PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bir server + 40 pc + sql + exhange fiyatları

squall_00
06/04/2008, 23:22
Selam arkadaşlar, benim bir sorum olucaktı :

Bir Server + 40 pc + SQL Server + Exchange Server fiyatları

Ayrıca; Büyük şirketlerde kullanılan yedekleme üniteleri nelerdir hangi teknolojiler kullanılıyor.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım, yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

roksan
07/04/2008, 00:00
Bu 4 kalem malzemenin fiyatlarını soruyorsanız önce hangi amaçla kullanacağınızı belirtmeniz gerekiyor...

Büyük kuruluşlarda kullanılan yedekleme üniteleri genelde storagelerdir...

Sam Orpheus
07/04/2008, 12:12
Soruyu ben net anlayamadım,

Buradan istenilen fiyat teklifi varsa eğer;

1 ) Donanımsal fiyatlar mı
2 ) Lisanslama fiyatları mı

ve sanıyorum ki antivirus,antispam, office paket uygulamalarınıda düşünüyorsunuz ?

Bunların işletim sistemleri vb. detayları aktarabilirsen neden yardımcı olmayalım ?

Predator
07/04/2008, 12:23
Soru ne olursa olsun bu konuda bulunduğunuz şehirde yada bölgede farklı markaların bayileri partlerleri falan vardır, bu firmalarla proje çalışması yapmalısınız...

Kimse size buradan düzgün bir fiyat çıkartamaz, Ayrıca burada bu tip bir soru sorduğunuza göre teknik danışmanlığıda ihtiyacınız var demekki.
Markaların proje için çıkardıkları fiyatlar çok farklıdır buradan size yardımcı olunamaz.

Burda yapılabilecek tek şey donanım ve yazılımlarlar reçete gibi belli olduktan sonra yorum yapmaktır.

roksan
07/04/2008, 14:01
Eğer ürünlerin tedarik edileceği ülke Türkiye'yse ortalama bütçe konusunda da mı yorum yapılamaz ?

Predator
07/04/2008, 15:08
Eğer ürünlerin tedarik edileceği ülke Türkiye'yse ortalama bütçe konusunda da mı yorum yapılamaz ?

Hangi büyüklükte ne tip projelerle uğratın bilmiyorum ancak bu cümlenle paranın senin cebinden hiç çıkmadığını anlamak zor değil.

Ben olması, yapılması gerekeni söylüyorum. Yoksa herşeyi her yoldan yapabilirsin tabiki.

roksan
07/04/2008, 17:10
Çekirdekten yetişme bir alaylıyım, bilişimciyim, belki tüccar değilim ama neyin hangi iş'i ne kadar göreceğini bilen taraftayım, böyle olduğu için bunun 3 aşağı 5 yukarı ne kadara maal olacağınıda tahminen bilirim...

(Bugüne kadar bu konudaki tahminlerimde de yanılmadım...)

Konuyu açan kişi bunları şu amaçta kullanacağım demeliki bizde bunun için hangi donanımların veya yazılımların kullanılacağı yönündeki bilgilerimizi aktarabilelim ve ortalama sahip olunması bütçe konusundaki fikirlerimizi beyan edebilelim değil mi ?...

Predator
07/04/2008, 18:01
Masterz Forever...

squall_00
07/04/2008, 19:58
Arkadaşlar, aslında benim bu istediklerim bitirme projem için ben sadece donanımsal yönünü soruyorum. Çok pahalı olmasın ama malzemeler fazla kötüde olmaması lazım 40 pc lik bir şirkete göre ayarlanacak bu bilgilere göre yardımcı olursanız sevinirim.

Mesaj düzenlemem etkin olmadı için bu şekilde yazdım anlayışınız için teşekkürler

roksan
07/04/2008, 21:39
Yardımcı olmaya çalışırdık, olamasaydık neden olamadığımızı anlatırdık veya yardımcı olmamız için kendisinden detay isterdik...

Masterz Forever...

Doğaç değilim...