PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Filistin bu

Sayfa : [1] 2

Ömer
20/08/2002, 13:13
Merhaba işte Filistinden bir kaç gerçek resim (bakmadan önce iyi düşünüşün.)

http://www.filistinedestek.com/bak/1.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/2.gif bu bir bebek
http://www.filistinedestek.com/bak/3.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/4.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/5.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/6.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/7.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/8.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/9.gif
http://www.filistinedestek.com/bak/10.gif

ve bunu lütfen uygulayın ve uygulatın.
Tıklayın (http://www.filistinedestek.com/boykot.asp)

Sahin
20/08/2002, 14:27
Keşke koymasaydın Ömer bu resimleri, insan insanlığından utanıyor. :( Eğer bir zulmün kanıtları olmasa bu konuyu kapatır resimleri kimse görmesin diye silerdim. Dünyada bunu yapanlardan daha zalim daha barbar bir topluluk olamaz. :mad:

Ömer
20/08/2002, 17:25
işte ABD, İSARİL, İNGİLTERE, ARAP Ülkeleri ve TÜRKİYE nin eseri burdan tüm bu ülkelerin yöneticilerini kınıyorum neden TÜRKİYE derseniz Gazetelerde ve TV lerde görmüşsünüzüdür sebepleri.
1: Manavgat suyu israile akacak.
2: 150 Milyon mu Milyarmı ne dolarlık tank modernizasyon ihalesi israile verildi.
3: 80 den fazla helikopter alım ihalesi yine israile ver evet sizce bunda ABD nin parmağı yokmu.

greenpage
20/08/2002, 20:12
ilgin için helal olsun sana ömer, şiddetle kınıyorum yapanları :mad:

greenpage
20/08/2002, 22:36
Filistinli istihbarat yetkilileri, İsrail özel birliklerinin, Batı Şeria’nın Ramallah kentinde, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi lideri Ahmed Saadet’in kardeşi Muhammed Saadet’i öldürdüğünü bildirdi.

Bu arada Ebu Nidal öldürüldü diye bizim hürriyette bayram ediyor nerdeyse.

Eylem
20/08/2002, 23:18
+1

Go
21/08/2002, 07:18
kınamanın ötesinde birşeyler yapabilsek ama ne? birşey duyurlduğunda onu gören yine o konuyla ilgilenenlerken nasıl olacak ki??

hmustak
21/08/2002, 17:09
Bunları Free bi alana toplayıp, toplu mail & SMS ile adresi herkeze gönderelim...

Ömer
21/08/2002, 20:47
ebu Nidal hakkında görmedim ama star hürriyet milliyet akşam gibi gazeteler sanıyorumki çok sevinmişleridr israil yanlısı olduklarından dolayı napabilirze gelince bilemiyoruma ma mail yollamak güzel bir fikir sitenin ingilizcesinide hazırlayarak arkadaşım 10 000 civarınca çalışan bir mail list var bir kaç bin daha bulabilsek ve daha sı tv de reklamı çokmolacak konuya ilgili tv lerde

hmustak
21/08/2002, 22:47
yapabileceğimiz daha neler var....

-------
3kasıma kadar yapabilirsek bende bütün meclisin mail adresi var :D

Ömer
22/08/2002, 08:56
bilemiyorum teklife açığımben bir kaç yazarlada görüştüm.

Ömer
22/08/2002, 11:06
kermesgibi birşeyler yapabiliriz

hmustak
22/08/2002, 17:28
Kızmeslek lisesi öğrencisimiyiz ki ? :D

Cebitte Korsan masa kurup ceviz.net yazalım :D

$aka bi yana Kendi konumuzla ilgili birşeyler yapalım...

Ömer
22/08/2002, 17:33
aklıma bu geldi

hmustak
22/08/2002, 17:38
fikir üretelim

Ömer
22/08/2002, 17:58
ya başka kimse yokmu mesela napalım diyen yokmu başka ?

Go
23/08/2002, 12:53
ben hmustak arkadaşımın fikrini cazip buldum net yoluyla sms ile ama bunları sadece milletvekilleriyle paylaşmak değil daha kapsamlı olmalı. bir de ne var biliyormusunuz? Etkili bir çözüm 'boykot'... neden yahudi ürünlerini hala satın alıyoruz?
Eğer dünya ekonomi denilen çarkla dönüyorsa, parası olan konuşuyorsa kaptırmayalım bunlara paralarımızı .coco cola içmeyin mesela, nestle yemeyin .. vs vs.... nasıl fikir?

Ömer
23/08/2002, 14:53
nihan ben o boykot listesini gördüğüm günden beri saten o ürünleri almıyorum ve mahallemdekilerede aldırmıyorum bence bunları afiş yaptırıp sokaklara asmalı ne dersiniz.

Eylem
24/08/2002, 02:56
Ömer ilgin icin seni taktir ediyorum ve kutluyorum cok iyi bir is yapiyorsun.
Burda her hafta pankartlarla yuruyusler yapiliyor hatta evlere bildiri dagitiyorlar halkin ilgisini cekmek icin
Bunlar Turkiyede mumkunmu bilmiyorum ama Turkiyede daha fazla seyler yapilmasi gerekir. Boykot fikri cok guzel buraya bilmek isteyenlere boykot listesini yazabilirsin.

Selamlar

turker
24/08/2002, 02:56
yok öyle yaşın yanında kuruda yansın.. :eek:

Benim tanıdığım birkaç yahudi var. 100 tane müslüman türk verseler değişmem. Ayrıca yahudinin yaptığına el sürmeyelim derseniz birçok alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalırsınız gibi geliyor bana.

turker
24/08/2002, 03:01
üstteki yazımı düzenleyebilmeyi isterdim ancak durum belli ... ;)

kurunun yanında yaş olacaktı. düzelteyim dedim. bir gün bu aletle yazı yazmayı öğrenecem ama siz görürmüsünüz bilmem.

Sahin
24/08/2002, 03:08
Birkaç yahudi iyi olabilir, ama bu tepkisiz kalmak gerekir anlamına gelmez türkercigim. Ben oradaki insanların ölmemesi için yahudilerin ürettiği şeylerin hepsinden seve seve vazgeçerim. Ne yahudi ne müslüman ne başka dinden, milletten bir insanın ölmemesi içinde çok zevkimden seve seve mahrum kalırım. Konu yahudi müslüman polemigine dönüşmesin lütfen.

turker
24/08/2002, 03:21
iyide savaşı desteklemeyen yahudinin suçu ne? adam zaten bu savaş olmasın diyor. bizde oradaki ileri zekalı yahudileri protesto edecez diye niye adamın ekmeği ile oynayalım.

Maksat bilinçlendirme olabilir bence. Anlatabildiğin ve anlamaya müsayit herkese bak orada bunlar oluyor deyip israile diplomatik baskı yaptırtmak çözüm olabilir. bence israile ekonomik baskı yapılamaz. ancak oradaki halkın tepki göstermesi lazım devletine sen napıyorsun diye.

Bunu bilmediğimden soruyorum. Daha önce filistin halkından bir kzaık yedik mi? Yani araplarada bir dönem müslüman diye sarılmıştık sonra yaptıkları malum.

Ömer
24/08/2002, 10:25
Turker o senin görüşün sana zorla boykot et diyen olmadı ama ben boykota devam edeceğim hem onların çoğu bunu istemiyor diyorsun ama benim gördüğüm kadarıyla hepside istiyor çünkü amaçları büyük israili kurmak onun için bence hepside bunu destekliyor ben bu konuda sonuna kadar el kaldıran birisi olacağım isteyen gelir iteyen gelmez yanımızda kimse zorlanmıyor.

Go
25/08/2002, 04:25
israile diplomatik baskı yaptırtmak çözüm olabilir. bence israile ekonomik baskı yapılamaz. ancak oradaki halkın tepki göstermesi lazım devletine sen napıyorsun diye.

Bunu bilmediğimden soruyorum. Daha önce filistin halkından bir kzaık yedik mi? Yani araplarada bir dönem müslüman diye sarılmıştık sonra yaptıkları malum.

zulüm nerede kime yapılırsa yapılsın karşıyız..Karşıyız da gücümüz yetipte ne yapıyoruz desen işte karıncanın yanan ormana su götürmesi gibi birşeyler bizimkisi..o bir fikirdi.yani ekonomik baskı. elbette çözüm değil ben yada benim gibi üç beş insan tepkisiyle değil, devlet politikası olmalı. ben almasam birşeyleri devlet zaten yok M-60 tanklarının modernnizasyonu yok hava kuvvetlerinin modernizasyonu hatta birde şimdi Arrow füze savunma sisteminin Türkiyeye satışı konusu varken!! hangi birini sayayım anlayın işte ... biz kaşıkla toplarken birilleri kepçeyle zaten dağıtıyor!! oysa böylesi ses getirecek şeylerde resti çekip
desek diyebilsek ki oradaki hava yumuşayana kadar vahşete bir son verilene kadar tüm anlaşmalar askıda. bakın demiyorum ki kestirip atılsın askıya alınsın. işte o zaman olmazmı türker??

Filistinlilerden kazık yedik mi? ye gelince Nasıl ki Yahudiler konusunda hassasiyet gösteriyorsan bu tüm milletler bazında
geçerlidir eminim.her miletin içinde ihanet eden vardır kendi insanına bile!! Filistinli lerden de İngilizlerin kışkırtmasıyla çıkmış olabilir..bu yüzden var yada yok desem çok önemli olmaz herhalde
;)

turker
26/08/2002, 01:26
Demeye çalıştığımda bu. "büyük" bir tepki olmadıkça yada orjanize edilmedikçe bence yapılanlar sadece yapan insanların biraz gönlünü rahatlatır. başkada birşey olmaz. dediğin gibi nihan her devlet israille ilişkilerini askıya alsa bak o zaman kaç saat daha devam ediyor savaş. söylemeye çalıştığım diplomatik baskıda bu.

Neden ekonomik baskı yapılamaza gelince... Malum, dünyanın nerdeyse tüm devlerinin sahibi yahudi. Mesela ben bu devlerden biri olsam ve devletim bir savaşta (haklı veya haksız) olsa en azından halka yardımı olabilecek erzak,ilaç,giyecek, vs.. yardımı yaparım. Onlarda en azından bunu yapıyordur. Bu açıdan kimseyi suçlamam. Dolayısıyla devletin ekonomik sıkıntıya düşmesi zor bence.

Önceden de dediğim gibi kurunun yanında yaşın yanmasını asla istemem. Sonuçta o yaş olanın yaşama ihtimali hala var.

Ömer
26/08/2002, 10:29
evet ülkelerin baskı yapması tabiiki daha etkili bir çözüm olur ve sonuçda verir ama bunu yapacak ülke çıkarmı bilmem başta Türkiye olmak üzere ama kendi halkından gelen tepkilerede israil kulak vermiyor ve onları tınlamıyor yani Filistin e maddi destekse iyi fikir bunu saten planlıyorduk Sibel ERARSLAN ama site tam bitmedinden faliyete geçiremedik ama bu iş olacak ve Filistin özgürlüğüne kavuşacak.

hmustak
27/08/2002, 00:48
tepki konusunda hemfikiriz ama odaklanamıyoruz... Tek vücut olup bir aktivite yapalım.

* Basın - yayın grubunun email listesini oluşturup düzenli email atalım - İcabımda Fake olsun ama ulaşsın...

Go
27/08/2002, 02:05
tamam olur ama böyle yapalım, edelim, olur diyerek günleri geçiriyoruz. ilk hamle yapılsın artık. bizede düşeni söyleyin bizde
yapalım. bir tane ithal lider getirmek mi lazım illa :) alıştık ya!!

Ömer
27/08/2002, 09:53
tamam mail için biri bişiler karalayabilirmi ben pek becereme gibi geliyor

Go
29/08/2002, 01:13
bence mail yazma işini GEZGİN üstlenmeli, teknik boyutuylada HMUSTAK. hadi başlayalımım :)

Ömer
29/08/2002, 10:17
biri maili yazsın teknik konular kolay ayrıca mailde bir kaçta resim gösterelim.

hmustak
29/08/2002, 18:18
Eweeettt,
arkadaşlar ben sıkça şehir dışı yapıyordum bu sıralar, kusuruma bakmayın. Artık minimuma indi bu...

Ben full varım. Teknik çalışmalar işin kolay kısmı, Mail sender programlar nette oldukça mevcut. Bi pop3 hesap bulup göndeririz. Mailin içeriği hakkında detay yapalım.

Yukarıdaki resimler insanın miğdesini kaldırıyor. (üzücü). Bu tarz değilde daha duygusal ve insanlarda ruhsal etki bırakacak bi resim seçelim ilk olarak.
Örnek olarak Burada (http://www.ogrish.com) 2.dünya savaşında çekilmiş bir sahneyi asla unutamam.Annesinin kucağında çocuk ve Alman askerinin namlusu !!!!

Nedersiniz...

Benim messanger adresim: hmustak@ceviz.net

@sahin
Messanger adresin değişti yada bilgisayarı kullanmıyorsun ? Hangisi...

Ömer
29/08/2002, 18:40
gibi mi
http://www.vahdet.com.tr/filistin/foto/foto11/foto3804.jpg
http://www.vahdet.com.tr/filistin/foto/foto9/foto3433.jpg

Go
30/08/2002, 14:56
arkadaşlar herkes birşeyler yazsın şuraya aklına geldikçe.en uygun olanını seçer yada sentez yaparız olmaz mı? gezgin, türker, eylem, greenpage gelmiyor musunuz? biz 3 kişiydik ömer, hmustak ve ben demeyelim hani :)
mesela;

-------------------
KAVGA yerine BARIŞ
SAPLANTI yerine İLİM
ŞABLON yerine ANALİZ
SLOGAN yerine BİLGİ

bu son slogan olsun 'susma, sustukça sıra sana gelecek'

ve artık icraat...
--------------------

birde bir kitap vardı sen sofinin oğlusun? diye erbil tuşalp'in doğan yayınlarından.onun arka kapak yazısını almıştım ben defterime o da olabilir mi ?

şöyle;

---------------------

''...Başının üstünden kurşun geçmeyen, üzerine doğrultulmuş bir namlunun ucunda ölümün soğuk yüzünü görmeyen 'savaşa hayır' demenin
gerekçesini anlamıyor.Yaşamla ölüm arasındaki o ince çizginin üzerinde
dolaşmayan, barışın değerini bilmiyor.Canının yarısını savaşa göndermeyen, savaşdan dönen eşini,çocuğunu, kardeşini, sevgilisini
kucaklamayan insan savaşı salt bir kahramanlık destanı sanıyor.Bir kahramanlık destanı olsa bile, savaşın ardında ne kadar acı, ne kadar gözyaşı ne kadar kan saklı;
hiçkimse bundan söz etmiyor.
.....''

Go
30/08/2002, 14:58
bu şiiride sizlere hediye ediyorum.

Bırakın ince kavak seslerini şehrin içinde
Paralar yaşlı kızların koynunda yatarken
Bırakın köprülerin üzerine yağmur
Ve basma perdelerden lanet bize.

Şaşılacak bir dünyada yaşamaktı; öğrendik
Şimdi külçeler yüklüyüz şaşılacak bir biçimde
Külçeler yüklüyüz ve çıkmak istiyoruz yokuşu
Sokaklar gittikçe katı bizim adımlarımıza
Peşimizde bütün bahçeleri boşaltan ter kokusu
Yankımız soyunup sevap rahatlığı alınan yataklarda
Yürek elbette acıyor esvap değiştirirken
Bizden artık akması beklenilen kanda aktı
Kovulduk ölümün geniş resimlerinden
Efsanelerden kovulduk
Kan ve demir kelimeleri söylenince
Elbiseler içindeyiz, şehrin içinde
önümüz iliklenmiş, ayakkabılarımız bağlı
Kimsenin uykusunun fesleğen koktuğu yok
Altı kırkbeşte ve sancı geç saatlerde
Eski savaşcılar vesair geçmiyor bulutlardan
Çiçek alıp eve götürüyoruz
Bunun bir delilik olduğunu bile bile
En ıssız duyguların ucunda karakollar
Asmaların altı tuzak ve tuzak caddelerde
Külçeler yüklüyüz, çıkmak istiyoruz yokuşu
Gözler kısılıp bakılıyor bize

Biliniyor
Bizim mahsustan yaşadığımız
Biliniyor
Şarkıların sırası bizde
Biliniyor
Hayat bizden razıdır
Biliniyor
Otların sarardığı yerlerde güneş
Kurşunun değdiği tende heves kalmıştır!

ismet özel

Sahin
30/08/2002, 15:00
Eline sağlık nihan.

Go
31/08/2002, 17:22
nasreddin hocanın fil hikayesini bilir misiniz? hani şu timurla
köylülerin meselesindeki tutumu. biz artık 3 kişi bile değiliz sanırım...
artık bir sonraki sayfayada düştüğüne göre konu ceviz.net olarak bir icraat olmayacaktır muhtemelen..neyse bugün onlara yarın bize.. devir döner, devran döner..
canınız sağolsun arkadaşlar!

Eylem
31/08/2002, 18:02
Ben bu konunun bazı mesajlarını kaçırmışım arkadaşlar tekrar bu konuya dönelim.

Ömer
31/08/2002, 18:21
benim sonunda kadar olduğumu biliyorsunuz

hmustak
02/09/2002, 00:08
Bir HTML de toplayalım materyallerimizi...

* Şimdi şiir olcek mi? Resimler ?
Bence her ikiside uygun. İçinde "Filistin" ve "Katliam" kelimeleri geçen bir başlık altında toplayalım.

* Bu arada Maillist oluşturan, elinde sıkı bi liste olan varmı? Yoksa sender'la kendimiz mi oluşturucaz? (Böle bi program var bende...)

* pop3 server warmı bildiğiniz?

* Metini Nihan hazırlasın bence, sizce? materyali olanda eklesin, nebulursak koyalımdan çok, ses getirecekleri toplayalım

* Acele edelim, Acele edelim, Acele edelim...

--- hepberaber bi online olsak, buluşsak zaman geçmeden, messanger icat oldu mertlik bozuldu....

messanger adr : hmustak@ceviz.net

hızımızı kaybetmesek...

// Acele yazdım, hatalar affola

Sahin
02/09/2002, 02:59
israile diplomatik baskı yaptırtmak çözüm olabilir. bence israile ekonomik baskı yapılamaz. ancak oradaki halkın tepki göstermesi lazım devletine sen napıyorsun diye.

Şimdi arkadaşlar, biz ne yaparsak yapalım web den yapılan tepkiler hiç bir zaman çok ses getirmez. Rahat koltuklarımızda oturup Israil'i protesto etmek ne gibi bir ses getirecek?

Daha öncede yazdıldı burada yani İsvec'de isveçliler bile toplanıp kınama mitingleri yapıyor, Türkiye'de yapıldı, başka ülkelerde yapıldı, onlarca sene bütün arap ülkeleri boykot uyguladı, avrupa ülkeleri ve amerika diplomatik baskılar yaptı ne oldu?

Yinede biz elimizden geleni yapalım ama çokta umutlanmayalım sesimizi birileri duyacakta bir şeyler olacak diye. Zaten hala Birleşmiş Milletlerin aldığı kararlar var ama Israil uymuyor, Türkiye her platformda açık ve net tavrını koyuyor, koymuyor değil ama ülke olarakta Israil ile çıkar ilişkileri var bunda amerikanın tavsiyeleri etkili olsada helede şu kriz döneminde Türkiye'den çok fazla şey beklemekte yanlış olur.

Ama Hakan'ın yazdığı şekilde bir girişim başlatıp dua edelim belki bir kurşun eksik sıkılır.

Eylem
02/09/2002, 03:08
Selam arkadaslar,

birseyler yapmak bos oturmaktan iyidir belki ses getirmiyecek yaptiklarimiz ama insanlari bir saniye olsun dusundurecez ve filistinin yaninda oldugumuzu göstermis olacaz.
Ne yapacagimizi tam olarak bir konussak iyi olacak hmustakin dedigi gibi messengerda toplanip konusalim, bir gun belirleyin messengerda bulusalim.

Ben derslerin ve sinavlarin yogunlugundan nete fazla giremiyorum bu aralar ondan yazamadim bu konuya yoksa umursamadigimdan felan degil. Elimden gelen her destegi verecegimden emin olabilirsiniz.
Derslerden vakit bulup siteye girdigim zamanlardada ilgilendigim konularin basinda bu konu geliyor.

Ömer
02/09/2002, 10:36
pop3 server benden eğer olmazsa bir makinayıo geçici olarak server olarak kullanırızolmazmı
msn: destek@civi.net

Go
02/09/2002, 15:43
ben eylemin ve ömerin son mesajından önce nete girmeden bir msj yazmıştım.sonra son msjları gördüm ama daha iki dk. önceki duygullarım böyleyken bunlarıda yoksaymayım dedim yinede paylaşıyorum.ama bişeyler yapacağız gibi görünüyor ben bi msn
için önce hotmail adresi alsam ii olacak :)

deminde şunları yazmıştım ;

akşam nete girip yazılanları okudum.sitemimden sonra eylem'in, ömer'in, hakan'ın ve şahin abi sizin söylediklerinizi. öylece kaldım.
kopyeleyip yazılanları çıktım.Nedense hayat hep kısır bir döngü gibi..
ayaklar yerden kesilir bir coşku kaplar içinizi peşinden hakikatlerle
çakılırsınız yere!her konuda her zmana olduğu gibi yine aynı hisleri yaşadım.eylem ve ömer'in burda olduklarını hissettirmesi Hakan'ın hızlı girişi bişeyler yaparız diye düşündürtsede şahin abinin söyledikleri de
bir gerçek.şu kısmı hariç bana göre; ''Türkiye her platformda açık ve net tavrını koyuyor, koymuyor değil ama ülke olarakta Israil ile çıkar ilişkileri var bunda amerikanın tavsiyeleri etkili olsada helede şu kriz döneminde Türkiye'den çok fazla şey beklemekte yanlış olur.''
Buna inanmıyorum.ülkemin birilerine nasıl peşkeş çekildiğini gayet iyi biliyorum.dönen dolapları da,bir çok perde arkası yaşananlarıda..Deli Yürek Bumerang Cehennemini önerirken de bu nedenle önermiştim.bunlar birer hakikat hayal değil!!!! işte bu yüzden çıldırıyorum.her beyin göçünde, her kırılan yürekte ki ülkesini severek terkeden onlarcasıyla
tekrar tekrar yıkılıyorum..birileri giderken diğerleri ülkeyi parsel parsel satarken, bir çok vurdumduymaz değer yargılarından uzaklaşıp
kısa vadeli hazlar peşinde koşarken, kelimelerin ve kavramların içi hızla boşaltılırken, yeryüzünde dünyaperestlerin, şehvetperestlerin
kendileriyle uğraşmaktan 'bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' mantığıyla kendilerinden geçerken birşeyler oluyor ülkemde.kimse görmesede görenlerde çaresizlik tabloları çizsede birşeyler olmaya devam ediyor..
ülkem kaynıyor..!! nedense hep müslüman coğrafyalar kan ağlıyor.zulüm hiç bitmiyor.Bugün Filistin'i konuşuyoruz ama yüreğimizin bir köşesini Çeçenistan diğerini
Afganistan, azıcık uzağa baksan Doğu Türkistan sarsıyor.. Balkanlaraysa yıllarca baktık!!
Kendimize hayrımız yok ki birilerinin hamisi olalım..
Yinede diyorum ki teslli olsun diye kendime, onların bir kısmı şehit nihayetinde.ve belki yapılan geçmişteki hataların keffareti..kimbilir belki birgün birileride farklı bir coğrafyada pc'nin başına geçip ''onların bir kısmı şehit nihayetinde.ve belki yapılan geçmişteki hataların keffareti..''diyecek başka birilerine!!
ya da bu ülke x tane Bozo y tane Yusuf yetiştirirse.....
tamam uçtun diyeceksiniz bana ama dediğim gibi bu kısır döngüyü de kırabilecek kimin ne alternatifi var ki????????

neyse ne yapıyoruz şimdi online olup bir istişare edelim mi?sınırlarını belli edeceğimiz yada alternatifler üzerine konuşacağımız vs.. yoksa herkes kendi camiasında bu heyecanı kaybetmemişken kendince birşeyler mi yapsa veya yapanlar devammı etse?
bilemiyorum...

hmustak
02/09/2002, 17:57
tepki göstermek isteyen herkez kendi sınırlarında gösterebilir ancak. Tabiki kitleleri Gğven park veya Taksim Meydanına dökemeyiz, ancak elimizdeki silahıda zamanında kullanmazsak bizi yöneten Dinazorlara benzemezmiyiz ??

Belki bu proje yarıda kalacak, belki hiç olmayacak, ama hepimiz yarın yazdıklarımız gibi düşünüyor olacağız. Bu adımı atalım arkadaşlar...

Cuma Akşamı 2300, buluşuyoruz, uyarmı...

Go
03/09/2002, 00:52
inşallah bir aksilik olmazsa ..şu an için evet cuma akşamı 23:00'e

hmustak
03/09/2002, 01:16
olmasın ama

Eylem
03/09/2002, 12:55
Ok Cuma 23.00 uyar
herkez messenger adreslerini yazdimi?
ben sizi eklerim.

Ömer
03/09/2002, 14:22
öncelikle nihan 'a teşekkür ederim çok güzel bir yazı yazmış inan çok ...çok güzel :bravo: :bravo: :bravo: tüğlerimi tiken tiken etti evet bu ülkede herkez bozo herkez yusuf olamaz ama o bozo ların yusuf larında sayısı hiçde az değil işte bu dinazor lar çetesi bunun farkında değil farkına vardıkları gün ise boyunlarındaki yağlı ipi görecekler.

ayrıca cuma olması önemli değil bana akşamları uymaz çünkü evde makina yok o yüzden gündüz olabilirse ben gelebilirim yada saat 20:00 falan olursa ben gelebilirim
ayrıca msn mi değiştirecem omer@yuce.gen.tr yapacağım henuz yapmadıma ama gün içinde yapayım. rumuzumda Eşkiya EFE olucak.

hmustak
03/09/2002, 18:49
pop3 denemesi yapabiliriz.

IP gönderebilirsin ömer

emaillist oluşturalım öncelikle. Bende milletvekilleri ve 1000 küsür tane email var. Sizde ne var?

Bu olayı hızlı bi bağlantıdan yapsak daha iyi olur ayruca

Ömer
03/09/2002, 20:14
benim bağlantım dial up tt net

Go
03/09/2002, 22:44
Umarım herkes gelebilir...

Rapsodi
03/09/2002, 23:17
huzeyfeonal@hotmail.com

Eylem
04/09/2002, 01:25
Konuyu Ömer baslattigi icin onsuz toplanti olmayacagini dusunuyorum ona uygun bir saate alalim toplantiyi ne dersiniz?
Cuma gunu 20.00 uyarmi?

hmustak
04/09/2002, 01:48
bana uyar...

benimde bağlantım Dialup
Kablo, asdl olan yokmu ?

Eylem
04/09/2002, 01:58
Benim baglantim lan T3

Ömer
04/09/2002, 10:13
Orjinal mesajı gönderen Eylem
Konuyu Ömer baslattigi icin onsuz toplanti olmayacagini dusunuyorum ona uygun bir saate alalim toplantiyi ne dersiniz?
Cuma gunu 20.00 uyarmi?

olursa çok sevinirim. ayrıca eylem T3 nası bi bağlantı bilmiorum açıklasana az bişi

Ömer
04/09/2002, 10:17
ayrıca yeni msn
omer@yuce.gen.tr

Sahin
04/09/2002, 13:13
Birincisi niye böle dev gibi yazıyon yaw mail adresini spamcılar bir kilometreden görecekler :p

İkincisi T3 acaip bir bağlantı Ömercigim nasıl anlatayım ben sana yaşamak lazım :D

Daha öncede yazdığım gibi T3 ile 1 GB filmi yaklaşık 15-20 dakikada indirebiliyorum, galiba hızlı bir bağlantı. ;)

Go
04/09/2002, 14:34
tamam cuma 20:00 olur herhalde. eylem sana özel msj atmak istedim ama mail kutun dolu sanırım.

Ömer
04/09/2002, 15:01
oooooooooo ozaman Eylem bize yardım edecek işallah

Eylem
04/09/2002, 16:50
Orjinal mesajı gönderen nihan
tamam cuma 20:00 olur herhalde. eylem sana özel msj atmak istedim ama mail kutun dolu sanırım.
yoo dun bosaltim :D

Orjinal mesajı gönderen Ömer
oooooooooo ozaman Eylem bize yardım edecek işallah
elimden gelen her destegi verecegimi söylemistim:super:

Cuma saat 20.00 herkeze uygun sanirim, herkez online olsun neler yapacagimizi konusalim.

Selamlar

hmustak
04/09/2002, 17:56
Ok bu iş tamamdır :D

Eylem
05/09/2002, 09:46
@nihan
msn adresin ne?

Go
05/09/2002, 14:59
CIA'in resmi istatistiklerine göre;

1-Dünyadaki toplam nüfus: 6.5 milyar
2-Toplam Müslüman sayısı: 2 milyar
3-Sigara içen insan sayısı:1.15 milyar
4-sigara içen Müslüman sayısı: 400 milyon
5-En büyük sigara üreticisi: Phillip Morris
6-Phillip Morris kazancının %12'sini İsrail'e gönderiyor
7-Morris'e Müslümanların günlük cirosu: 800 milyon $
8-Ortalama kar yüzdesi: %10
9-Müslümanlardan Ortalama günlük kar katkısı: 80 milyon$
10-Böylece 9.6 milyon$ Müslüman parası hergün İsrail'e gitmiş oluyor,
evet hergün!!!

19-25 nisan 2002 Gerçek Hayat dergisinden iktibas

'hayatımızın tadı' tankların altında ezilen insanların çığlıklarına
karışıyor..
Tercih ettiğimiz her ürün/hizmet ile sadece bir markayı değil; bir gücü, siyaseti, yaşama ve hakimiyet biçimini destekliyoruz aslında!!

not: Türkerin yazdıkları aklımda ama

''Bir Yahudinin, Yahudi olmayan kişileri katletmesi cinayet olmadığı gibi sivil Arapları öldürmeleri bir Yahudi erdemidir.'' haham Yitzhak Ginsburgh (Nablusun önde gelen dini lideri) 'un söyledikleri ,
İsrailde Yahudi halk üzerinde yapılan bir kamuoyu araştırmasında(Maariv gazetesi) halkın %75'inin Filistinlilere yönelik katliamları onaylaması vb. durumlar Türker'in ifade ettiği kitlenin azınlık old.nu gösteriyor.Bu durumda boykot herşeye rağmen bir anlam kazanıyor yeniden..

son birşey Yahudi meselesi başlıklı bir makaleden;

''..... Yahudiler, bilindiği gibi, seçilmiş bir millet oldukları inancındadırlar temellerini Tevrat ve Talmud gibi din kitaplarından alan bir dünya görüşü doğrultusunda diğer milletleri kendilerine hizmet edecek köleler olarak görmeleri dolayısıyla tarihleri boyunca dünyaya
hakim olma gayesi uğrunda giriştikleri çabalar diğer milletleri rahatsız edegelmiştir....
Yahudiler sayıca azdır ama etki gücü çok yüksek bir topluluktur.
Çünkü yüzlerce yıldan bu yana uluslararası finans gücünü ellerinde tutuyorlar ve birbirleriyle herkesin bildiği bir ideolojik bağ aracılığıyla dayanışma içindeler....
.... bütün dünya üzerindeki medya ağını kontrol etme imkanına sahip
olan uluslararası yahudilik....''

İbrahim Kiras'a ait bir makaleden bir iktibas.Yorum yapmaya gerek yok .problemler ve çözümler bunun içinde gizli

peki sizin şu tezden haberiniz var mı?

''Karayiplerde bir kelebek kanat çırpsa, Çin de bir kasırgaya neden olur! ''

Eylem
05/09/2002, 17:52
mesajini aldim nihan saol
geri mesaj yolladim fakat bu sefer senin mail kutun doluydu:D
cuma aksami görusmek dilegiyle...

Ömer
05/09/2002, 18:42
Nihan dediklerin çok doğru çünkü çevremde ne kadar Müslüman görüyorsam bunların çoğunun içtiği sigara Yabancı sigarlar ve bu yabancı sigaralarında büyük bir çoğunluğu o ismini zikrettiğin firmadır aslında o firmanında israil yanlısı bir politika izlediğini bilmiyordum demek boykot listemiz büyüyecek iyice (Bilmediğimiz tüm israil yanlılarını yazınız lütfen) olsun büyüsün elimizde 13 Bin kişilik falan bir mail list var eğer olmadı biraz para biriktiririm büyük mail listler var piyasada illegal olarak satılan alırım onlardan bir tane kafadan 500 000 mail olur yabancılarıyla beraber onlara bir mail geçeriz elimizden gelen tüm çabayı göstermeliyiz arkadaşlar maddi manevi ben hazırım elimden geldiğince.
Ömer YÜCE
Saygılarımla.

Sahin
05/09/2002, 19:50
www.salom.com.tr belki bir isinize yarar.

Go
05/09/2002, 20:02
abi bunuda sen incele. benim elimdeki kitap ve dergi sayısı annemin yeteer diye bağıracağı kadar fazla :) net te daha kolay hem uygun bişey varsa bakıver :)

hmustak
05/09/2002, 23:20
ben açıklama ihtiyacı duyuyorum, olay farklı boyutlara ilerlemesin diye ;

Şahsen hiçbir İsrailli ve Amerikalıyı sevmem. Sırf oralı oldukları için! SIrf dünyanı kendi çevrelerinde döndüklerini düşündükleri için. Ama bu mail hareketinden amacım
- Onlar şöyle kötü, böyle kazanıp burada harcıyolar, birlikte hareket ediyolar ...vs vs
diil. Bunlar zaten yıllardır var. İsrail neden mısıra savaş açmışdı hatırlarmısınız? Yada Mısır devlet başkanı hangi konuda anlaştığı için İsrail devletiyle, suikaste kurban gitti ? ABD'nin savaşlardaki temel nedeni 2010 yılından sonra oluşacak enerji kıtlığı mı?...
Bu soru ve sorunları hepimiz az yada çok zaten biliyoruz. Bizler bu mail olayıyla bu olaylar dursun diye tepki göstermeyeceğiz, hoş buda saçma olur du zaten.... Bence hedefimiz orada olan katliam ve Filistin halkının savaş sebebiyle yaşadıklarına duyarsız kalınmasını protesto etmek.
Birileri belki reaksiyona geçerde bir açıklama filan yapar, böylelikle konu büyür filan....

çizgi bunun dışında da olsa beraber hareket edeceğim tabiki sizinle. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın misali... Bu şekilde düşünüyorum ben, bilinsin....

@che
sen filistinde olmalıydın...

Eylem
06/09/2002, 01:30
Bizler bu mail olayıyla bu olaylar dursun diye tepki göstermeyeceğiz, hoş buda saçma olur du zaten.... Bence hedefimiz orada olan katliam ve Filistin halkının savaş sebebiyle yaşadıklarına duyarsız kalınmasını protesto etmek.
Benimde amacim aynen Filistinde olan katliami protesto etmek ve Filistine destek vermek.
Hicbir irka,dine,mezhepe dusmanligim yoktur herkesin inancina ve dusuncesine saygim var.
Yanlis anlasilmasin lutfen!

Go
06/09/2002, 15:07
''Bence hedefimiz orada olan katliam ve Filistin halkının savaş sebebiyle yaşadıklarına duyarsız kalınmasını protesto etmek.''

protesto...evet birçok insan bunu yaptı.netice de gördüğünüz nokta
oldu.duyarsız kalmayın mesajını verdiniz ne olacak? insanalr okuduklarında duygulanacak iki gün sonra herşey unutulup kaldığın yerden devam.. öylede olmadı mı? mail kutunuza gelen benzer msjlar yada
katıldığınız mitingler veya gazeteden takip ettiğiniz kınama metinleri.. ne oldu??

'İstikrarlı bir şikayet hali, gürültülü bir kabule işarettir!'

konuşuluyorsa birşeyler kolay unutulur, yaşanıyorsa........

''Hicbir irka,dine,mezhepe dusmanligim yoktur herkesin inancina ve dusuncesine saygim var.''

karşı çıktığımız zulüm.zulmü yapan insan.ve insan bir takım değerlerle müsemma.zulüm yapan mezhep sahibiyse yada din veya herneyse
bunları saygı duyduğumuz için aradan çıkarıp gerisine tepki verelim diyorsanız tamam. yanlız bunu nasıl yapacağımızı da söyleyin lütfen.

nefes almamanı istiyorum ama ölmeni istemiyorum veya sesini duymak istiyorum ama konuşmanı istemiyorum yada uyumanı istiyorum ama gözlerini kapatmanı istemiyorum gibi bir mantıkla paylaşmak kolay olmayacak herhalde.

''ele geçen her adamın gövdesi delik deşik edilecek ve tutulan her adam kılıçla düşecek.Yavruları da gözleri önünde yere çalınacak, evleri
çapul edilecek ve karıları kirletilecek..'' TEVRAT/İŞAYA/bab 39/ayet 18-20 s:828

bu düşünceye saygı duyuyorum!!!

''çizgi bunun dışında da olsa beraber hareket edeceğim tabiki sizinle. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın misali... Bu şekilde düşünüyorum ben, bilinsin....''

dönsende kırılmaz hakan yahudi kardeşlerimiz sağlam kaşık yapar!!

Eylem
06/09/2002, 16:30
Konu dagilmaya basladi galiba burada dine, inanca, dusunceye saygidan bahsediyoruz baska yönlere cekiliyor. Kimse kimseye sesini duyayim ama konusma falan demediki bunun demogojisi yapiliyor. Demek istedigim hedefi iyi belirlemek gerektigi idi, biz zulmu yapan kisilere tavir aliyoruz onlarin inandigi sisteme degil.

Dinler inanclar her ne kadar inanmasakta ya da degistirildigini düsünsekte kutsaldir ve bizim yargilama durumumuz yoktur. Tevrattan verdigin örnegi tanrinin bir vahyi kabul etmek bizim icin ne kadar imkansiz olsada buna benzer yüzlercesini o inanci tasiyan insanlar kabul etmek durumundadir cünkü o inanc sisteminde yetismislerdir.

Lütfen daha fazla konuyu saptirmadan ne yapacagimiza karar verelim artik.

Saat sekizde herkesi messengerime add ediyorum.

Sahin
06/09/2002, 16:40
ŞARON ANLAŞMALARI YIRTTI
İsrail Başbakanı Ariel Şaron, 1993'te Filistinlilerle varılan Oslo Anlaşması ile Camp David ve Taba'daki görüşmelerde planlananların artık var olmadığını söyledi. Şaron, Yahudi Yeni Yılı dolayısıyla Maariv gazetesine verdiği demeçte, "Artık Oslo yok, Camp David de yok, Taba da. Buralara yeniden dönmeyeceğiz" dedi.

Filistin Devlet Başkanı Yaser Arafat'ın amacının başından beri İsrail'in çöküşüne yol açmak olduğunu iddia eden Şaron, sorunun kaynağının, Araplar ve Filistinlilerin, Yahudilerin kendi devletinin varolması hakkını tanımaması olduğunu söyledi. Şaron, "Filistinliler direnemeyeceğimize inanmıştı. Ancak durum ortada, dağılmadık" diye konuştu.

Camp David ve Taba'da iki yıl önce ve geçen yılbaşında yapılan görüşmelerde İsrail ve Filistin heyetleri, Batı Şeria ve Gazze Şeridi'nde kalıcı çözüme ulaşılması için biraraya gelmişti. Kurulacak Filistin devletinin sınırlarının belirlenmesi, mülteci sorununun çözümü, Kudüs sorunu ve su paylaşımı gibi konuların ele alındığı görüşmeler başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

hmustak
06/09/2002, 18:09
yazılanlarla beni kasteiyorsanız, benim bizi ilgilendirmez dediğim konuların başında şu SİGARA firmasının gelir dağılımı geliyor.
İsrailin nasıl kazandığı, kimlerin finans sağladığı veya sistemleri beni alakadar etmiyor yazdığım gibi... Benim bu hareketteki amacım sadece ve sadece Kutsal topraklarda yaşanan vahşete türkiye olarak tavırsız kalınmasını protesto etmek, tekrar ediyorum ;

Benim bu hareketteki amacım sadece ve sadece Kutsal topraklarda yaşanan vahşete Türkiye olarak tavırsız kalınmasını protesto etmek :mad:

...ve bir şekilde birilerini reaksiyona sokabilecek ateşlemeyi yapabilmek.

yazdıklarım boşyere yanlış anlaşılmasın.

(Düşünürken omuriliğinizi kullanmayın !!!)

hmustak
06/09/2002, 18:18
Orjinal mesajı gönderen hmustak

...Benim bu hareketteki amacım sadece ve sadece Kutsal topraklarda yaşanan vahşete Türkiye olarak tavırsız kalınmasını protesto etmek :mad:...

...düşünürken omuriliğinizi kullanmayın... [/B]

Omurilik konusunda genelleme yapmışım gibi bir hava var, kesinlikle öyle bir genelleme yok, o cümle zannediyorum ki hedefini bulacak...

Sevgiler & Saygılar...

-----
mov result, al

ArkHe
06/09/2002, 19:01
Bizler bu mail olayıyla bu olaylar dursun diye tepki göstermeyeceğiz, hoş buda saçma olur du zaten.... Bence hedefimiz orada olan katliam ve Filistin halkının savaş sebebiyle yaşadıklarına duyarsız kalınmasını protesto etmek.

demiş hmustak...

Şimdi baştan insana ters gibi gelse de bana göre mantıklı bir cümle.Neden derseniz;
Çünkü, zaten istenilse de biz o vahşeti durduramayız.Ne demek istiyorum ben...:
Tamam durduramayız, ama durdurulması için gerekli hareketleri yapabilecek insanlara ateş verebiliriz.Onların uykusundan uyanmalarını sağlayabiliriz.Elbette keşke biz dur diyince dursun isteriz ama mümkün değil.Biz ancak ve ancak bunu yapabilecek kişilere sesimizi duyurarak, "halk bunu istiyor sizin göreviniz halkın isteklerini yerine getirmek" diyerek onları sorumsuzluktan bir an evvel kurtarabiliriz.Biz sadece durduracak insanlara uykusundan uyandıracak ateşi verebiliriz.İşte kanaatimce denilmek istenen buydu ve yanlış tarafı da yok.Tamam acı bir gerçek ama aksini de iddia edebiliriz ancak uygulayamayız...

Kolay Gelsin...

hmustak
06/09/2002, 19:24
@arkhe
Aynen öyle arkadaşım, bu akşam saat 20:00 'daki Messanger Toplantısına sende katıl. Seninde desteğin olmalı.

Eylem
06/09/2002, 20:35
Ben herkezi ekledim simdiden Arkhe msn adresin varmi?

ArkHe
07/09/2002, 21:53
Arkadaşlar cuma günü ayrıldım ve anca nete girebiliyorum...
Gelebilecek olsaydım mesaj yazacaktım ancak gelmem imkansız oldugu için birşey demedim...Ben gene de vereyim adresi sorun değil hakanzy@hotmail.com

Umarım amaca ulaşılmıştır...

Kola Gelsin...

Sahin
08/09/2002, 17:54
Toplantı hiç fena değildi en azından bir şeyler yapacağız boş boş Filistin davasını okuyup geçtik demeyeceğiz. Sonuçta bir şey çıkmasa bile insanlar bilsinki bu konuya duyarlı insanlarda var ve Filistin yalnız değil.

hmustak
08/09/2002, 18:14
ewet katılıyorum

Ben diğer emaillisti hazırladım, nihanda metni hazırladıysa bi test yapalım. Durgunlaştık yeniden...

Ömer, hadi ...

Go
09/09/2002, 02:52
ben hazırladığım metni o akşam verdim ya :) yahudi kardeşleri
hırpalamayan daha fazla bişeyde bulabileceğimi sanmıyorum zaten.(saygı sınırlarını aşmamak adına) yada yazdıklarımdanda çok farklı açılımların olabileceğini..

ben olayı 3 bölümde değrelendirebileceğimizi biri o israilli çocuğun mektubu diğeri resimler ve yanına yerleşmiş kısa metinler
sonundada ilk yazdığım şiir ve bitirirkende şu 'karayiplerde bir kelebek kanat çırpsa çinde kasırga olur' varya onunlada ünlem atabiliriz gibi düşündüm.
kısa ve öz .
Efendim? Sesinizi alamadım. filan gibi içeriği direk yansıtmayan
bişey olabilir.
yani öyle işte...

Go
09/09/2002, 02:55
şu Efendim? Sesinizi alamadım ı başlık olarak söylemiştim bu arada

Ömer
09/09/2002, 11:22
Merhaba arkadaşlar maillistler hazırsa işe başlayalım bendeki 600 kişilik maillisti bulamadım ama işallah bulurum www.yuce.gen.tr/filistin.txt bu bizim metin başkada bişi kalmadı galiba artık start verelim birde filistinedestek.com yazarlık yapacak kimseler varmı.

Ömer
09/09/2002, 11:24
teh dosyayı silmişim nihan bana o txt yi atsana

Ömer
09/09/2002, 11:39
www.filistinedestek.com/resimler.zip

hmustak
09/09/2002, 21:36
Mailleri eylem gönderecekdi... Maillistler eylemde toplansın ozaman. Nezaman test yapacağız?

hmustak
09/09/2002, 21:40
@eylem
maillisti göndereyim mi?

Sahin
09/09/2002, 23:14
Gönder Hakan bir kaç gün içinde toparlayıp göndeririz.

Eylem
09/09/2002, 23:31
Evet yolla mailime!
Sinav vardi bir kac gundur onla mesguldum, yarin test ederiz.
Sahin'inde isleri basindan asmis, html sayfasini bu aksam ben yaparim yarina hazir olur.

Selamlar..

hmustak
09/09/2002, 23:38
gönderdim

Ömer
10/09/2002, 09:51
selam lar denemeleri hemen yapalım kendimize bi gönderek ondan sonra da o maillere yollarız.

hmustak
10/09/2002, 18:17
Okey. Bence de. Acele etsek iyi olur....
Yapılabilecek ne warsa daha yapalım ve gönderelim.

@ömer
resimler iyi, diğerleride onaylıyosa koyalım

@nihan
Bende metin yok, göndersene

Eylem
10/09/2002, 22:39
Nihan bende metni bulamadim acil yollarmisin mailime?

Eylem
11/09/2002, 02:42
Burada (http://www.ceviz.net/filistin/filistin.htm) hazırladığım sayfayı görebilirsiniz. Nihan'ın yolladığı metni aynen sayfaya yerleştirdim. Sayfaya ok derseniz hemen yollayalım.

selamlar.

Ömer
11/09/2002, 09:25
ya eylem çok güzel olmuş eline sağlık yanlız şiirleri yana yana iki tabloda yazsaydın nasıl olurdu ?.

Eylem
11/09/2002, 10:37
Orjinal mesajı gönderen Ömer
ya eylem çok güzel olmuş eline sağlık yanlız şiirleri yana yana iki tabloda yazsaydın nasıl olurdu ?.
Su anda okuldayim aksama halederim birde senin sitene yani www.filistinedetsek.com a link verecekmiyiz?

Ömer
11/09/2002, 10:40
evet eylem o bizim bu için olan sayfamız olacak ve altınada mail yazarsızn destek@filistinedestek.com diye o siteninde url si biraz büyükce gösterelim.