Tam Sürümünü Görmek İçin : O benim çocukluk aşkımdı...
* Sadece sizinle paylaşmak istedim, biz bir aileyiz nede olsa...
Yıllar önce, henüz çift basamaklı yaşlara geçmiş ve bunun nekadar önemli bir tecrübe olduğunu çevreye ispat etmeye çalıştığımız yıllardı. O hep ders çalışan, kesinlikle evden çıkmayan "cici" ev kızı, bense işi gücü spor (Basketbol, Futbol, bisiklet, eskrim, yüzme, tenis.. daha niceleri) ve eğlance olan, mahallenin "sivri" delikanlısı...
Aynı yerde yaşadığımız süre boyunca içimde "O" na karşı hep birşeyler olmuş, yapabildiğim "EN" cesaret dolu olayımsa, ona ufak bir hediye göndermek olmuştu. O "cici" kız, bu "sivri" delikanlıdan o kolyeyi dahi almamış, yıllarca aynı mahallede oturup birbirlerini neredeyse hergün görmelerine karşın hiç konuşmamışlar ve öylece birbirlerini unutup gitmişlerdi...
Yıllar Sonra (14 - 15 yıl ), köprünün altından akan suların kurumaya başladığı bi dönemde, herhangibirgün tadındaki sıradan bir günde, evime dönmek üzere atladığım bir minübüste bir ses bana
- Merhaba, Beni tanıdın mı ?
diye sordu. Gayet tabiki tanımamıştım. O yolculuk boyunca kulak memelerimden başlayan kızarma, o kısacık sohbette döndüğüm çocukluk yılları, onlarca anım (çabam) bir *.avi dosyası gibi gözümün önüne geldi.
Yaklaşık 20dk yol boyunca o konuşurken aklımdan geçen tek bir soru vardı:
- Tanrım! Telefonunu nasıl alabilirim??
İşte o anların sonuna doğru, bana sıcacık gülümseyerek;
- Neden görüşmüyoruz? Telefonumu alsana (yada versene) dedi.
Telefonları aldık, verdik...
....
Tabi bundan sonra olanlar, sıradan olmasada biraz çaba ile herkezin başına gelebilecek şeyler olduğundan yazmıyorum. Özetle şimdi beraberiz, mutluyuz.
Şimdi "0", Rüya ülkesinin duvarında oturan, elinde değneği, yönetmen gibi düşlerimi şekillendiren bir Peri...
ek : O da forumun bir üyesi :) , zannedersem yazacaktır...
:cool:
Zerzevat Adam
16/09/2003, 23:14
Halide Edip Adıvar imzası görmediğime göre soruyorum, hocam gerçek mi :)
Yoksa sizde gitarınız ve müzik kulağınızdan başka bilmediğimiz bir edebi yönünüz mü vardı :))
----
Mutluluklar, demek ki kızcağız o kadar yıl seni harap etmiş fakat sonu mutlu son...
Sevindim :) Hayırlısı olsun, ve minibüste o anda ki havayı bozacak bir şahsiyet çıktı mı diye soruyorum. (?)
Mesela:
Arkadan vermeyen var mı?
veya
Gözüm saat kaç
yada
Ateşiniz var mı?
gibi :p
Öyle bir durum olup tekrar TEK KİŞİLİK HAYAT OYUNU'na devam etseydin bence kesin gitarını eline alıp Domates Biber Patlıcan tarzı bir şarkı bestelerdin :)
Şaka bir yana inşallah ömür boyu beraber olursunuz (herkes için temennimdir...)
Ali Sarı
17/09/2003, 00:41
ek : O da forumun bir üyesi , zannedersem yazacaktır...
Dediğine göre gerçek olma ihtimali hayli fazla omerbalyali :)
Eh arkadaslar, sanirim bir yildiz daha kayiyor...
Ne yapalim...
Olsun...
:D ;)
Insanin, forumdan tanidigi insanlari bu kadar yakin hissetmesi ve ozel seylerini onlarla paylasmasi bana garip geliyor.
Herkesin tabiati/bakisi farkli tabii...
Heleki bu, maıl adresını dahı bızlerden sakınan bırı ıcın dahada garıp olmalı :) Ee nedemıstık,
Herkesin tabiati/bakisi farkli tabii :)
Mingitau
17/09/2003, 11:42
Vay beee....
İbrahim Sadri' nin okuduğu şiirler aklıma geldi.
Aynı şeylerin olmasını umalım diyeceğiz ama çook uzaklarda bir yere gitti, yetmemiş gibi üstüne su doldurdular...
Mutluluklar dileyelim...
Bu arada demek ki kolyenin alınma zamanı varmış, sen biraz acele etmişsin :kihkih:
Mingitau
17/09/2003, 11:48
Orjinal mesajı gönderen redial
Eh arkadaslar, sanirim bir yildiz daha kayiyor...
:D ;)
Redial' in bu dediklerini bir pazar günü irc sohbetinden daha rahat anlıyoruz.
--Benim alışverişe gitmem lazım misafir gelecekmiş, Hiç evlenmenizi tavsiye etmem. :p
Hayatın tadını çıkarın...
Bunları paylaşmak istemekteki amacım, olayın sıradışı gelişmesi ve ceviz.net ailesini ilk kurgulandığı günlerden beri ailem gibi görmüş olmam. Bunu en iyi bilen Şahin abidir zaten... Güzel düşünceleriniz için de teşekkür ederim ayrıca
@hunter
Orjinal mesajı gönderen HunTER
Heleki bu, maıl adresını dahı bızlerden sakınan bırı ıcın dahada garıp olmalı :) Ee nedemıstık,
Herkesin tabiati/bakisi farkli tabii :)
hmustak@ceviz.net mail adresim gizli değil, herkezce ulaşılabilinir. Eee artık biliyosun, bi mail atarsın :)
Ya ben o sozu acemi ıcın soylemıstım ama.. Neyse bu vesılıeyle senın maıl adresınıde ogrendık :)
işbu halde taraflara mutluluk ve saglik dilemekten baska ne diyebiliriz ki? :)
abi ya of ya manyak bir durum aynı benimki gibi olmus ama benim sonum seninki kadar güzel olamadı dediğin gibi "Şimdi "0", Rüya ülkesinin duvarında oturan, elinde değneği, yönetmen gibi düşlerimi şekillendiren bir Peri..." o şimdi çok uzak bir yerlerde ama yinede aklımdna hiç çıkmıyor ve onu 4 yıldır bekliyorum
Ne mutlu sana:p
Ooof Of bana:aglama:
Çift kelime ile "VAAAY BEA"..
^butterfLy^
19/09/2003, 15:30
yILdIz tozLarI uçuşsun saçLarında ve ben o rüya üLkesinin duvarInda oturan suskun peri oLayIm yeniden, bir prensin saçLarIyLa oyun oynamayI bekLeyen . . .
öncelikle tüm ceviz.net ailesine merhaba.. :)
başta sessiz kalmayı tercih etsem de güzel temennileriniz karşısında ben de kendi adıma teşekkür etmek istedim..
paylaşımlarınızı okumak çok keyifli ve aranızda olmak çok güzel.. sevgiyle ve hoş-ça kalın, düşlere inanın!...
(tIrtILdIm keLebek oLdum)
Orjinal mesajı gönderen xXx
Ne mutlu sana:p
Ooof Of bana:aglama:
Hala mı?
:aglama:
gardiyan
19/09/2003, 16:55
tebrikler diyelim ;)
Off tabi sessiz hemde ne off, çok karışık durumlar sessiz çook:aglama:
Ama aramızda mutlu olanlar bir nebzede olsa teselli veriyor.;)
Orjinal mesajı gönderen ^butterfLy^
yILdIz tozLarI uçuşsun saçLarında ve ben o rüya üLkesinin duvarInda oturan suskun peri oLayIm yeniden, bir prensin saçLarIyLa oyun oynamayI bekLeyen . . .
öncelikle tüm ceviz.net ailesine merhaba.. :)
başta sessiz kalmayı tercih etsem de güzel temennileriniz karşısında ben de kendi adıma teşekkür etmek istedim..
paylaşımlarınızı okumak çok keyifli ve aranızda olmak çok güzel.. sevgiyle ve hoş-ça kalın, düşlere inanın!...
(tIrtILdIm keLebek oLdum)
demek, arkadasimizi sair eden peri siz oluyorsunuz...
sizede merhaba...
Benımse, benı delı eden bı cadım var :) Yoksa zamanla bıseyler degısıyormu :P
^butterfLy^
20/09/2003, 17:38
sizede merhaba...
arkadaşınızı şair yapan peri miyim bilmiyorum ama "o" benim gerçek kahramanım,prensim... öyle zor,öyle karmaşık,öyle zamansız,öyle zamanlı bir anda çıktı ki karşıma,herşey tesadüftü,herşey mucizeviydi ama gerçekti... şu an yaşama kanıtım,hayatımın anlamı,gerçeğe dönüşen düşüm "o" benim... düşlere inanın,gerçek olsun!... sevgimle...
bu arada hoşgeldin demese de ceviz.net ailesi,ben aranıza hoşgeldim,hoşbuldum,mutluyum... :)
^butterfLy^
20/09/2003, 17:45
Benımse, benı delı eden bı cadım var :) Yoksa zamanla bıseyler degısıyormu :P
sizi deli eden bir cadınızın olması bile yeter.. unutmayın ki o da bir zamanlar sizin perinizdi!.. ;) siz de bir prenstiniz!.. :)
masallar değişmez ve bitmez,siz onlara inandığınız sürece.. ;)
Siz o perıye, prensın lavaboya yapısmıs saclarını temızlemesını soyleyin hergun, prensede her sabah perısını bırakıp ıse gıtmesını.. Bakalım periniz bı cadıya donusuyormu yada prensinız bı zombıye :)
gardiyan
21/09/2003, 15:43
@Hunter
+1
Siz o perıye, prensın lavaboya yapısmıs saclarını temızlemesını soyleyin hergun, prensede her sabah perısını bırakıp ıse gıtmesını.. Bakalım periniz bı cadıya donusuyormu yada prensinız bı zombıye :)
Dönüşmez. Her evliliğe dönüşen aşk masalında benzer uyum sorunları yaşanır mutlaka ama bütün kalbini vermişsen ilk başta eksik olan sadece konuşmaktır. Zamanla konuşa konuşa o peri dahada güzellşir gözünüzde, o prens bir krala dönüşür önemli olan doğru zamanda doğru mekanda tatlı tatlı sorunları konuşmak paylaşmaktır. Evlilik en büyük fedakarlıktır.
Mingitau
21/09/2003, 16:09
Ehue...
Sahin de olmasa, daha yolun başında korkutuyonuz...
Zerzevat Adam
21/09/2003, 16:12
Bence birlikteliğin evliliğe dönüşmesi için gereken tek şey sevgi ve affetme olgusu...
Eğer birisini affetmeyeceksiniz onu gerçek anlamda sevmiyorsunuzdur..
Çok kötü birşey yapsada kararsız kalırsınız belki ayrılırsınız ama yinede az da olsa affedersiniz..
Affetmek deyince birde şu var yani küçük şeyleride görmemek...
Gülü seven dikenine katlanır sözü vardır ama bence eksik...
Gülü seven gülü eğer seviyorsa dikenlerini farketmez ama tabi gülde kendini öyle sevdirecekki karşısındaki dikenleri farketmesin..
Not://aman güller lütfen farketmiyoruz diye dikenleri sulamayın :)
bu arada hoşgeldin demese de ceviz.net ailesi,ben aranıza hoşgeldim,hoşbuldum,mutluyum... :)
Bu taştan sonra söylemenin bi anlami olurmu bilmem ama :D
Hoşgeldiniz ve inşallah hep böyle mutlu olursunuz yo yo sadece siz değil herkes mutlu olur inşallah
Herkez o rüya ülkesine gidip, kendi perisini bulup, tutup kolundan gerçek hayatına "import" etmeli.
Dilerim ki "Peri & Prens" hikayeleri yaşansın, ebediyyen sürsün. Yaşayanlarsa yaşayacak olanlarla paylaşıp düş kurmalarını sağlasın.
ek : Yukarıda bahsettiğim rüya & gerçek ilişkisinin "Elm Sokağı Kabusu" ile bir ilgisi yoktur. En azından şimdilik :D
Ben ısın gırgırındayım aslında :) Elbette masal taraflar ızın vermedıgı surece bıtmez.. Yınede.. Neyse sıze omur boyu mutluluklar :)
Not: Uc yıl sonra olurda bu topıge goz atarsak bırlıkte, yarım bıraktıgım cumleyı sen tamamlarsın hmustak :)
Not 2: Ben hala ısın gırgırındayım.. Hazır sızı yakalamısken asktan ve hayattan hıncımı alıyım :) Hem ıkı masumun daha hayatlarının kararmasını ıstemem :)
^butterfLy^
22/09/2003, 11:46
Orjinal mesajı gönderen omerbalyali
Gülü seven dikenine katlanır sözü vardır ama bence eksik...
Gülü seven gülü eğer seviyorsa dikenlerini farketmez ama tabi gülde kendini öyle sevdirecek ki karşısındaki dikenleri farketmesin..
Not://aman güller lütfen farketmiyoruz diye dikenleri sulamayın :)
küçük prens(büyüklerin okuması gereken bir masal)'i okuyan var mı aranızda bilmiyorum ama okuyanlar mutlaka hatırlayacaktır: "güLünü bunca önemLi kILan, uğrunda harcadIğIn zamandIr.." diyordu küçük prens...
güller ancak sevgi ve emekle sulanırlarsa sizin gerçek gülünüz olurlar,hem de dikensiz.. :)
insan ruhu da bir gülün narin yaprağı gibidir..yeterince sevmezsen dere kenarında dahi olsa ellerinde solar...
"incecikti
gül dalıydı
dokunsam kırılacaktı
dokunmadım
kurudu..."
sevgimle... :)
güller ancak sevgi ve emekle sulanırlarsa sizin gerçek gülünüz olurlar,hem de dikensiz..
:)
:bravo:
Bıseyler yapmalıyım aranızı bozmalıyım daha fazla dayanamıyacam bu ıskenceye :D Ne luzumu vardı sımdı bana o eskı guzel gunlerı hatırlatmanın :D
^butterfLy^
22/09/2003, 13:25
Orjinal mesajı gönderen omerbalyali
Bence birlikteliğin evliliğe dönüşmesi için gereken tek şey sevgi ve affetme olgusu...
Eğer birisini affetmeyeceksiniz onu gerçek anlamda sevmiyorsunuzdur..
Çok kötü birşey yapsada kararsız kalırsınız belki ayrılırsınız ama yinede az da olsa affedersiniz..
"sevdiğim insanlara kızabilirdim,
eğer sevmek bana mahzun durmayı öğretmeseydi..."
orhan veli
^butterfLy^
22/09/2003, 13:35
"varılırdı daha saydam günlere isteseler
isteseler yalnızlık giremezdi evlere
sevmek bir kırlangıç olacak bekleseler
ve uçacak durmadan adasız denizlere..."
Orjinal mesajı gönderen hmustak
...Şimdi "0", Rüya ülkesinin duvarında oturan, elinde değneği, yönetmen gibi düşlerimi şekillendiren bir Peri...
:tabi:
:1:
Kaptan'da bir haftadir izinizi suruyom ama hala rastlayamadim.:p :cool:
Mingitau
23/09/2003, 12:39
Böylece gidilmeyecek mekanlar öğrenilmiş oluyo... :p
^butterfLy^
23/09/2003, 12:54
Orjinal mesajı gönderen Rapsodi
Kaptan'da bir haftadir izinizi suruyom ama hala rastlayamadim.:p :cool:
biz yarasalar gibi geceleri ortaya çıkıyoruz :)
biraz daha çalışmaya devam et ;)
proxy dedected...
firewalk in progress...
!!! Security ALERT !!!
:rolleyes:
abi ne diyonuz ya türkçe yazın şunları :)
aciklayalim
radar activated: Yani balkona oturdum, durbunumu aldim, butun mahalleyi gozluyorum, pek bir yakinda sizi tespit ederim...
proxy enabled: Yok oyle yagma, okadar olay degil.tedbili-kiyafet edecegiz, agaclarin arkasina saklanacagiz, araokaklardan gececegiz, kalabaliga karisacagiz, ama bizi bulamayacaksin...
proxy detecded, firewalking in progress: Himmm, su durumda, her tasin altina her agacin arkasina tek tek bakacagim, her karanlik sokagi tarayacagim ama bir sekilde sizi bulacagim...
securtiy alert: hiist, hmustak, redialin niyeti bozuk, son tekniklerlen ariyor sizi, dikkatli olun...
:D
DeLi_CaN
25/09/2003, 16:02
Mohahahahaha :) Hic bole guzel bi aciklama daha once gormemiştim :D
@redial +1
Tercüme harika :super:
:: Translation Comlete ::
;)
Red Alert !!!
Red Alert !!!
Red Alert !!!
Proxy1 : Enabled - Used
Proxy2 : Enabled - Used
Mission: Waiting...
_
Neee ?? :)
Yoksa yakalandık ta haberimiz mi yok. :) Eğer böyle bir resim, döküman yada eşgal belirten herhangi bi data varsa açıklansın :) gizlenmesin, kamuoyu ie paylaşılsın. Proxy ve savunma sistemlerim kırmızı alarm seviyesinde dikkatli ve açık :)
Ayrıca Nerde bu devlet ? Nerde bu millet? Ve acı yok efenim :D
^butterfLy^
26/09/2003, 03:46
aciklayalim
radar activated: Yani balkona oturdum, durbunumu aldim, butun mahalleyi gozluyorum, pek bir yakinda sizi tespit ederim...
proxy enabled: Yok oyle yagma, okadar olay degil.tedbili-kiyafet edecegiz, agaclarin arkasina saklanacagiz, araokaklardan gececegiz, kalabaliga karisacagiz, ama bizi bulamayacaksin...
proxy detecded, firewalking in progress: Himmm, su durumda, her tasin altina her agacin arkasina tek tek bakacagim, her karanlik sokagi tarayacagim ama bir sekilde sizi bulacagim...
securtiy alert: hiist, hmustak, redialin niyeti bozuk, son tekniklerlen ariyor sizi, dikkatli olun...
bu gece de yakalanmadık !
^butterfLy^
26/09/2003, 03:49
:super:
:sus:
:hiohahoha
Scanner Active >
New Scan > :.:.:.:.:.:.:.::..:..:.....:...:.:...:::::::..:::. ..::..........
Hadi yeniden başlayalım;)
bu gece de yakalanmadık !
He he he...
:kihkih:
Ney bitti ? Niye bitti ?
:aglama: :aglama: :aglama: :aglama: :aglama:
telecaster
10/10/2003, 15:20
kuzenimsin
sen işini bilirsin
sana acı çektirecek biri varsa
önce formatlanacağını bilsin
sen anladın ne demek istediğimi
yalan hesabı inanma falan yani
Orjinal mesajı gönderen telecaster
kuzenimsin
sen işini bilirsin
sana acı çektirecek biri varsa
önce formatlanacağını bilsin
sen anladın ne demek istediğimi
yalan hesabı inanma falan yani
Sanırım bu sefer ben hatalıyım... Neyse bitti işte...
abi sen varya kesilecek adamsın neyse msn de detaylandırırız
Orjinal mesajı gönderen sessiztetik
biten ne?
Biten herşey yeni bir başlangıçtır, gülümseyin...
bu olay bana şunu hatırlattı....
insan sınırlıdır fakat acayip derecede sınırsızlık istemektedir. Herşeyin bitmemesini istemektedir. ama herşey biter. bu da insana şunu öğretir
"Bana seni gerek seni"
Yunus Emre
//Herşeyin bitmesiyle "bana seni gerek seni" cümleleri ilk anda alakasız gibi görünebilir. Biraz daha düşünülürse güzel sonuçlar çıkabilir.
Ya inan bukadar felsefi diil bizim ki :)
"0" iyi bi kızdı, bense rahat bi erkek... Filmde birçokları gibi aynı
Him. Bu durum benim hiç ho$uma gitmedi.
:aglama: :uff: :cool: :uff: :aglama:
Mingitau
12/10/2003, 11:48
So do I... :uff:
@ eslem1 o "Sen" i isteyebilmekte büyük bir sorumluluk. :aglama:
Boşverin arkadaşlar!!
kendinizi sevin. Unutmayın onu severken hlbuki ondaki kusursuz "beni"i seviyorsunuzdur.
Of offff
Boşverin arkadaşlar!!
kendinizi sevin. Unutmayın onu severken hlbuki ondaki kusursuz "beni"i seviyorsunuzdur.
Of offff
Ama bunu iyi ayırmak gerekir tetikcim;)
@ eslem1 o "Sen" i isteyebilmekte büyük bir sorumluluk. :aglama:
Muhakkak. Ama her insan fıtraten* buna muhtaçtır.
*Fıtraten: Yaratılış itibariyle... Mesela yaratılış gereği insan güzelliği sever.Adaleti ister (her ne kadar kendi bozsa da:))....
sessiztetik:
Boşverin arkadaşlar!!
kendinizi sevin. Unutmayın onu severken halbuki ondaki kusursuz "ben" in küçük bir aynasını seviyorsunuzdur.
Of offff
galiba şimdi biraz daha hoş durdu.
Mingitau
12/10/2003, 16:07
Panteizm miydi?
///// Bu 5 sayfalık konuyla belki dolaylı bir alakası vardır.
Konu harici olarak da değerlendirilmeye açıktır.
ilk defa duydum. google bu olayı şöyle özetledi Panteizm. Tanrı ile evreni bir, aynı ve özdeş kabul eden görüştür.
google'nın söylediği doğruysa benim bahsettiğim bu değil.
Allah'ın Şafi ismi vardır.Yani Şifa veren. Bu ismi dünyada doktorlar ve bitkiler üzerinde daha fazla yansır. Bir nevi dünyada doktorlar üzerinde tecelli eder. Güneşin küçük aynalarda tecelli etmesi gibi. dolayısıyla güneş ayrı küçük ayna apayrıdır.
taaa buradan da aşk-ı mecazi ve aşk-ı hakiki konularına gelince galiba daha iyi anlaşılır.
Mingitau
12/10/2003, 17:12
Panteizm birilerine göre Allah ile Evreni özdeş kabul etme, birilerine göre evrende parça parça Allah' ı bulmadır. Dediğin gibi bitkiler şifa verir, su hayat verir, insan belli ölçüde yaratır... vs vs vs... diye gider sonunda İnsan Allah' ın kendisini kendine de bir yönünü verecek kadar değerli bulduğunu anlayıp şükre dalar, tabii bu arada vardığınız üstün düşünce hali size neler söyletir ama ilk yiyeceğiniz damga dinsizlik olur.
///// Bu 5 sayfalık konuyla belki dolaylı bir alakası vardır.
Konu harici olarak da değerlendirilmeye açıktır.
Yukardaki sözlerin (Axion'un üstündeki sözlerin) kaynağı Risale-i Nur'dur. Ve bu tekniği çok kullanır. Fakat dinsizlik damgası yemez. Dinsizlik damgası önceleri bu konular tam anlaşılmadığı için yenmiş olabilir. Ama google'un bulduğu sonuç gibi bir şey ise o apayrı olmaktadır. İnsanın kendisini Tanrı'nın bir parçası görmek ayrı Allah'ın isimlerinin insan üzerinde tecellisi(yani yansıması) ayrıdır.Güneş ile cep aynası arası bir fark desek beynimiz daha iyi ölçebilir.Tabiki güneşin bir parçası olmak apayrıdır değil mi ?
Ali Sarı
12/10/2003, 22:19
Unutmayın onu severken hlbuki ondaki kusursuz "beni"i seviyorsunuzdur.
Aynalar Koridorunda Aşk - Mustafa Ulusoy (http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=71129&session=797212400212102003&LogID=) Bu kitabı hatırlattı bana birden :)
Orjinal mesajı gönderen AliSARI
Aynalar Koridorunda Aşk - Mustafa Ulusoy (http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=71129&session=797212400212102003&LogID=) Bu kitabı hatırlattı bana birden :)
Kitabı merak ettim. Listeme ekledim. Peki siz Cezmi ERSÖZ'e ait "Şizofren Aşka Mektuplar" kitabını okudunuz mu? Tavsiye ediyorum.
Şu yazıları okudukça inanın dayak yemiş gibi oluyorum...
Ondaki beni değil onu seviyorum o olduğu için ondan içeride.
bu feryadım onun parmaklarından.
@hmustak, Ya hocam senin olayı ben hala anlamış değilim. Şunu biraz açarmısın.
bir ceviz klasiği "konunun başlığından farklılaşması" olayı için özür...
eslem bizim özelliğimiz ve güzelliğimizde bu olsa gerek konu konuyu açar ki fikir+duygu alışverişi o kadar da güzelleşir:)
zirabazen iş değişiyor :)
o kadar kusur kadı kızında da olur;)
Neyi açayım abi :) Gayet açık... Bitti, İlk 5 yazılanı oku, ve sonra da bitmiş de... :)
Hepsi bu işte...
Duymak istediğin net bişi varsa söyle, yazarım :) Çekinmem :)
Bu iş hiç hoşuma gitmedi. Oysa ben..
Off of..:uff:
Neyi açayım abi :) Gayet açık... Bitti, İlk 5 yazılanı oku, ve sonra da bitmiş de... :)
Hepsi bu işte...
Bu kadar çabuk mu biter ya. Offf ya of.. Yoksa Türkiye'de varlığı görünmeyen gizli bir virüs var ve buda ayrılıklara sebep mi oluyor?
:( :aglama:
Üzüldüm...
^butterfLy^
16/10/2003, 02:23
...ve bitti...
:)Sanırım bu sefer ben hatalıyım... Neyse bitti işte...
Biten herşey yeni bir başlangıçtır, gülümseyin...
Ya inan bukadar felsefi diil bizim ki :)
"0" iyi bi kızdı, bense rahat bi erkek... Filmde birçokları gibi aynı
Neyi açayım abi :) Gayet açık... Bitti, İlk 5 yazılanı oku, ve sonra da bitmiş de... :) Hepsi bu işte...
Bu kadar çabuk mu biter ya. Offf ya of.. Yoksa Türkiye'de varlığı görünmeyen gizli bir virüs var ve buda ayrılıklara sebep mi oluyor?:( :aglama: Üzüldüm...
ewet sessiztetik, ne yazık ki karşındaki insan kendi de dediği gibi bu kadar rahat! olunca, bu kadar çabuk biti(ri)yor-muş ve
"bitti işte" diyip gülüp geçebiliyor-muş, çok acı ve inanılması güç gerçekten!.. ve en acısı bittiğini (bitirdiğini) ben, sizlerle aynı anda ceviz.net'den öğreniyorum!.. "iyilik prensi" maskesi takan insanlardan nefret ediyorum!.. ve artık masallara inanmıyorum!..
DeLi_CaN
16/10/2003, 08:57
:uff:
Mingitau
16/10/2003, 15:46
:aglama:
Kögüdey Meygen
16/10/2003, 16:21
Aşağılıklar için yaşasın ölüm...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.