PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : siteme 1 yıldır ddos saldırısı yapılıyor

muslum
26/03/2008, 13:43
Merhaba arkadaşlar benim bi site var basit bi site ya bizim burdaki radyonun sitesi 1 yıldır ddos saldırıları durmuyor burdaki emniyet müdürlüğüde ilgilenmiyor hiçbir host şirketi sorunu gideremedi ne yapacam nasıl durduracam bilmiyorum internet bu kadar çaresizmi bu saldırılarakarşı ??? aslında durdurmanın bi yolunu biliyorum ama ddos saldırıları hangi programlarla yapılıyor onu bulmam lazım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Eretna
26/03/2008, 14:17
bence saldırının türünden emin ol.
bazen aşırı veritabanı kullanımıda saldırı olarak değerlendiriliyor ve host şirketleri yanlış bigi verebiliyor. tam olarak emin olman gerekli. yoksa adam işi gücü bırakıp 1 yıl boyunda bu şekilde bir saldırı yapması çok mantıksız.
zaten o süreçte yapabilecceğini yapardı ve hem sana hem kendine bu eziyeti yazpmazdı.

teddmcload
27/03/2008, 17:39
DDOS saldırısını önleme özelliğine sahip firewallar var. hosting şirketinde bunlardan yok mu?

hmustak
28/03/2008, 17:09
dDos olduğunu nasıl anladın?

fuzbing
28/03/2008, 23:01
Şikayet edeceksen savcılığa gitmelisin, emniyete değil.

muslum
17/05/2008, 11:14
biraz geç oluyo ama ddos olduğuna eminim logları inceledim 10 farklı pc gece gündüz sürekli download yapıyor yokras bi yerimizden element uydurmuyoz veritabanıyl ne alakası var allah aşkına bi kere ip ler belli ama tabi sürekli değişiyolar hem veritabanında yada scriptte bi hata var diyelim tirafik yazmasıyla ne alakası var sürekli işlem yapar durur ama bi download yada upload olmadan trafik yazmaz hadi diyelim içine virüs bulaştı bi şekilde oldu 600 GB ye kadar çıkmaz zaten kodları ben yazdım komple kontrol ettim bi hata yada yanlış yada virüs yok
Sorunu çözdük zaten ama saldırı hala devam ediyor
Adam 1 yıl boyunca neden uğraşsın diyen arkadaşım biraz araştırma yaparsan uzun yıllar nasıl saldırı devam eder anlarsın bu iş zombi makanalar yoluyla yapıldığında işte böyle uzun zaman sürüyor

delifisek
18/05/2008, 13:24
Peki sitede yuk olusturacak ne yukluyorlarki bunlar ?.