Ömer
20/09/2003, 10:30
hehehe arkadaşlar saolsun Hakan abiden birşey rica etmiştim oda buldu bana bana borç lu olan izmitten bir adam onun hakkında yazdıkları verdiği istihbarata bakın :) teşekkürler hmustak abi saol bye.
1,600,000 insanın yaşadığı bir kentte sadece adını bildiğin adamın ilk eşinden oğlu, şimdide bir
kızı olduğunu, Müşavirlik yaptığını, 2 hafta kadar önce arabasını sattığını, saat 17:30 da işten
çıkıp "Körfez Birahanesi" 'nde demlendiğini öğrenebiliyorsak, kişilik haklarının korunmasından,
kişisel güvenlik konularına kadar bir çok konuyu sorgulamamız gerek.
Korkmamız gereken sadece İnternette güvenlik mi? Doğum tarihini adını soyadını yazınca
güvende mi oluyosun. Yada bir fireWall seni FireBall'lara :))) karşı koruyo sistemin çökmüyoda
güvende mi oluyosun?? Hayııır!!
Neyse
İl*ami *****
Görev : Uzm. Müşavir
Tel : Santral : 0.262.*** ** **
ev dahili : 456 (saat 17:30'dan sonra, sen yinede 21:00 ile 22:30 arası ara)
iş dahili : 156 (Gündüz 16 temmuzdan beri bu telefonda, saat 17:30'dan önce )
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana
soru : Benim iş telimi nası buldun yaw??
bilgi : Seni aradım baban çıktı, konuştuk :)))
1,600,000 insanın yaşadığı bir kentte sadece adını bildiğin adamın ilk eşinden oğlu, şimdide bir
kızı olduğunu, Müşavirlik yaptığını, 2 hafta kadar önce arabasını sattığını, saat 17:30 da işten
çıkıp "Körfez Birahanesi" 'nde demlendiğini öğrenebiliyorsak, kişilik haklarının korunmasından,
kişisel güvenlik konularına kadar bir çok konuyu sorgulamamız gerek.
Korkmamız gereken sadece İnternette güvenlik mi? Doğum tarihini adını soyadını yazınca
güvende mi oluyosun. Yada bir fireWall seni FireBall'lara :))) karşı koruyo sistemin çökmüyoda
güvende mi oluyosun?? Hayııır!!
Neyse
İl*ami *****
Görev : Uzm. Müşavir
Tel : Santral : 0.262.*** ** **
ev dahili : 456 (saat 17:30'dan sonra, sen yinede 21:00 ile 22:30 arası ara)
iş dahili : 156 (Gündüz 16 temmuzdan beri bu telefonda, saat 17:30'dan önce )
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana
soru : Benim iş telimi nası buldun yaw??
bilgi : Seni aradım baban çıktı, konuştuk :)))