PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ağ bağlantısı olmayan pc'yi hacklemek

TurCo42
29/03/2008, 16:06
Arkadaşlar ağ bağlantısı olmayan bilgisayara girilebilirmi ben gözlerimle gördüm ve şahit oldum.Bilgisayar kendi kendine kapandı ben açtım daha sonra çocukları pc'nin başına geçirdim bilgisayar kendi kendine tripler yapmaya başladı ve bu bi defada olmuyo çok kez başıma geliyor ne yapabilirim?Bu hackerı nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

mTuran
29/03/2008, 16:45
Daha önceden zararlı bir yazılım bulaşmış olabilir. Eğer bilgisayarında hiç bir ağ bağlantısı yoksa(internet değil sadece, bluetooth vs. dahil) ve zararlı yazılımda yoksa birinin bilgisayarına erişmesi mümkün değil.

roksan
29/03/2008, 17:20
mTuran'ın yazdıklarına eklemek istediklerim var...

Eğer hiçbir şekilde fazladan sisteme dahil olan ve uzaktan bilgi alışverişine imkan veren bir donanım yoksa (Bluetooth, Kızılötesi, Kablosuz Ağ Kartı gibi...) bile bilgisayara elektroniğin sınırları zorlanarak elektromanyetik müdahalelerle işlem yaptırılabiliyor, tabi bu birazda bilgisayar parçalarının bulunduğu kasanın malzemesine bağlı bir durum, iletken olmaması durumunda bu durum da ortadan kalkıyor, çünkü iletken olmadığı için elektromanyetik dalgaları iletmeyeceğinden iş'e yaramayacaktır...

Siz bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin, sistemdeki işlemleri izlemeye alın ve yabancı olan işlemleri kontrol edin, zira daha önceden sisteme eklenmiş bir yazılım buna sebep oluyor olabilir...

TurCo42
30/03/2008, 16:29
Sanırım elektromanyetik bir dalga yayan bir robotla yapılıyor olabilir.Bu benim görüşüm.Ama bu teknoloji bence istihbarat örgütlerinde vardır diye düşünüyorum.Size bunları yazmadan önce laptopun kamerası kendi kendine açıldı ve kapattım.Neyse alıştım bu şaklabanlıklara...

kbere
30/03/2008, 21:28
istihbarat örgütleri de bilgisayarı kapatmak kamerayı açıp kapatmak gibi dangalak şakalarla eğlenecek çapta insanları bünyesine katmayacaklarına göre bilgisayarında virüs vardır. iyice bir tarat sen olmadı, formatla