PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Grafiker aranıyor hayal gücü olanından

Ömer
03/09/2003, 12:18
Selam arkadaşlar Ankara da bulunan parttime veya evinde çalışacak ama gerektiği durumlardada şehirler arası yolculuk yapabilecek ve kendini aşmış grafiker veya grafikerler arıyorum bana örnek gönderebilecek çalışmalarını gösterebilecek kişi/ler arıyorum yapacağı işten çok güzel miktarlarda para kazanacak ve yapacağı iş çok citti olucak yapacağı işte şu sanatçıların cd ve kasetlerinin kağıt üzerindeki tasarımlarını yapacak hayal gücünün çok iyi olması önemli bana demo verebilecek kişi arıyom demek istediğimi anlamışsınızdır Ankara olması şu an için şart Ankara dışıda olursa bu kişi İstanbul da olmalı İstanbul lularda sadece mail atsın ama demo ve örnek onlardanda istiyorum çok ciddi bir iş olduğundan ciddi anlamda bu işle uğraşanlardan cevap bekliyorum iyi günler Ankara dan olanlar beni arasınlar iyi günler.

Ömer YÜCE
Global Dış Tic. İnternet Hiz. Mobilya San. Ve Tic. Ltd. Şti.
0533 476 9754

ArizaHerif
03/09/2003, 18:24
Mobilyacılıkla Grafikerlik arasındaki bağlantıyı kurmaya benim ne kapasitem nede tecrübem yetiyor.(yanlış anlaşılmasın Mobilyacılığı küçümsemekten değil sektörler arası benzerlik bulamamaktan) Sen alacaksın demoları takılacaksın ha? Garantin nedir? Çok güven telkin edici sözler mi?

Ömer
03/09/2003, 18:56
hoca ben direk temas önermiş tim ama neyse dikkat ediyorsan orda birde şu İnternet Hiz. kelimeler geçiyor birazdaha kafa yor sen belki anlarsın ok.

ArizaHerif
04/09/2003, 13:40
Benim elimden senin gibi niceleri geldi geçti. Kafa yormama hiç gerek yok ;)

EAN
04/09/2003, 14:39
ArizaHerif takma adına uygun mesajlar yazıyorsun.

Ama ayıp oluyor.

Sana zorla gel şunu yap dememiş ki adam.

// Ömer Hocam freelance olarak kabul edersen ben ilgileniyorum. Bu akşam seninle bağlantıya geçerim.

Ömer
04/09/2003, 15:04
tamam abi görüşelim bizi tanımayanlar sazanlık yapar her halukarda galiba görüşelim senle

orsa
08/03/2004, 11:56
ömer tabii grafiker çok, ama GRAFİKER ne demek herhalde biliyosun. Ama mobilya ile ilgisi ne boyutta