PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Sözlük - Görüşleriniz, Destekleriniz...

mTuran
20/03/2008, 23:34
Öncelikle uzun bir aradan sonra herkese Merhaba !

Başımın belası ÖSS sınavına yaklaştıkca kafamdaki yeni projelerimi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum bu projelerimden bir tanesi sözlük evet bildiğimiz türkçe'den diğer sözlere bir sözlük.

ben ne yapayım piyasada onlarca online sözlük var diyenleri duyar gibiyim :) Bu sözlük gerek kalitesi, gerek erişebilirliği, gerek hızı, gerek pratikliği ile diğer sözlüklerden daha iyi olacak. Burdan konuşmanın şimdilik pek bir anlamı yok proje bittiğinde yüzünüzü güldüreceğine eminim. Şimdi başlığı açma nedenlerime geçeyim.

Sözlük adresi: lütfen ankette oy kullanın veya daha iyi bir öneriniz varsa özel mesaj yolu gönderin.
İçerik: Site Web 2.0 konsepti üzerine olacağından ziyaretçiler aslında içerik kaynağı olacak ama yinede içerik konusunda yardıma ihtiyacım var.
Logo: logo konusunda düşüdüğüm sözlüğe yakışır bir çalışma ortaya koyabileceğimi sanmıyorum. Grafik konusunda deneyimli arkaşların yardımına ihtiyacım var.hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar.

asker
21/03/2008, 15:54
Bu domainleri tescil etmemişsin, elde edeceğin anket verilerine göre biri almaz umarım :)

mTuran
21/03/2008, 17:42
Sanmıyorum asker. Alan olursada sağlık olsun :)

HaokaH
21/03/2008, 18:43
mavisozluk olarak maviajanda'nin üzerine devam etsen, tümleşiklik güzel olur heralde.. Farkli birseyler cikaricagina inaniyorum.. OSS icin bol sans..

opera
23/03/2008, 12:57
mavisozluk bencede iyi olur....

Eretna
23/03/2008, 13:14
www.seslisozluk.com (http://www.seslisozluk.com) burayı iyi incele eğer bunu yakalayabilirsen çok güzel şeyler çıkar ortaya.
KoLAY GELSİN

mTuran
24/03/2008, 18:02
@Eratna
Seslisözlük benimde hoşuma giden bir sözlük sitesi en büyük avantajları büyük bir veritabanı ve sesli okuma özelliği ama bunların yanında kötü bir tasarım ve pratikliğe sahip.

Oylarınız domain konusunda yardımcı oldu tesekkurler.