bluedevil
19/04/2008, 15:05
PAYPAL'a ÜYE OLMA
Paralı üyelik almanın en kolay ve güvenli yolu PayPal.
Neden en kolay ve güvenli yolu PayPal ?
Kredi Karti ödemelerinizde sahte kredi kartı olayından dolayı fazlası ile mimli olan Türkiye bir çok sorun yaşıyor.
Çok arkadaşımın kendi kredi kartı ile ödeme yapip 3 gün sonra hesaplarinin kapatildıgını gördüm.
Sebebi bankanın onay vermemesi sizi suçlu durumuna düşürür ve sanki kredi kartı hırsızlıgı yapmış muamelesi görürsünüz.
Bu yüzden paypal ile odemek hem cok kolay hemde güvenlidir ve risk taşımaz.
Sadece PayPal'a üye olarak Silkroad Online Item Mall içerisinden sadece PayPal email adresinizi ve sifrenizi yazarak güvenli bir sekilde alişveriş yapabilirsiniz.
Bu bölümde size resimler ile PayPal kullanarak nasıl güvenli bir şekilde üye olunduğunu anlatıcaz.
Öncelikle paypalın adresine girmemiz gerekiyor.Sayfanın türkçe dil desteğinin olmaması kötü ama sorun yaratmıcak tüm adımlar detaylı resimler ile anlatılacaktır.
1. Adım
paypalın adresine girdik.
Sign Up linkine tıkladık.
2. Adım
Kişisel üyeliği seçtik
Ülke olarak Turkey Seçip Devam ettik.
3. Adım
Formumuzu eksiksiz ve tam olarak dolduruyoruz.
Kullanıcı ve Güvenlik sözleşmelerini kabul ederek devam ediyoruz.
4. Adım
Tavsiyem bu aşamada kredi kartızı eklemenizdir.
Daha sonra eklemeniz zor olacaktır.
5. Adım
Tebrik Ederim artık PayPal'a üye oldunuz. Tek yapmanız gereken ve en önemli kısımlardan biri olan
email adresinizi aktive etmektir.
6. Adım
PayPal'a üye olurken girdigimiz mail adresimize bir mail gelicektir.
Kırmızı okla gösterilen linke tıklayarak hesabinizi aktive edebilirsiniz..
TİKLA.BE YE ÜYE OLMA
İnternetten para kazanmak mı istiyorsunuz ?
Hazır.eskiden imkansız gelen bu fikir artık gerçekleşiyor.oturduğunuz yerden para kazanacaksınız.Size gerekli birkaç şey var bir bilgsiyar,internet ve biraz sabır.
İnanmayanlara ödeme belgelerini gösterebilirim.
Bazı linklere tıklıyacaksınız ve 30 saniye bekleyeceksiniz.Her tıklama başına 1 cent kazanacaksınız.Hemen biriktireceksiniz diye bişey yok.
Ödemeler internetten olacak.Bunun için paypal hesabına ihtiyacınız var.Ona üye olmayı yukarıda anlatm.Birde ref sistemi var.ref sistemi yani referans.referanslarınız tıkladıkca sizde kazanıyosunuz.Size bir referans linki veriyor insanları oradan üye yaparsanız onlar tıkladıkca kazanıyorsunuz.
İlk önce en aşağıda vericeğim siteye girerek kayıt ol a tıklayarak aşağıdaki formu dolduruyorsunuz
ardından aşağı doğru indiğinizde güvenlik kodunu görüceksiniz ve yazarak üye olun
sıra reklamlara tıklamada reklamlar linkine tıklayın
ardından reklamlar gözükecek
reklamlara tıklayınca sayfa açılacak süre bitinceye kadar beklemeniz lazım
süre bitince kapatabilirsiniz hepsini yaptıktan sonra üstleri çizilecektir
bugünlük işiniz bitti bu iş için sadece sabır ve tanıdıklarınız varsa onları üye yapmaktır
http://tikla.be/register.php?r=bluedevil
Paralı üyelik almanın en kolay ve güvenli yolu PayPal.
Neden en kolay ve güvenli yolu PayPal ?
Kredi Karti ödemelerinizde sahte kredi kartı olayından dolayı fazlası ile mimli olan Türkiye bir çok sorun yaşıyor.
Çok arkadaşımın kendi kredi kartı ile ödeme yapip 3 gün sonra hesaplarinin kapatildıgını gördüm.
Sebebi bankanın onay vermemesi sizi suçlu durumuna düşürür ve sanki kredi kartı hırsızlıgı yapmış muamelesi görürsünüz.
Bu yüzden paypal ile odemek hem cok kolay hemde güvenlidir ve risk taşımaz.
Sadece PayPal'a üye olarak Silkroad Online Item Mall içerisinden sadece PayPal email adresinizi ve sifrenizi yazarak güvenli bir sekilde alişveriş yapabilirsiniz.
Bu bölümde size resimler ile PayPal kullanarak nasıl güvenli bir şekilde üye olunduğunu anlatıcaz.
Öncelikle paypalın adresine girmemiz gerekiyor.Sayfanın türkçe dil desteğinin olmaması kötü ama sorun yaratmıcak tüm adımlar detaylı resimler ile anlatılacaktır.
1. Adım
paypalın adresine girdik.
Sign Up linkine tıkladık.
2. Adım
Kişisel üyeliği seçtik
Ülke olarak Turkey Seçip Devam ettik.
3. Adım
Formumuzu eksiksiz ve tam olarak dolduruyoruz.
Kullanıcı ve Güvenlik sözleşmelerini kabul ederek devam ediyoruz.
4. Adım
Tavsiyem bu aşamada kredi kartızı eklemenizdir.
Daha sonra eklemeniz zor olacaktır.
5. Adım
Tebrik Ederim artık PayPal'a üye oldunuz. Tek yapmanız gereken ve en önemli kısımlardan biri olan
email adresinizi aktive etmektir.
6. Adım
PayPal'a üye olurken girdigimiz mail adresimize bir mail gelicektir.
Kırmızı okla gösterilen linke tıklayarak hesabinizi aktive edebilirsiniz..
TİKLA.BE YE ÜYE OLMA
İnternetten para kazanmak mı istiyorsunuz ?
Hazır.eskiden imkansız gelen bu fikir artık gerçekleşiyor.oturduğunuz yerden para kazanacaksınız.Size gerekli birkaç şey var bir bilgsiyar,internet ve biraz sabır.
İnanmayanlara ödeme belgelerini gösterebilirim.
Bazı linklere tıklıyacaksınız ve 30 saniye bekleyeceksiniz.Her tıklama başına 1 cent kazanacaksınız.Hemen biriktireceksiniz diye bişey yok.
Ödemeler internetten olacak.Bunun için paypal hesabına ihtiyacınız var.Ona üye olmayı yukarıda anlatm.Birde ref sistemi var.ref sistemi yani referans.referanslarınız tıkladıkca sizde kazanıyosunuz.Size bir referans linki veriyor insanları oradan üye yaparsanız onlar tıkladıkca kazanıyorsunuz.
İlk önce en aşağıda vericeğim siteye girerek kayıt ol a tıklayarak aşağıdaki formu dolduruyorsunuz
ardından aşağı doğru indiğinizde güvenlik kodunu görüceksiniz ve yazarak üye olun
sıra reklamlara tıklamada reklamlar linkine tıklayın
ardından reklamlar gözükecek
reklamlara tıklayınca sayfa açılacak süre bitinceye kadar beklemeniz lazım
süre bitince kapatabilirsiniz hepsini yaptıktan sonra üstleri çizilecektir
bugünlük işiniz bitti bu iş için sadece sabır ve tanıdıklarınız varsa onları üye yapmaktır
http://tikla.be/register.php?r=bluedevil