PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Mankenler :)

greenpage
21/08/2002, 00:10
Sabahları portakal suyuna batırılmış pamuk toplar yutuyor, böylece, kendilerini uzun bir süre aç hissetmiyorlarmış... Mankenlerin bazıları, kasıtlı olarak bağırsak hastalıklarına yakalanıyorlar ve özellikle bazı ülkelere giderek içilmemesi gereken su arıyorlarmış... Doktorları ikna eden mankenler, Ritalin ve Dexedrin gibi ilaçlar için reçete alıyorlarmış. Bu ilaçlar iştahı tamamen kesiyormuş... Mankenler, kasıtlı bir şekilde, büyük üzüntü verip ağlatan filmler izliyorlar; ya da bazı acı olayları zihinlerinde yeniden canlandırarak saatlerce gözyaşı döküyormuş... Uzun süreli ağlama seanslarıyla kalori yakıyorlarmış. Kışın bile kısa ve genelde ince giysiler tercih ediyorlarmış... Çünkü, soğuk hava kalori yaktırıyor...

turker
21/08/2002, 00:23
Valla ne desek boş. Aslında güzel bir laf var "para insana neler yaptırıyor" diye.

Go
21/08/2002, 07:09
-mış'lı ve -miş'li kurulan cümlelerde kaynak sormadan yorum
yapmamak lazım:)

Sahin
21/08/2002, 15:48
Tahmin etmek zor deilki, bende mankenlik yaprken öyle yapiyordum. :p Erkek mankenlerde yapabilir dimi?

Dermisim :D

hmustak
21/08/2002, 17:05
Ben her akşam FasionTV 'de seni seyrettiğimi zannediyodum... Ne yani diil miydi :)

--
...and justice for all...
--

Ömer
22/08/2002, 18:06
hahaha amma yapmışlar ha ulan admlar kendilerine resmen eziyet ediyorlar onlar o zaman sadistmiş :)

RaiST
22/08/2002, 18:34
Orjinal mesajı gönderen hmustak
Ben her akşam FasionTV 'de seni seyrettiğimi zannediyodum... Ne yani diil miydi :)

--
...and justice for all...
--

faşıntivi rullzss

hmustak
22/08/2002, 19:26
Orjinal mesajı gönderen RaiST

faşıntivi rullzss

:D