Tam Sürümünü Görmek İçin : CetWALL-PAPERs
Zerzevat Adam
06/09/2003, 04:31
http://www.omerbalyali.com/diger/cetwell/cetwall1.jpg http://www.omerbalyali.com/diger/cetwell/cetwall2.jpg http://www.omerbalyali.com/diger/cetwell/cetwall3.jpg
Stock photolardan yaptım favorim 3.cü olanı nasıl olmuş sizce?
Black_Boyss
06/09/2003, 19:16
:D
Bunlar, profesyonel fotoğrafların üzerine PS ile internetten güzel bir font bulup, kırk yıllık cetvel'i "cetwell" türü bir tanzanca ile yazılıp hazırlanmış abudik şeylere benziyor.
Tabi bazı fotoğraflarda, diğer fotoğraflar ile etkileşim, benzeşim, kopi paste ve dahilinde blur türü sınırları kaybetme efektleri bile olabilir!
Ne güzel dünya
Zerzevat Adam
06/09/2003, 22:09
Stock photolardan yaptım favorim 3.cü olanı nasıl olmuş sizce?
Merak ediyorum acaba ben o yazıda FOTOĞRAFLARI BEN ÇEKTİM vb. birşey yazdım mı?
Logo bir markayı, bir ismi ona en fazla uyacak fontta yazıp, değiştirerek kullanmak değilde acaba nedir?
Kırk yıllık cetvel dediğin çizim aracıdır bu cetwell ise bir isim bir ekibin ismidir, özel isimlere neden öyle neden böyle diye tartışılır ama ismi koyanda istediğini koyabilir (argo değil tabii ki)
Ben kendimce o güzel dünyada çekilmiş stock photoları kullanarak CetWall olarak Cetwell'in reklamını yaptım bir nevi bu wallpaperları ben sana bir virüs yoluyla veya başka bir yolla zorla vermiyorum ki...
Burada çekip kullanında demiyorum sadece soruyorum NASIL OLMUŞ?
Yorumun için çok teşekkürler
Bir tek cetwell yazmışsın :rolleyes:. E oda güzel olmuş diyelim bari
Orjinal mesajı gönderen omerbalyali
Merak ediyorum acaba ben o yazıda FOTOĞRAFLARI BEN ÇEKTİM vb. birşey yazdım mı?
Sana FOTOĞRAFLARI SEN ÇEKTİN dedim mi?
Logo bir markayı, bir ismi ona en fazla uyacak fontta yazıp, değiştirerek kullanmak değilde acaba nedir?
Logoyu bu kadar anlayanlar arçeliğin o minnacık kırmızı logosu için neden dünya para bayıldığını anlayamazlar.
Ya da dünyanın neresinde 120 derece açı ile konmuş üç ok ve etrafında bir daire görürsen aklına Mercedes geliyorsa logo tasarımı işte böyle birşey. Resim üzerine uyan fontla yazı yazmak tasarımcının değil fotoşop ya da paint'in işi.
Kırk yıllık cetvel dediğin çizim aracıdır bu cetwell ise bir isim bir ekibin ismidir, özel isimlere neden öyle neden böyle diye tartışılır ama ismi koyanda istediğini koyabilir (argo değil tabii ki)
İsmi koyan istediğini koysun. Ama Türkçe kelimelerin içine etmeye gerek var mı? Eğer yabancılık özentin varsa aç redhouse sözlüğü yabancı bir kelime seç. Türkçe kelimelerin içine edilmesin bâri diyoruz ama özgür ülke değil mi? Adını istediğin gibi koyan değil mi?
Ben kendimce o güzel dünyada çekilmiş stock photoları kullanarak CetWall olarak Cetwell'in reklamını yaptım bir nevi bu wallpaperları ben sana bir virüs yoluyla veya başka bir yolla zorla vermiyorum ki.
Zorla veriyon dedik mi? Açtık baktık, yorum istemişsin. Adam saydık ve yorumumuzu yaptık. Eğer yoruma katlanamıyorsan resimlerine bak bak ve "Aaaa ne mükemmel yaptım" de dur akşama kadar. Böylece hem bizi meşgul etmezsin hem de moralin bozulmaz.
Ama üç tane resim yapıştırmışsın ve NASIL OLMUŞ demişsin biz de kendi gözümüz ile nasıl gördüğümüzü söylemişiz.
Yorumumu beğenmedi isen yorumumun yorumunu yapmana gerek yok. Esgeçersin. Ben senin hoşuna gitsin diye ne yalan söylerim, ne de gördüğümden fazlasını söylerim kusura bakmayacaksın.
// Bu grafik falanla uğraşanlarda bir kendini fazla beğenmişlik mi ne var acaba? Yaptıklarını sanat eseri mi sanıyorlar? Anlamadım ama çözeceğim.
DesigneR
09/09/2003, 10:52
şimdi madem ansugo yorum yapmış.. bende onun yorumunu yorumlmak istiyorum..
ANSUGO madem yabancı özentisisin diyorsun senin neden nickin ansugo? veya neden heil fuhrer gibi bi nara sözkonusu infonda? sadist ve soykırımcı bir iktidar özentiliği nerden geliyo peki sende?
mercedesin logosu bu kadar akılda kalıcıysa bunun sebebi logo çalışması değil mercedesin bir asırdır yaptığı reklamlar göz aşinalığı... michael jacksonun bi logosu yok.. ama onu herkes tanır... buda aynı şeydir..
ayrıca arçeliğin logosuna o kadar parayıda veren yönetimine acıyorum.. çünkü logoda bi tutarlılık yok.. dikkat edin reklamlarda logo beyaz üzerine kızmızıdır.. ama magaza tabelalarında kırmızı zeminde beyaz kapı stickerlarında ise beyaz üstüne siyah falandır..
resmin uzerine uyan bi fontu bulup yazmak "FOTOŞOP" un işiyse o programın bana adresini verirmisin? hemen indiriim kullaniim öyle bi özelliği varsa :) hayır bende Photoshop var o kendi kafasında font bulup aha bu güzel bunu koyim diyemiyo..
sonuçta ömer bi isim bulmuş.. buda CetWell bence güzel bi isim. ve onu türetmiş CetWall demiş.. buda markayla alakalı bi çağrışım ve çok basarılı..
son olarak tasarımcılarla ilgili yorumuna gelince... sadece gülüyorum :)
sen yorumunu akıllı mantıklı ve rencide etmeden yap gerisini bırak araştırmana gerek yok :) sen kasma yani bişeyler yapmaya... bu zihniyetle yapamazsın zaten...
Fırtına oncesı sessızlık...
Sevgılı DesigneR olaya tasarımcı yakinim olur gozuyle degılde daha genıs bı perspektıfle bakarsan aslında Ansugo'nun ne denlı haklı oldugunu gorursun..
Kı olay cok basıt.. Omer bı ıs koyuyor ortaya ve elestırılmesını ıstıyor.. Ama nedense bırı cıkıp bunu yaptıgında alınıyor ve karsılık verıyor.. Oyleyse su ozlu sozu tekrar edebılırmıyız?
Yorumumu beğenmedi isen yorumumun yorumunu yapmana gerek yok. Esgeçersin. Ben senin hoşuna gitsin diye ne yalan söylerim, ne de gördüğümden fazlasını söylerim kusura bakmayacaksın.
Dahada otesı senın cıkıp yorumun yorumunun karsılıgını yorumlaman abestle ıstıgal degılmı? Dıger taraftan su "sadece guluyorum" cumlesındekı esrar benı hep etkılemıstır.. Yanı hıc bısey soylemeden ancak bu kadar cok sey soylenebılır..
Yınede ben merak ettım.. Acana guldugun sey nedır?
Orjinal mesajı gönderen DesigneR
şimdi madem ansugo yorum yapmış.. bende onun yorumunu yorumlmak istiyorum..
Büyük hata.. Şimdi cevap yazmak zorundayım.
ANSUGO madem yabancı özentisisin diyorsun senin neden nickin ansugo? veya neden heil fuhrer gibi bi nara sözkonusu infonda? sadist ve soykırımcı bir iktidar özentiliği nerden geliyo peki sende?
Kafanı biraz çalıştır. Ansugo hangi Türkçe kelimenin ingilizce melezi? Ha? Göremiyorsun değil mi? Benim örnekle bağlantısı var mı?
İkincisi Ansugo benim sülale adımdır. Designer senin sülale adın mı? Bilmediğimiz şeyler varsa soralım...
Heil Führer demek sadist ve soykırımcılığı göstermez. Ama bende böyle bir iktidar özentisi yoktur. Sadist değilim ama soykırımcıyım. Birgün yanıma gel sana soykırımcılığımın nasıl birşey olduğunu göstereyim.
Yani şu geyiği geç. Ben resimlerle ilgilenmişim. Sen gelip bende kulp arıyorsun. Eğer birbirimizde kulp arayacaksak bende sende çok fazla kulp bulabilirim. Ama istersen sen büyüde gel.
mercedesin logosu bu kadar akılda kalıcıysa bunun sebebi logo çalışması değil mercedesin bir asırdır yaptığı reklamlar göz aşinalığı... michael jacksonun bi logosu yok.. ama onu herkes tanır... buda aynı şeydir..
Michael Jackson bir "MARKA" dır. Mercedes de bir "MARKA"dır. Mercedesin üçlü yıldızı ise onun logosudur. Arada ki farkı anladın değil mi? Sırf inat olsun birşey yazayım diye kek durumuna düşmeyelim güzellerim.
ayrıca arçeliğin logosuna o kadar parayıda veren yönetimine acıyorum.. çünkü logoda bi tutarlılık yok.. dikkat edin reklamlarda logo beyaz üzerine kızmızıdır.. ama magaza tabelalarında kırmızı zeminde beyaz kapı stickerlarında ise beyaz üstüne siyah falandır.
Yahu ne olur bundan sonra bana gelip tasarımcıyım falan demeyin. Biz tasarım yapmıyoruz ama tasarımı en azından biliyor ve kendi ürettiklerimiz ile gerçek tasarımcılığı aynı kefeye koymuyoruz.
Bir logo sadece bir logodur diye birşey mi var? Çeşitli varyantları illaki olacaktır. Mesela en basit örnek. Google logosunu bilmeyen yok. Ama o logonun arasıra üzerinde pasta olur, arasıra bir tane tux olur değil mi? Ama ana tema değişmez.
Sen hayatında hiç bir logonun patentini aldın mı? Kanunlar neyi Logo olarak tanımlıyor biliyor musun?
resmin uzerine uyan bi fontu bulup yazmak "FOTOŞOP" un işiyse o programın bana adresini verirmisin? hemen indiriim kullaniim öyle bi özelliği varsa :) hayır bende Photoshop var o kendi kafasında font bulup aha bu güzel bunu koyim diyemiyo..
Biraz araştırma yaparsan ( ki bizim zamanımızda ilkokullarda hocalar bize böyle bir çelişkinin olduğunu anlatırlardı ) yabancı kelimelerin yazımı ile ilgili TDK'nın dâhi çelişki de olduğunu görürsün.
İki tür kulllanım var. Ya fotoşop yazıp parantez ile Photoshop yazıyorsun, ya da direk fotoşop yazıyorsun. TDK çelişkide.. Müsadenle ben bir yabancı kelimeyi telaffuzu ile yazabileyim. Eğer bu konuda bir sorunun varsa TDK'ya baskı yap ve tam kararlı bir sistem oturtmalarını söyle.
sonuçta ömer bi isim bulmuş.. buda CetWell bence güzel bi isim. ve onu türetmiş CetWall demiş.. buda markayla alakalı bi çağrışım ve çok basarılı..
Başarılı değil. Sadece kulağa hoş geliyor. Çünkü cetvel yabancı bir kelime değil.
Başarılı olması için aynı zamanda yapılan iş ile alakalı olması gerekir. Örneğin bir kazak üreten firmanın ismi "Portakal" olabilir. Çünkü hem logosu güzel tasarlanabilir hem de portakal bir kış meyvesidir. Bu nüansları ne kadar anlayabilirsiniz bilemiyorum ama sinirlenince bilgilerimi paylaşma damarım tutuyor.
son olarak tasarımcılarla ilgili yorumuna gelince... sadece gülüyorum :)
sen yorumunu akıllı mantıklı ve rencide etmeden yap gerisini bırak araştırmana gerek yok :) sen kasma yani bişeyler yapmaya... bu zihniyetle yapamazsın zaten...
Esas sorun benim PSP ya da PS ile uğraşmayı 4 sene evvel (sen o zaman bunları bilir miydin?) bırakmam değil. Esas sorun sizin ne zaman adam olacağınız. Yeter ki ben bir çizgi çizemeyim PS'de de siz adam gibi tasarımcılar olun. Tasarımın iki üç tane güzel efekt vermek olmadığını, sadece "göze hoş gelen" olmadığını bilerek...
DesigneR
09/09/2003, 12:35
ya varya süpersin ne diyim. yukarda yazdıklarına sende inanmıyosun ya neyse :) portakal meselesinde tam bocalamışsın.. 2.cisi tasarım göze hoşgelen değildirde zaten patlamışsın...
+ ömer yakınım falan değlidir.. onu korumak gibi bi amacımda yok.. benim yorumum..
bak şimdi patladığın biyerde burası.. portakal demişsin.. kazaktır kış meyvesidir falan..
cetvelde sonuçta bi ölçü aracıdır.. web veya grafik tasarımlarda digital ortamda ölçüsüz ne yaparsın onu bilemem..
bence gayet güzel ve yerinde bi isim.. ama sen illa olayın bu yönünü değilde sırf karşındakine sinirden böyle satırlarca saçmalayacaksan onu bilemem..
soykırımcı konusuna gelince... işte konuda yatan sinir burda ortaya çıkıyo..
"GEL GÖSTERİİM" .. nası yani? pekiii sen benim nasıl biri olduğumu kim olduğumu biliyomusun????
:) bence fazla uzatma.. senin yararına...
DesigneR
09/09/2003, 12:41
neyse kapatalım konuyu... tartışmak gereksiz.. ama çocuk söylemiş zaten resimler stock diye.. bunun üstüne bunlar böyle resim.. bitane yazı yazmışsın diye küçümsemek olmaz..
heleki "fontu zaten fotoşop kendi yapıyo koyuyo" çok yanlış bi kelime.. nolursa olsun bi emek var..
ben 5senedir tasarım işindeyim ve senin 4 sene önce falan tasarımla ilgilendiğine inanmıyorum ilgilenseydin bırakmazdın.. ilgilenseydin böyle konuşmazdın.. saygılar..
cvp ne olursa olsun bi daha yazmicam... :)
Goze hos gorunen hersey tasarım mıdır? Yapma lutfen :) Sen sırf goze hos gorunuyor dıye savunma bakanlıgının sıtesıne kelebek kondurabılırmısın? Yoksa yapılan tasarımın goze hos gorunmesınden zıyade amaca uygunlumudur onemlı olan?
DesigneR
09/09/2003, 14:40
ahhhh hunter bari sen yapma yaaa...........
inan şok ediyosun beni..... ne alaka kelebek savunma bakanlığı...... insanlar binek bir arabayı nolursa olsun %51 dış görünüm (tasarım) %49 amacı (motor gücü kıl tüy) için satın alır.... bu değişmezz...
anlatabildimmi??
ben göze hoş görünen herşey değil, tasarım göze hoş görünmeli diyorum... lütfen hunter yapma etme eyleme.....
Pekı yapmayayım ama sende bı parca benı anlamaya calıs :) Sımdı soylemek ıstedıgım seyı senın ornegınden hareketle ızah etmeye calısırsam,
Bılırsın kımı arabalar cok sırındır (Beatle) kımı arabalar ıse cok karızmatık (Mecedes) kımısı ıse oldukca sportıftır (Lamborgini) ama hepsı goze hos gorunur.. Lakın sen tutup sırf goze hos gorundugu ıcın mercedes 'cızgısının' dısına cıkıp mercedes ıcın beatle tarzı bı endustrıyel tasarım yapamayabılırsın..
Iste anlatmak ıstedıgım seyde bu.. Tasarımın sadece goze hos gorunmesı degıldır onemlı olan.. O goze hos gorunen tasarımın "konspet" ıle ortusmesı gerekır.. Kı savunma bakanlıgının konseptı kelebekle ne denlı ortusur sorusuda bı oncekı ornegı acıklayabılır..
Ote yandan sende benım gıbı "tasarım goze hos gorunen hersey degıldır, tasarım goze hos gorunmelıdır" dıyorsan, Ansugonun "Tasarım 'sadece' goze hos gelen degıldır" lafından nasıl bı anlam cıkardıgınıda merak ettım? Yoksa ucumuzde aynı seyımı soylemekteyız?
Neyse, umarım sımdı yeterınce acık olabılmısımdır..
Zerzevat Adam
09/09/2003, 15:10
Ben her zaman söylerim eğer bir yorum yapılıyorsa yorum yapılan şeyi ortaya süren eleştiriyide kabullenmeli...
Fakat şu vardır ki her eleştiri doğru değildir nasıl yani?
Yani benim yaptığım her zaman güzel olmadığı gibi senin yaptığın yorumda her zaman güzel olmuyabilir..
...
Mesela Ceviz.Net neden ceviz? sebebi var Allahü Teala ceviz'i insan beynine benzer yaratmış, ceviz beyine yararlı ve cevizin kabuğunun altında bir birikim olduğunu anlatıyor...
Pekii Neden CetWell?
Well ingilizcede iyi güzel demek, bende türkçe kullanmak isterdim belki ileride düzeltip başka türkçe bir firma kuracağım ama daha iyisini bulana kadar CetWell
CetWell'de türettikleri
HostWell
CetWall
CreaWell
CmsWell
gibi
Acaba soruyorum gönye, iletki, cetvel gibi araçlar neyi çağrıştırır?
Çizgiyi, doğruyu(geometri terimi), çizgileri vs.
İşimiz direk olarak çizgilerle vs. ilgili değilde ya nedir?
---
Gelelim CetWall'lara
Herbirinde birer kompozisyon var belki anlamışsınızdır:
1.cisinde diyoruz ki etraf yaprak dolu fakat bakın hepsi kurumuş ve sarı fakat yeşil ve taze bir tane yaprak var...
2.cisinde her kıtanın her okyanusunun yanına bakın bizim ayak izlerimizi göreceksiniz (Burdaki kıta ve okyanusların ne demek olduğunu dijital ortamda kendin biliyorsun zaten)
3.sünde ise demek istediğim çok güzel yerlerde yenilenmeyi bekleyen ziyaretçisi olmayan yapıtlar vardır yeni bir tasarımla yada boyasını, işçiliğini değiştirerek size o yapıtı etrafın güzelliğini tamamlayıcı bir etken hatta bakılınca güzel olarak ilk sizin bina'ya bakılacağını anlatıyorum
//
Okyanus, Kıta: Portallar, alanı büyük, eticaret yapılan vs. yerler
Yapıt, Bina: Site
Yaprak: Tek bir parça halinde olup içinde bir çok hücresi bulunan tek bir parça olmasına rağmen birçok işi yapan ve yararlı olan bir materyal (Creative Workshop)
DesigneR
09/09/2003, 15:21
aferin ömer .. olaya başka bi boyut getirdin (ki bu boyutta yine ben haklıyım)
yani demekki ansugo kardeşimiz olaya mana konsept yonunden bakmamış direk göze hitap şekline bakıp begenmeyip yorum (!) yapmış....
demekki tasarım göze hoş görünen değildir diye ahkam kesen kardeşimiz resimlerdeki manayı anlamaya çalışmadan dış görünüşe göre yorumunu (!) yapmış...
neyes... yeterlidir umarım bu kadarı.. :)
:) Yoksa sen bunun daha once farkındamıydın DesigneR? Yoksa en basından berı bunu bılıpte sırf su cumlelerı sarf edebılmek ıcınmı suana kadar bekledın?
Yoksa sende yukardakı satırları okumadan once o resımlerı sırf bırer "resim" olarakmı degerlendırıyordun bızım gıbı? Burdan hareketle dıyebılırmıyızkı omer bu acıklamayı yapmasaydı aramızdan hıc kımse bu komposızyonu algılayamıyacaktı?
Oyleyse hala bu ısı basarılı olarak nıtelendırebılıyormusun? Sadece yaratıcısı tarafından anlasılabılen bı eser.. Evet bunu galerı sahıplerıne yutturabılırsın ama tuketıcıler anlamı ıcınde saklı urunlere pek ragbet etmezler :)
Sanırım sorun su "ki bu boyutta yine ben haklıyım" cumlesınde saklı.. Kımsenın haklı olmadıgını varsayarak bıtırelım ıstersen.. Baska turlu uzlasamıycaz gıbı.. Cunku bana kalırsa "bende haklıyım" :)
Zerzevat Adam
09/09/2003, 15:39
Ben onları hoş gözüküyor diye, sizlerle paylaşmak istedim diye, bir ekip kurdum bari reklamını kendi yolumla olsun biraz yapayım diye ve belki birileri anlar diye o CetWallları yaptım...
Tartışma olsun diye değil...
................................................
Ben bu cetwell'i nereden çıkardım diyenlere:
Bu yaz her zamanki gibi ilham günüydü (Ciddiyim tasarımları ilhamla yaparım canım istemez ve ilham gelmezse bana tasarım yapma arzusu gelmez ise 1gr. birşey yapamam)
başladım tasarıma birşeyler yapayım diye hiçbir şey çıkmıyordu önümde ps, fh masada kağıt kalem cetvel...
Elime bir kalemi bi cetveli alıyordum iyice kafayı yiyecektim sonra ps'nin rulerlar kapanmış olduğunu farkettim dur şu cetvel'leri açayım dedim..
Açtım cetvel cetvel cetvel derken kafamda WELL WELL diye bir kurgu oluştu...
Sonra baktım bu Cetvel ve Well birleşince anlamlı birşey ifade ediyor:
Cetvel ve Well = CetWell yani hem düz çizgiyi, hemde iyiyi, güzeli, daha iyiyi anlatıyordu...
Yani çizilen çizgilerin iyisi daha iyisi en iyisi gibi bir iddiamız yok fakat orada birşey anlatılmaya çalışılmış...
.........
Sayın Oktay Sinanoğlunun bir kitabı BYE BYE TÜRKÇE
başlık herşeyi açıklayıcı bende cetwell koymak istemezdim....
Fakat daha iyisi çıkana kadar bu isim, logo iyi bence...
.........
İleride kreatif bir planım var o zaman firmanın adını Cetvel yapabilirim...
Ve firmada olurda 3-4 kişi çalışacaksak herkesin işlevine göre mesela
programcı açıölçer
tasarımcı iletki vs. gibi takma adlar kullanılıp ekibteki rütbesi olacak..
Diyelimki Kartvizit:
Ömer BALYALI
İletki
CetWell Creative Workshop
gibi olabilir mesela yanında bir tane sembol olur: böyle birtane iletki iletkinin ayak ve elleri var ve 2 tane gözü ağzı var gibi...
Demek isteyeceğim uzayacak bir konu değil, HACI DAYI CREATIVE WORKSHOP yada ŞEN AİLE WEB TASARIMCISI gibi bir isimde koymayacağım...
CetWall'lar için yorumlara ve eleştirilere teşekkürler, fakat eleştiriler firma ismine ve firmaya oldu ben nasıl olmuş derken mesela o siyahlıkları kaldır logoyu küçült, yazıyı koyu yap açık yap
gibi görsel öğelerle ilgili yorum eleştiri beklerdim fakat öyle bir eleştiri gelmedi...
Yorum yapılmasını istediğim şey onlardı MARKANIN İSMİ CİSMİ DEĞİL ! ! !
Zerzevat Adam
09/09/2003, 15:41
Ben kenarıma çekileyim diyeceğim ama yalnızlık Allah'a mahsustur...
DesigneR
09/09/2003, 15:47
seninle bi alıp veremediği olan biri varmı burda Hunter?????
öncelikle sözcükleri üstüne çekmeyi bırak benim sana bi sözüm yok...
ben kompozisyonu tabiki anladım tutup satırlarca onu size ben anlatamam ok? ben cetwell ismi bana neyi anlatıyo diye sadece açıkladım... 3 resmi durup size burda dakikalarca parmak yorup anlatamamki.. ben çalışıyorum işim gücüm var fazla zaman kaybedemem... bana göre CetWell bu demektir dedim ordan anlamanız lazım benim kompozisyonu algıladığımı...
ok kimse haksız değil.... :) ben kabul ediyorum.. ama azmedenlere biraz teşvik edici davranalım derim ben...
Haklısın :) Bende bu sekılde dusunuyorum.. Hem uzlasacagımızıda bılıyordum :)
Omer ıcınse soylemek ıstedıgım bı kac sey var.. Ustune fazla gıttıgımızı (yada en azından kendı adıma) bılıyorum.. Ama bunun nedenlerını sana msn'de de ızah ettımıstım oyle degılmı? Hatta sımdı msn de olsan yıne ızah ederım.. Ama orda degılsın?
DesigneR
09/09/2003, 17:56
ben uzlaşılmayacak bi insan değilim.. zamanında birileride benim üstüme gelmişti uzlaşmak için bende alttan almıştıma am daha sonra tekrar damarıma basılmıştı bunu biliyosundur değilmi hunter..
:)
Bılmez olurmuyum hıc :) Ama gerıde kaldı artık, bız onumuze bakalım :)
Zerzevat Adam
09/09/2003, 18:14
Bende eskiden DesigneR ile çatışıyordum hehehe :)
Mingitau
09/09/2003, 18:36
Ömer (c) si sana verilen çekimleri biraz düzeltip kullansana... :D
Peki Designer.
Çok işin var ve çok meşgulsun. Seni daha fazla rahatsız etmek istemem. Ama umarım zerzevatadam senin gibi designer olmaz ya da seni örnek almaz.
Sana dizayn hayatında ve fotoşopunda başarılar dilerim. Mükemmel işer yapıyorsun. Tasarımı en iyi sen biliyorsun (Zannedersem bunları demem bekleniyor, uzatmamak için bunları diyorum)
Fakir, bazen haddi olmayarak hakkında tek kelime bilmediği konularda, hayatında eline almadığı programlar hakkında, hakkında yüzlerce makale okumadığı, işin külliyatını zerre kadar bilmediği konularda kimi zaman yorum yapabiliyor, mazur görünüz.
Bir de "Ben gene haklıyım" demişsin ya. Görüyorum ki sen gerçekten haklı imişsin. Hatta hep haklısın. Allah sana böyle hep haklı olma zekâsı, ilmi, irfanı nasip etsin inşallah.
Sevgiler, Selamlar...
Zerzevat Adam
10/09/2003, 15:02
Ali onların renklerini açabiliriz fln daha canlı olur ama boşver sen oradaki lambayı kaldıracanda fln :)
Sen yeni gelecek dia'lardan yolla da ;)
DesigneR
10/09/2003, 15:52
Saol Ansugo... Teşekkür ederim... :)
Mingitau
10/09/2003, 15:59
Yaw iki dakkalık iş o lambayı kaldırmak....
Neyse yapıp yollayalım :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.