PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Tellcom - Fiber Optik İnternet

GeCe_
01/03/2008, 03:17
http://www.tellcom.com.tr/IndividualServices.asp?ViewType=QuikNET

Gelen talepler doğrultusunda sistem kurulacak yerlere öncelik veriliyor. Ankaralı arkadaşlar tanıdıklarına onlarda tanıdıklarına gibi bir zincir olursa Ankarayada gelirler :) Sayfayı incelemenizde yarar var.

halilss
04/03/2008, 14:17
fiyatlar oldukça güzel ankarada hizmeti olsada kullansak :)

roksan
04/03/2008, 19:27
Açıklamalara ve sözleşmeye dikkat etmenizi öneririm, zira herşeyden önce anlatılanlara, belirtilenlere ve en önemliside henüz yeni yeni gelişmeye başlamış bir kuruluşun fiyatlarına sakın ola aldanmayın...

GeCe_
04/03/2008, 19:53
Bu şirket Turkcell in şirketi. Fiyatlarda aşırı bir değişiklik, veya yalan dolan olacağını sanmıyorum. Eğer ttnet in pastasından pay almak istiyorsa tabii..

roksan
04/03/2008, 20:09
Bu şirket Turkcell in şirketi. Fiyatlarda aşırı bir değişiklik, veya yalan dolan olacağını sanmıyorum. Eğer ttnet in pastasından pay almak istiyorsa tabii..

Turkcell elinden geldiği kadarıyla kurumsal olmaya çalışıyor, bu doğru ama pazarlama, yönetim ve yürütme birimlerinde ne kadar doğru çalışıyorlar orasının araştırılması gerekiyor, eğer zamansız yapılan zamlardan, haksız işlemlerdende bahsedecek olursak işte o zaman ne kadar güvenmemiz gerektiğini açıkça anlamamız için bir engel kalmamış olur diye düşünüyorum...

İnşAllah kuruluş ilerleyen zamanlarda çizgisini bozmaz, o zaman insanlar artık hakkettikleri kaliteyi bulmuş olurlar...

P. S. : Bunun kişiselleştirilecek bir yönü olduğunu düşünmüyorum, bu kurumların ne olduğunu bütün halk biliyor, o yüzden alt kuruluşları için yorum yapmak çokta zor olmasa gerek diye düşünüyorum, nihayetinde her kuruluş hata yapıyor, her insanda hata yapabilir, o yüzden sorun çıkmaz, sorun çıkacağını sanmıyorum demekte bir hatadır, kişisel algılamazsanız yazdıklarımın daha anlaşılır olacağını düşünüyorum...

GeCe_
04/03/2008, 20:34
Kendi görüşünüzü yazmışsınız. Bu en doğal hakkınız.

Ülkemizde ttnet gibi bir tekel varken, eğer bu piyasada var olmak istiyorlarsa yazdıkları gibi hizmetleri yazdıkları fiyata vermeleri kendileri için olumlu olacaktır.

Benimde temennim sizinle aynı. Umarım aynı şekilde devam ederler ve bizde artık dünya standartlarında kaliteyi kullanabiliriz..

TechEngineer
04/03/2008, 22:12
Walla ben ön talep formunu doldurup gönderdim. :D Hiç TTNET'e daha fazla yüzlerce milyon metro ethernet parası ödemeye niyetim yok.

Eretna
04/03/2008, 22:19
bence geç bile kalındı.
şimdiden dua etmey başladım umarım gelir Ankara'ya
ama alt yapısı çok pahalı olduğunu duydum.

tellcom
13/03/2008, 16:58
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Tellcom Antalya Fiber Optik altyapı sorumlusuyum Tellcom ve Fiberoptik konusunda sizlere yardımcı olmaya calisacagım Sorularınızı bekliyorum. Saygılarımla

TechEngineer
14/03/2008, 10:13
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Tellcom Antalya Fiber Optik altyapı sorumlusuyum Tellcom ve Fiberoptik konusunda sizlere yardımcı olmaya calisacagım Sorularınızı bekliyorum. Saygılarımla

Sağol fakat TellCom'u aradığımızda her türlü bilgiyi veriyorlar ve kısa da kesmiyorlar. NE sorarsan yanıtlıyorlar, anlatıyorlar. Kimsenin buradan yazıpta cevap gelmesini bekleyeceğini sanmam. Arayıp anında öğrenmek varken. :) Şahsen ben sormam.

che
14/03/2008, 10:16
Sağol fakat TellCom'u aradığımızda her türlü bilgiyi veriyorlar ve kısa da kesmiyorlar. NE sorarsan yanıtlıyorlar, anlatıyorlar. Kimsenin buradan yazıpta cevap gelmesini bekleyeceğini sanmam. Arayıp anında öğrenmek varken. :) Şahsen ben sormam.
Yani kısamı kestiler demek istiyorsun :)
Birde bizim talep etmemize gerek yok, yaygınlaştırsınlar alt yapı hazır olsun o zaman zaten isteyen gider bizzat baş vurur ,bu hizmeti alır.

TechEngineer
18/03/2008, 11:42
Yani kısamı kestiler demek istiyorsun :)
Birde bizim talep etmemize gerek yok, yaygınlaştırsınlar alt yapı hazır olsun o zaman zaten isteyen gider bizzat baş vurur ,bu hizmeti alır.

Yok yani kısa cevaplar ile bir an önce konuşmayı bitirmiyorlar. Sanırım Telefon Destek hattında çalıştırdığı personel çok kaliteli...

TellCom inş. en kısa sürede Türkiye'nin her yerine bu hizmeti sağlar.

Teşekkürler TellCom.

halilss
18/03/2008, 13:56
heyecanla bekliyorum ankaraya gelmesini

GeCe_
18/04/2008, 21:30
Ankara'da Çayyolu, Eryaman ve Yenimahalle,

gittikçe yaklaşıyorlar bana :D

roksan
19/04/2008, 12:07
Henüz belirtilen bölgelerin tamamını kapsamıyorlarmış...

WhaLberg
19/04/2008, 18:19
Şu şirketler artsa da şerefsiz telekom'dan kurtulsak.

GeCe_
19/04/2008, 19:15
Konu dışı ama dün telekomun 2007 yılı net karını okudum gazeteden yine sinir bastı..

roksan
19/04/2008, 20:03
Şu şirketler artsa da şerefsiz telekom'dan kurtulsak.

Altyapı aynı kuruluşta olduktan sonra ne iş'e yarar...

GeCe_
20/04/2008, 01:03
Bahsedilen hizmet Turkcell altyapısı kullanılarak veriliyormuş. Telekomla alakası yok demişlerdi..

renegade1905
20/04/2008, 02:23
Türkiye'de internetin "TEKEL" i Türk Telekomdur Bunu seve seve olmasada baska türlü kabulleniyoruz, Kabullenmesine kabullenelimde bize hak ettiğimiz teknolojiyi getirsin , 1Mbps baglantıya 50 ytl vermıyelım. 50 ytl karsılıgı dunyanın hiçbir yerinde 1Mbps değildir.

<Konu içimi dısmı bılmiyorum>
İnternet telekomun haricinde özel bir hatla Türkiyeye getirilebilrmi
</Konu içimi dısmı bılmiyorum>

roksan
20/04/2008, 11:04
Bahsedilen hizmet Turkcell altyapısı kullanılarak veriliyormuş. Telekomla alakası yok demişlerdi..

En fazla yaptıkları şey belli noktalara pop noktası kurup (baz istasyonu) bu pop noktalarına erişim sağlayacak olan dslamler kurup, bu dslamlere abonelerin kablo (fiber diye bahsetmişler) yoluyla erişimini sağlamalarıdır diye düşünüyorum, onun dışında geri kalan şeyde yine bir şekilde Türk Telekom işin içine karışıyordur...

Karışmaması için uyduya bağlı yeni bir altyapı kurulması gerekir, bu da epey masraflıdır, Turkcell'in böyle bir iş'e giriştiğini sanmıyorum, hatta girişmemiştir...

Bunun yerine yaptıkları şey Akamai gibi birşey olabilir belki...

GeCe_
20/04/2008, 20:01
Telekom turkcelle 100Mbit/5 Mbit bağlantıyı 100 YTL ye bence vermez, veremez.

Aslında ne olursa olsun telekom olsun, turkcell olsun, bizim kuruyemişci Adnan abi olsun bana hızlı bağlantıyı fiyatı abartmadan versinde geriside pek mühim değil benim için..

roksan
20/04/2008, 21:11
Altyapı olduktan sonra 50 YTL'ye bile tahsis eder...