estergon_999
02/04/2008, 07:06
Selam Arkadaşlar. Bayadır kendi Xp CD mi yapma planları kuruyorum. Tam yapmaya karar verdim ama bir türlü beceremedim. İstediğim şu Orjinal sp siz Microsoft XP Professional Cd sinin üzerine SP2 yi entegre edip son güncellemeleride (97 Adet SP2 Hariç bendeki sp2 li cd ile kurunca) ekleyip, piyasada sürekli satılan bazı anakart seskart ve ekrankartlarının driverlarını içine gömüp office 2007 winamp winzip winrar gibi bir toolkitide çakıp bir cd yapmak. İnternette yaptığım araştırma sonu NLite diye bir programdan bahsetmiş ve resimli anlatımlarını koymuş hepsinin dediklerinide yaptım fakat bir türlü muhaffak olamadım.Hepsinin anlattığıda aynı program fakat hiçbiri diğerinin anlattığını tutmuyor.Benim indirdiğim versiyonlarla farklım olanlar vardı onların dedikleri versiyonları indirdim gene tutmadı. Bu konuyu anlatan aşağı yukarı tüm linkleri gezdim.Lütfen link vermeyin bilginiz varsa resimli anlatımı ve versiyonu sonuna kadar anlatabilecek bilgiye sahip biri varsa sevinirim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı?Saygılarımla...