Tam Sürümünü Görmek İçin : İşletim Sistemi Yükleme Hatası??
aslanali555
24/03/2008, 14:00
Arkadaşlar.bilgisayar açılışta işletim sistemi yükleme hatası verim öyle kalıyor. format atarken de hard disk de bi hata oluştu diyim windows u kurmuyo.xp cd sinin sağlam olduğundan %100 eminim...nasıl format atacam. max blast diye bi program varmış bu programlamı yapacam bi anlatırmısın.bu programı kullanmak için pc nin açılması mı lazım.açıldıktan sonra mı programı kurarak hard disk i sıfırlıyoruzz..Hard disk in içindekiler önemli değil yeter ki format atabileyim. Açık bir dille anlatırsanıız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
delifisek
24/03/2008, 19:00
Harddiskin buyuk ihtimalle bozulmus,
Son care olarak hard format atacaksin.
Bizim zamanimizda Seagte Tools diye bisi vardi. Su anda bunlardan birini kullanabilirsin
http://www.ariolic.com/activesmart/low-level-format.html
Bunlari cd veya disk ile boot edip direkt ordan formatliyacaksin. (belki bunlarda boot cd geliyordur)
Oldu oldu, olmadi servise gotur hdd yi garantisi suruyorsa sana yenisini versinler...
xian_Servers
26/03/2008, 19:30
llf son çare olarak kullanılmalı herhangi bir hatada hdd yi çöper atarsın ama bu durum onu gerektiriyor sanırım onun için varsa bir servise götür yoksa llf son çare olsun
ugurselvili9
09/04/2008, 20:54
KaÇ Kere Format Attin Kanka Çok Fazla AtmiŞsan BÜyÜk İhtİmalle Hard Dİsk BozulmuŞtur ?_ya Da Wİndows Sİtsem Cd De Hata Ya Da VİrÜs Var Dir Kanka Vİsta Mi Xp Mİ*_ Vİsta Da Olabİlİr Aa Taniyicisi Var_
renegade1905
10/04/2008, 02:12
KaÇ Kere Format Attin Kanka Çok Fazla AtmiŞsan BÜyÜk İhtİmalle Hard Dİsk BozulmuŞtur ?_ya Da Wİndows Sİtsem Cd De Hata Ya Da VİrÜs Var Dir Kanka Vİsta Mi Xp Mİ*_ Vİsta Da Olabİlİr Aa Taniyicisi Var_
Birazcık TÜRKÇE konuşmaya çalışsanda bizde anlasak:garip:
ugurselvili9
10/04/2008, 13:37
sen anlamıyorsan ne yapim diyorum ki hard disk bozulmuştur yada format cd hatalıdır.
renegade1905
10/04/2008, 23:56
1. Format atmakla hdd bozulmaz
2.Yazdığından gerçekten birşey anlamak zor...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.