Tam Sürümünü Görmek İçin : neden insan kendisini gidikliyamaz
neden insan kendisini gıdıklıyamaz ki
bunun mantıklı bi aciklaması varmı.
kim bilir kac kisi bu notu okuduktan sonra kendini gıdıklamayı denedı heh heh!!!
olmuye denemeyın
Algorismus
06/09/2003, 11:55
kendi kendini gıdıklayabilseydin o zaman gıdıklanan yerlerin kaşındığında oraları kaşıyamazdın :)
insan kendisini gıdıklar, çok da kolaydır bu, fakat gülmez :D
Bu tartışılsa veriler daha gerçekçi olmaz mı?
Sen bunu girdiğin umuma açık her tuvalatin kapısına yaz kara_lahana. Eminim birgün birisi bulup cevabını buraya yazacaktır. Hem de tuvalette farklı birşeyler düşünmüş olur. Yeniliklere açık olmak lazım tabii, değil mi?
Bu vesile ile tuvaletlerin arkasına yazı yazan NEFER'lerden birini çözmüş, neden yazmış olduğunuda az da olsa anlayabildik.
Teşekkürler türkiye, teşekkürler Ceviz.net
artık gönül rahatlığıyla uyuyabileceğim :D
Predator
07/09/2003, 14:19
Parmağınızı damağınızda gezdirirseniz gayet güzel gıdıklanıyorsunuz...
Ellerinizi yıkamayı unutmayın :D
Hard`n`Dark
07/09/2003, 16:55
iyyykk :D
Dilini kullansan da ayni sonuca ula$abilirsin Pre.
Bu konuda tibben bir ara$tirmam olmadi ama aklima $oyle bir neden geliyor.
Siz vucudunuzun bir yerine dokunacaginiz zaman onun neresi oldugunu bilirsiniz, beyniniz de bunu bilir, bu sebeple oradan gelecek gidiklama turu sinyalleri es gecer.
Ama ba$ka birisi size dokundugunda ya da bir bocek vs oralarda dola$tiginda, sinir sisteminiz sizi "orada bir$ey var" demek icin uyariyor olabilir.
:cool:
Orjinal mesajı gönderen Predator
Parmağınızı damağınızda gezdirirseniz gayet güzel gıdıklanıyorsunuz...
Ellerinizi yıkamayı unutmayın :D
Peki bu şekilde gıdıklandığını nasıl keşfettin :)
Orjinal mesajı gönderen ASA
Siz vucudunuzun bir yerine dokunacaginiz zaman onun neresi oldugunu bilirsiniz, beyniniz de bunu bilir, bu sebeple oradan gelecek gidiklama turu sinyalleri es gecer.
Ama ba$ka birisi size dokundugunda ya da bir bocek vs oralarda dola$tiginda, sinir sisteminiz sizi "orada bir$ey var" demek icin uyariyor olabilir.
:cool:
her halde gelen en mantıga uyan cevap buydu (yani iyi bir teri)
aklıma ilk sey geldi bu mantıkdan yola cıkarsa bizi gıdıklamaya kalkan birinin neremizi gıdıklamaya kaltıgına cok dikkatli bakarsak gıdıklanmayız(tabı göz tam olarak buranın nere oldugunu algılayıp beyinse bunu dogru yorumlaması lazım (yanı tam olarak hangı kas filan :hmmm: :hmmm: ))
ama iş bunlada kalmıyor ve kara_lahana işi biraz daha karıstırıyor kendını gıdıklaya bilen biri tanıyorum evet evet gecenlerde keşşfetim evde mubahheti olunca kuzenım(11 yasinda )kendini ayagının altından gıdıklaya biliyor öne saka yapıyor sandım ama deyil :)
Raskolnikov
09/09/2003, 13:42
arkadaşlar ben profilmi nasıl resim koyabilirim?
Predator
10/09/2003, 19:39
Orjinal mesajı gönderen hmustak
Peki bu şekilde gıdıklandığını nasıl keşfettin :)
Bir arkadaşımla evcilik oynarken...
Zerzevat Adam
10/09/2003, 19:47
Bana başta konu saçma gelmişti ama...
Bana kalırsa ASAnın dediği gibi + her insanın vücut ısısı aynı değil yani en azından birisinin eline değdinizde aynı sıcaklıktada olsa farklı bir his olur
Eayy çok romantik :kihkih:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.