PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : .tr Domainler

hserkans
15/09/2003, 14:45
web.tr uzantili domainim var. Belirli yerlerden mail alamiyorum. Host'umda bir problem yok. Ayni servarda yaklasik 10-15 sitem var ama sadece web.tr 'a mail gitmiyor.

bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?

ne0c0de
23/09/2003, 01:50
bana da aynı durum oluyor. odtü nün dns serverlarında bir sorun var sanırım. çünkü mesela yahoo dan mail gelirken bir diğer hesabım olan murat@maxiasp.com dan gelmiyor. ve ben bir test yaptım ve imail kullanan mail serverlardan mail gelmediğini gördüm :)

Adrenalin
23/09/2003, 13:06
Bence odtü ne telefon açın. Bir gen.tr vardı bendede sonunda bıktım artık tr kullanmıyorum :)

hserkans
23/09/2003, 14:50
Odtu'nun web sitesinde 7 gun / 26 saat hizmet verildigi yaziyor :p

Bi DNS kaydi yaptiricam 1.5 aydir adamlara ulasamiyorum :aglama:

Zerzevat Adam
23/09/2003, 17:17
Bencede telefon çözüm olabilir

ayrıca bence tabi ki 1.5 aydır ulaşamazsın adamlar marsta, ayda vs. başka bir gezegendeler baksana 7 gün 26saat uğraşıyorlar :)

hserkans
23/09/2003, 21:07
Orjinal mesajı gönderen omerbalyali
Bencede telefon çözüm olabilir

ayrıca bence tabi ki 1.5 aydır ulaşamazsın adamlar marsta, ayda vs. başka bir gezegendeler baksana 7 gün 26saat uğraşıyorlar :)

Yardım > Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) > Diğer Teknik Sorular

"com.tr" uzantılı alan adımızı "com" uzantılı alan adımıza yönlendirebilir miyiz?
Başvurulan alan adı için, başvuru sırasında hizmet vermekte olan en az bir alan adı sunucusu bulunmalıdır. Söz konusu alan adı için hizmet veren alan adı sunucusunun kesintisiz (26 saat, 7 gün) çalışan bir internet bağlantısı bulunmalı ve ilgili alan adı sorgularını kabul edip bunlara yanıt vermelidir. Bu nedenle alan adlarını web sayfasına yönlendirmemiz mümkün olmamaktadır. Bu işlemi sunucunuz üzerinden size hizmet vermekte olan servis sağlayıcınıza bildirmeniz gerekmektedir.

Zerzevat Adam
23/09/2003, 21:16
Sorun sende değil zaten adamlarda dedim ya :cool:

Ahh pre. keşke dns.metu daki arkadaşlarla muhabbet kursaydında yada kurda şu işleri hızlı tarafından halledelim :p :p