Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop Sorunu
asinanyavuz
09/09/2003, 18:53
Win XP de gerçi bu windows lada alakalı olabilir onun için nereye yazacağımı bilemedim. Win XP de photoshop bir user da çalışıyor ama başka bir user da çalışmıyor. Başka bir userda http://asinanyavuz.kolayweb.com/photoshop.gif diyor.Bunu nası düzeltebilirim? Lütfen acil bir durum yetiştirmem gereken bir dizayn var.
Diskte yeterince kullanılabilir alan kalmamış ondan yapıor kardeş. Sanal belleği biraz daha artır. System>Gelişmiş>Sanal bellekten...
asinanyavuz
10/09/2003, 14:16
yok öyle olmadı ben kısaca yeniden yüklicem bayağı iş var ama napiim.
Bence ya Sanal Bellek az geliyor. Yada sabit diskte çok az yer var. Min 200 mb olması lazım PhotoShop'u rahatça kullanmak için. Ram'de min 128 olursa iyi olur. Bu yüzden çıkmış olabilir bu hata.
Bir kullanıcı da PS açıkken, diğer bir kullanıcıda da mı PS açıyorsun? Aman Allah'ım! Dikkat et makine infilak etmesin :)
Mingitau
11/09/2003, 18:38
Ansugo no geyiqs bari burda :kihkih:
en az 16 mb yer gerekiyor...! bellekte
diskteki de deiskleri gibi bi daha dene derim boşa kuracaksın
Ramini biraz artır hiç bir sorun kalmaz.
Zerzevat Adam
11/09/2003, 19:27
Edit>Preferencs'ta var Memory Cache diye bir bölüm oradan arttırabilirsin mesela ben %75ram'i ona verdim...
180mb sanırım
@Sahin
Fakat bir user'da çalışıyormuş, diğerinde çalışmıyormuş. RAM'den olsa idi diğer user'da da çalışmaması gerekmezmiydi?
aradaşin bilgisayarinda virüs varmiş o yüzden böyle oluyormuş :D
windows bölümünde yazmişti
asinanyavuz
13/09/2003, 15:51
yok virüsü hallettim hala aynı problem var.
Bir de bunu dene... PS'yi sistemden kaldır, Her userin kullandığı PS ayarlarının bulunduğu klasörleri sil (Application Data\Adobe), PS'yi tekrar kur.
:hmmm: bana da olmuştu o virüs var diye oluyordu hatta oyunlarda da ayni hatayi veriyordu
sanal bellekten ise kendin bi değer atamak yerine sanal belleği windows yönetsin gibi bi şeçenek vardi onu işaretliyince sorun kalmamali
asinanyavuz
20/09/2003, 16:08
yok yine aynı sonuç :) neyse ben artık tek userla idare etcem. Ya bana lasım benim usrımda çalışmıyo lasım olmayanlarda çalışıyo yaaa ne gıcık olay
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.