Tam Sürümünü Görmek İçin : Bugünlerde internet bağlantınız sorunlu mu?
Yanılmıyorsam 1 haftadır telekom adsl bağlantım sorunlu. şöyleki; 10-15 dk hiç sorunsuz çalışıyor, sonra bi kaç dakika kendinden geçiyor bu arada bağlantı kopmuyor sadece hiç bir sayfa açılmıyor. Birkaç dakika sonra yine eski haline dönüyor.
Bende mi var bi gariplik acaba, yoksa genel bir sorun mu?
Telefon hattınızı (kabloları ve ayırıcıyı (splitter)) kontrol etmenizi öneririm, zira hatta parazit olabilir...
bu aralar tek tuhaflık msn de sanırım.
birden coşkuya giriyor ve kendini kaybediyor. :)
tabi yaklaşık 10-15 dakika sonra kendine geliyor.
günde en az bir defa msn bağlantısı kopuyor diyebilirim. ve sadece benim değil listemdeki kişilere de sordum onlarda da aynı sorun oluyormuş.
teşekkürler arkadşlar sorun bende demekki. ben bi format atayım.
msn saldırıları arttı..format atıp listenizdeki kişileri temizlemek ve otomatik oturum açmak..önemsiz postaları kabul etmemek lazım..bu tür virüs önce msn nizi kapatıyor sonra kendiliğinden sayfa açıyor sonra pc resetliyor..ve aynı durum msn nizi paylaştığınız..kişi listelerindeki herkese sıçrıyor..ve en önemlisii..lütfen şu toplu mail saplantısından vazgeçelimm :)
PiYoNASP
25/03/2008, 13:11
internette genel bir yavaşlık vardı, sorun sadece sizde değil kanımca.
Arkadaşkar splitter kullanın bend de oldu öyle sounlar yapılan görüşmede 3 - 4 yıl kullandığımda bişii yoktuda şimdi mi oldu dedim, santralde ki abone sayısı artınca parazit oluyor bundna sonra kullanın dedi. modeme yakın olan yerden taktım bişii olmadı bende gittim binanın girişinde kutuya taktım düzeldi :D
ya bende de 1 haftadır acaip yavaş. smileadsl abonesiyim ama herhalde bi sorun varsa ttnet dekilerde de vardır. sonuçta herkes aynı şeyi kullanıyor.
Benim sorunum yurtdışı çıkışlarda. yoksa yerli siteler gayet hızlı açılıyor. var mı aynı sorunu yaşayan birileri daha. google 10 saniyede açılıyr düşünün yani o kadar
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.