PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Program kuramıyor/silemiyorum

ertan3
11/04/2008, 17:37
XP birşeyler oldu. bitdefender açılmıyor , silinmiyor, yenidem kurulmuyor. Başka programlarda da aynı şeyler oluyor. Anladığım kadarıyla " windows installer hatası" uyarı mesajı alıyorum. Win.İnst. 3.1 indirdim kurayım diyorum "setep.exe geçerli win32 uygulaması değil" diyor. keza başka prog.lar içinde aynı uyarı geliyor. Klasör seçeneklerinde " gizli dosyaları/ sistem dosyalarını göster " seçeneği yok.Bilgisayar açıkken üstüne tekrar xp kurdum (mevcut prog.lar bozulmasın diye) sonuç değişmedi. sorunu nasıl çözebilirm. tşk.

trocin
11/04/2008, 18:17
eğer sistem yöneticisiyken bunları yapamıyorsan.. yani kullanıcının seviyesi "administrator" seviyesinde ve sen bu bahsettiğin işlemleri yapamıyorsan.. bilgilerinin yedeğini alıp tekrar işletim sistemi kurulmasını tavsiye ederim.. eğer sistem yöneticisi değilsen örneğin poweruser yada guest sen.. belki seviyenin haklarında değişiklikler yapılmış olabilir, sistem yöneticisine başvurabilirsin.. problemini daha ayrıntılı tek tek hata aldığın yerleri yazarsan daha açık yardımcı olmaya çalışırım..

ertan3
12/04/2008, 22:02
Bunları sistem yöneticisi olarak yapamıyorum. Bir problem de sistem geri yükleme noktaları silinmiş, yenisini oluşturuyorumi kapatıp açtığımda onunda silindiğini görüyorum.

Black_Boyss
12/04/2008, 22:36
sanirim format zamani gelmis yedekleme yapınız ve temiz bir windows kurunuz derim windowsu tamir etmek sadece hatayi giderir ama zamanla aynı sorun ile karsilasabilrsiniz ve ayrica bu kadar buyuk bir zarar gördü ise tamir etmek yada düzeltmeye calismak gereksiz gibi görüyoruz.