Tam Sürümünü Görmek İçin : CDye uzun isim
Bir CD yakmam gerekiyor ama CDnin ismi 26 harf uzunlugunda ve ismi bu olmazsa program calismiyor ama CDye 15 harften uzun isim veremiyorum ne yapmam gerek?
Gerci önceden CD ismi farkli olmasina ragmen calisiyordu ama birden bire 26 harf isimli CDyi istemeye basladi. Tamamen sildim ve CDyi yeniden yaktim ama olmadi.
Nero'da yaz dedikten sonra (veya ilk açılışta) karşımıza gelen ekranda etiket (label) kısmında ISO9660 ve Joliet seçenekleri mevcut oradan Joliet'i seçerek sorunu giderebilirsiniz.
Bir de etiket'in solunda ISO diye bir kısım var oradan da gerekli karakter uzunluklarını ayarlayabilirsiniz. Mevcut olarak karakter uzunluğu en çok 11'e ayarlanmıştır.
Sen Nero 6 kullanıyormusun Lethal? Başka topic açmayayım dedim 5 serisinde vcd yapmak çok kolaydı ama 6'da bu formatı desteklemiyor diyor bütün media dosyaları için tuhaf bir durumda bu.
Daha kullanmadım ama okulda çıkınca (yarın) deneyebilirim.
Sürümün getirdiği kısıtlamalardan olmasın sakın.
Bâzen bizde de yapıyordu durup dururken sadece express'i çalıştırıyordu ama bu durum farklı.
Valla hala yakamadım bir vcd hayret bir olay.
Biraz önce denedim.
Nero 6.0.0.0 sürümüyle yeni tür/Video Cd dedikten sonra sürükle bırak yapıp yaz deyince bir sorun çıkmadı.
yani data cd değilde vcd yaptı değil mi?
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.