PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : herkes bilişim'demi ? kimsecikler yok forumda

eslem1
04/09/2003, 10:09
Ceviznet epey bir sakin günlerini yaşıyor

ne yeni konu açılıyor ne mesaj yazılıyor

galiba bilişimden fırsat kalmıyor ceviz'e

Zerzevat Adam
04/09/2003, 12:36
Ah keske bili$imde olsalarda, sanirim cevizde olup cevizin bili$im teknolojileri sitesi-forumu oldugunu unutanlar var gibime geliyor aktiv konularda biraz dola$ bak bakalim acaba kac tane konu var kac tanesi bili$im

Ansugo
04/09/2003, 14:12
Bir de bilişim konularının içine saçma sapan yazılar yazanlar oluyor, onları da unutmamak lazım.

Bir de konunun başını okumaya üşenip "Konuyu okumadım ama şunları diyecem" diye yırtık dondan çıkanlar...

eslem1
04/09/2003, 14:21
ben de epeydir bu bölgelere gelmiyordum

baktım burada da iki gündür aynı konular

yani o şanlı "hayata dair" bölümü bile böyleyse ...

Ali Sarı
05/09/2003, 01:36
Bilişimin tarihi çok faul. Ne olurdu yani, 2-7 Eylül arasında yapacakları yerde 15 Eylül'den sonra yapsalar? Öğrenci kesimi İstanbulda mı oluyor o zamanlar, yoo. Eee, öğrenciler gelmesin diye mi bu tarihi seçiyorlar yoksa. Yine gidemedim işte :P

Zerzevat Adam
05/09/2003, 01:47
Hocam ama şöyle bir durum var...

Diyelim ben Bursa'dayım geleceğim tamam sen İstanbuldasın ama ya biz?

Yaz tatilinde olduğu zaman gidebiliriz...

Gidemedim ayrı ama vardır gidenler gitmek isteyenler

acemi
05/09/2003, 10:16
Bilisim Fuari'na ne zaman gitsem, pisman oluyorum. Kalabalik, gurultu ve bilgi vermek amaciyla degil, mal pazarlamak icin toplanmis firmalar...

Turkiye'de bilisimle ilgili pek bir uretim yapilmadigi, bize dusenin sadece gelismis ulkelerin urettiklerini satmak ve almak oldugu hissi, bu fuarlarda cok daha yogun hissediliyor. Zaten fuar ziyaretcilerine de genellikle bilisime merakli insanlar olarak degil, potansiyel musteriler gozuyle bakiliyor.

O nedenle iki senedir fuara gitmiyorum. Bu sene de gitmeyecegim. Hicbir sey kaybetmiyecegimi de biliyorum.

HunTER
05/09/2003, 10:31
Aslında haklısın.. Stand gorevlılerın cogu tezgahtar gıbı.. Almıycaksan kalabalık etme dıyor gozlerıyle :) Bı kac soru sonrası da sana olan ılgılerı dagılıyor..

Herneyse yınede tek suclu onlar degıl.. Ben yada benım gıbı buyuk bı cogunlukta fuara urunlerı ındırımlı alabılmek ıcın gıdıyor.. Kı cogu zaman bu urunlerı takıp etmekten oturup bı semıner yada konusmayı dınlemeye vakıt kalmıyor..

Son olarak benım bılısımı sevmememın bı nedenıde cep telefonu router uydu canak sıstemlerı telsızler gıbı cok fazla donanımın olması/tanıtılması..

Ben sadece bılgısayar sıstemlerıyle ılgılendıgım ıcın bu pek hosuma gıtmıyor.. Hatta sırf bu yuzden Compex'ı Bılısımden'den daha fazla sevıyorum..