PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : soru

barannnn34
21/02/2008, 14:23
arkadaşlar sorum şu; txt dosyasının içine normal yazı ve rakamlar yazacam ama bu dosyayı gönderdigim kişinin ne yazdıgımı görmemesi gerekiyor, bu dosyayı makineye yükleyecekler yani kısaca dosyanın içerigi kalacak ama içinde nevar ne yok görünmeyecek. bu konuyla ilgili ne yapa bilirim, hepinize teşekkür ederim.

sql
21/02/2008, 15:09
arkadaşlar sorum şu; txt dosyasının içine normal yazı ve rakamlar yazacam ama bu dosyayı gönderdigim kişinin ne yazdıgımı görmemesi gerekiyor, bu dosyayı makineye yükleyecekler yani kısaca dosyanın içerigi kalacak ama içinde nevar ne yok görünmeyecek. bu konuyla ilgili ne yapa bilirim, hepinize teşekkür ederim.

selam

eğer kredi kartın lisansörü visa ise para aktarmak mümkün oluyor, paypal da sisteme girdikten sonra myaccount sekmesinden withdraw a tıkla.
gelen sayfada 2 seçenek olacak sen alttaki (kredi kartı ile) seçeneğe tıklayacaksın. üstteki seçenek banka havalesi fakat türkiye bankalarına maalesef aktarılamıyor.

neyse, withdraw funds to your card a tıkladık. yeni sayfamız açıldı, şimdi burada amount yazan yere ne kadar aktarmak istediğimizi yazıyoruz. alttaki to kısmınada kredi kartı numaramızı. son olarakta bilgilerimizi tekrar onaylamak için confrim e basıyoruz.
günde 500$ dan fazla çekemezsin, her para aktardığında 5$ havale masrafı + %2 benimde anlamdığım bir kesinti daha yapıyorlar.
bu kadar..

sql
21/02/2008, 15:12
:(
kusura bakmayın biraz uykusuzumda
burada olması gerekiyordu bu mesajın;
http://forum.ceviz.net/paypal-kullanicilarinin-dikkatine-t53740.html?p=359645

sql
21/02/2008, 15:15

uzantısını değiştirmek gibi basit bi işlem yapabilirsin, mesela uzantısını .txt yerine .dll yap bu sadece açmaya çalıştıkların açamayacaklardır. sen açmak istediğinde tekrar uzantı değiştirir yada düz yazı editörünün (örn. notepad) içine atar. tekrar okunacak hale getirebilirsin.

barannnn34
21/02/2008, 15:56
arkadaşlar ne kredi kartı ben ne diyom siz ne, ayrıyeten linkte calismiyor. bide dosyanın sonuna dll yazsam bile karsıdakiler birlikte ac diyip acarlar, ben kesin cozum arıyom, yani dosya acılacak ama icinde bisey gorunmeyecek teşekkürler.

Sypro
21/02/2008, 21:48
arkadaşlar ne kredi kartı ben ne diyom siz ne, ayrıyeten linkte calismiyor. bide dosyanın sonuna dll yazsam bile karsıdakiler birlikte ac diyip acarlar, ben kesin cozum arıyom, yani dosya acılacak ama icinde bisey gorunmeyecek teşekkürler.

netten arattığında bi çok sonuç çıkıyo, yazıyı binary ya da hex'e çevir. istediğin zaman kendin converterlar sayesinde yine doğrusunu öğrenirsin senin dı$ında açan birisi de ya 10111010 gibi ya da DF 23 2D gibi $eyler görür..

sql
23/02/2008, 15:06
baran ben yanlışlıkla yazdığımı belirttim, okumadıysan yada okuyupta anlıyamadıysan suç benimmi ?
çözüm hk. spypro ya katılıyorum.