PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Klasörü silemiyorum.

yagmuradam
13/04/2008, 14:50
(http://resim.donanimhaber.com/m_22546465/tm.htm#)Herkese merhabalar;

Bilgisayarımda pc security programını kullanmaktayım yaklaşık 3 hafta önce şifrelediğim klasörlerden birine hiç müdahale edemediğimi farkettim klasöre ne birşey kopyalayabiliyorum ne silebiliyorum her seferinde engellenmiştir diyor pc security yi kaldırdım durum yine aynı tekrar kurdum yine aynı klasörü pc security ile şifreleyip şifresini kaldırabiliyorum onda bir sorun yok ama hiçbirşekilde müdahale edemiyorum silmek istiyorum sildirmiyor. Bu konuda ne yapabilirim yardım lütfen...

Eretna
13/04/2008, 18:14
programı ve regeditlerini silip dene yine silemezsen güvenli modda çalıştırıp dene..

Sam Orpheus
13/04/2008, 18:35
Sistem Geri Yükleme

Önemli not : önce bir geri yükleme noktası oluşturulmalıdır,daha sonra bir önceki zaman dönülmelidir.
Dönülecek zaman ise programın kurulmadan önceki bir nokta olmalı ve ya o klasörün oraya oluşturulmadan önceki bir zaman olmalı,ki işleminde başarılı olabilesin.

Sistem Geri Yükleme gibi benzer bir işlemde "Geri Yükleme Noktası" oluşturulması önemlidir,geri yükleme yapmadan önce "geri yükleme noktası" oluşturulmalı ve dikkat edilmelidir.

yagmuradam
16/04/2008, 18:43
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Regeditten sildim yine işe yaramadı.
Bir önceki zamana dönmek için geri yükleme noksası oluşturamıyorum çünkü klasör çok eski.

Sam Orpheus
16/04/2008, 20:50
nasıl şifrelediğini hangi yazılımla şifrelediğini inan ki bilmiyorum söylediklerimde havada kalabileceğinden korkuyorum ancak yinede söylemek istiyorum..

güvenli modda açılır bilgisayar, ilgili yazılımın processleri durdurulur ve denenir.

alternatif çözüm : erd commender yazılımını kullanıp, diske giriş yapıp silmeyi deneyebilirsin
muhtemelen olacaktır.

xian_Servers
16/04/2008, 21:16
undelete plus mıydı neydi öle bir program vardı hatırladığım kadarıyla...
benim bilgisayarda lock koruması vardı virüs girdi registry falan alayını karıştırdı repair flan biraz düzelttim sonrada farkettim 12 adet dosyama giriş sağlanmıyor kaldırdım biçtim yazdım sildim bişeyler yaptım sorun çözülmedi undelete plus mı neydi tam hatırlayamadığım bir program çözmüştü inan aklıma gelmedi şuan... :S

ispirto
19/04/2008, 15:57
güvenli kipte silmek ya da regeditte silmek işe yaramalıydı bence.ben silemediğim klasörleri öyle yok ediyorum

yagmuradam
02/05/2008, 22:53
Arkadaşlar cevaplarınız çok teşekkür ederim.

Güvenli Kipte açıp denedim fakat durum aynı. Hatta güvenli kipin değişik biçimlerinide denedim aynı bende tüm klasörü kopyaladım ondan sonra sürücüye format attım. Şimdi herşey normal.