevap alırdın..
yeni insanlar değilsiniz ki hala yanlış yerlere açıyorsunuz...

merakli
18/02/2008, 02:33
google dan gelen tutarsız insanlar diyecem ama olmayacak işte...
yahu net kısmına yazsan emin ol daha çabuk cevap alırdın..
yeni insanlar değilsiniz ki hala yanlış yerlere açıyorsunuz...

Kişi konuyu 24/09/2003, 00:21 de açmış. Sanırım o zaman asp ve .NET aynı başlık altında idi..