PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Kıme kızsam bılmemkı..

HunTER
20/09/2003, 10:00
DUYURU

Servis sağlayıcımız Netone'ın 34 Mbit'lik TTnet hattındaki yoğunluk nedeniyle yurt içi sunucularımıza erişimde yavaşlık sözkonusudur. Konu ile ilgili Netone tarafından yapılan açıklamada, 155 Mbit'lik hat için gerekli çalışmaların 15 gün önce başlatıldığı ve önümüzdeki hafta başında hizmete girmesi için çaba sarfedildiği belirtilmiştir.

Ülkemizde bu tür işlemlerdeki bürokrasiyi göz önünde bulundurarak göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.

Not: Son bir kaç gündür yaşanan kısa süreli kesintilerin sebebi İstanbul TTnet fiberlerindeki arıza olup, yukarıda belirtilen konu ile ilgisi bulunmamaktadır.

19/09/2003, Cuma

Bu bıze hostıng fırması tarafından bı kac gundur suren yavaslıgın sebebını sordugumuzda aldıgımız cevap.. Baslıktada dedıgım gıbı, kıme kızsam bılmemkı..

xXx
20/09/2003, 11:38
Allah bilir o fiber bağlantısınında yedeği yoktur:p

MEHMET
20/09/2003, 12:07
Yurdumun normal hali. Yalnız hala anlayış beklerler ya, helal olsun derim. İnsan bu kadar yüzsüz olmamalı
:aglama:

Algorismus
20/09/2003, 12:20
evet kesintiler oluyor internette. ben kablonet kullaniyorum. yavaslik soz konusu. hic bir yerde ariza var diye haber göremedik ya ne ilginç . zaten ttnet in baglantilarini gosteren grafikleri de göstermiyorlar artik.

HunTER
20/09/2003, 12:22
Bırakın bız son kullanıcıları adamlar servıs saglayıcılara dahı acıklama yapmaya luzum gormemıs.. Yada ben onların yalancısıyım.. Ne dıyelım.. Bu kadarınada pes dogrusu..