Tam Sürümünü Görmek İçin : İlginç bir şey ama ney ?
İlginç geldi Ip m C dekiler felen yazıyordu.. Bu sadece bir Javascript ten ibaret değilmi ?
http://***www.evidence-eliminator.com/d2w/intro/server.d2w?g=1063803847755 ( Bakınız Not: 1.233.a )
*1.233.a ==> Adres Çubuğuna kopyalayıp yıldızları siliniz..
aldatmaca, kendi makinemi görebilmemden tabiî ne var?
Bende zaten öyle düşünmüştüm.. Genede emin olmak istedim.. Teşekür ederim :)
bende hep bunu merak ediyodum ya başka bi sitede rastlamiştim ve çok ilginç gelmişti demek aldatmacaymiş :rolleyes: amma safmışım :)
hserkans
18/09/2003, 17:47
Asp ile sayfaya giren kullanıcının hard disk'ini komple uçurabilirsiniz.
Deneyeniniz var mı? :sus:
con_simit
18/09/2003, 19:03
Ben birşey göremedim. IP ve sistem adı söylüyor sadece.
Mingitau
18/09/2003, 19:08
ASP' ye gerek yok gerektiği gibi olan bir ActiveX(IE için :D) yeter. IE yi kazmalaştırmaya sadece bir html kodu bile yetiyor...
Olsun bız yınede bu yontemlerı burda tartısmayalım en ıyısı...
Asp ile sayfaya giren kullanıcının hard disk'ini komple uçurabilirsiniz.
ASP ile ancak kendi makinemizi ucurabiliriz, ziyaretcilere hicbir sey yapamayiz.
Volkan Uzun
23/09/2003, 01:45
activex in yetenekle ile ienin kazmaligin pek alakasi yk sanirim
Orjinal mesajı gönderen acemi
ASP ile ancak kendi makinemizi ucurabiliriz, ziyaretcilere hicbir sey yapamayiz.
daha doğrusu asp nin çalıştığı server uçurulu (tabii asp yi kendi bilgisayarında çalıştırıosan kendi bilgisayarın gider acemi arkadaşımızın dedii gibi :)
İlginiz için teşekürler..
muharrem_tac
23/09/2003, 22:36
Orjinal mesajı gönderen acemi
BLASTER hariç tabi. :D
Ehe... Arkadaşlar kodları incelemediniz mi yahu?
<iframe src='file:///C:/' height=300 width=500 marginwidth=0
marginheight=0 scrolling=no frameborder=0 vspace=2></iframe>
Alemsiniz...
ASP ile sayfaya giren bir kullanıcının diskini uçurma gibi bir olay sözkonusu değil... Bu sadece ASP kodunun çalıştığı sunucuda gerçekleşebilir... (Evet, gerçekten ;)) Ama ActiveX'e diyecek bir lafım yok... Zaten biliyorsunuzdur, VBA ve JS virüsleri ActiveX'i kullanır... (Kusura bakma be HunTER'ım!)
Sevgiler...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.