Tam Sürümünü Görmek İçin : Mutlu Yillar AliSARI
Sıze teyze dıyebılırmıyım :p Nıce mutlu yıllara :) (Pek bırbırımızı tanıma fırsatı olmadı ama.. )
Zerzevat Adam
02/09/2003, 18:08
Mutlu yıllara...
Ceviz'le beraber :)
Orjinal mesajı gönderen omerbalyali
Mutlu yıllara...
Ceviz'le beraber :)
+1
Adrenalin
02/09/2003, 23:04
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce :)
Sağolun, Varolun, Beni sizler varettiniz.
Tamam açıklıyorum, Ali Sarı benim bot'umdur.
Ciddi misin? Ben bir baskasinin oldugunu saniyordum :)
Sevgili dostum mutlu yillar ve en kisa zamanda tavla oynamayi ogrenmen dilegiyle, alttaki linkteki resmi sana armagan ediyorum.
AliSari teyze gibi harikulade bir bot yazabilecek adam, tavlada bu duruma du$mezdi, yalandir iftiradir Ansugo bacimin soyledikleri. Uzulmeyiniz, tez zamanda duvarlari yastiklarla kapli odasina tekrar sokacagiz kendisini. (IBF<- Called Ansugo...)
http://www.noyan.net/asa/shotz/ansugo_out_of_order.jpg
:cool:
Adrenalin
02/09/2003, 23:21
Robocop Gibi bişimi ? Turkish Robo :)
Ali Sarı
02/09/2003, 23:37
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Hayatımda ikinci defa böyle bir tebrik mesajı alıyorum. Çok teşekkür ederim.
@HunTER: Teyze diyeceksen, bacı olmayı göze alacaksın :)
Hey gidi günler hey. Sen onca zaman otur, uğraş, çalış, didin, bir bot yap, adına da Ansugo de, sonra da o bot çıkıp AliSARI benim botumdur desin. Takdir sizin :)
@ASA: Bu aralar öğrenmek için oldukça çaba sarfediyorum, ancak olmuyor :P
Orjinal mesajı gönderen AliSARI
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Hayatımda ikinci defa böyle bir tebrik mesajı alıyorum. Çok teşekkür ederim.
Ne biçim botsun? Ben sana böyle durumlarda "Beni sizler varettiniz" demeyi programlamadım mı? :P
Orjinal mesajı gönderen AliSARI
Hey gidi günler hey. Sen onca zaman otur, uğraş, çalış, didin, bir bot yap, adına da Ansugo de, sonra da o bot çıkıp AliSARI benim botumdur desin. Takdir sizin :)
@ASA: Bu aralar öğrenmek için oldukça çaba sarfediyorum, ancak olmuyor :P
İşbu any anlaşmazlığın vuku bulduğu any halde, Ankara Mahkemeleri yetkilidir :P
Ali Sarı
03/09/2003, 01:08
Angara mahkemeleri! Hangisi ama. Sulh hukuk mu, asliye hukuk mu? :PPp
Bizim davayı anca Borçlar hukuku uzmanı bir savunma avukatı, Kamu hukuku uzmanı bir savcı, Ceza hukukçusu bir Hâkim ve bir çoçuk mahkemesi çözebilir :)
Ali Sarı
03/09/2003, 01:24
Demek ki, Evropa İnsan Hakları Mahkemesine gidiyoruz. çocuk mahkemesinin olması sebebi zat-ı şahaneniz di mi? :D
Evropa önce kendisi insan olsun. Biz soytarımıyız ki Türk adaletinden üstün tutup hakkımızı Avrupa kapılarında arayacağız? Heee?
Mingitau
04/09/2003, 10:38
Mutlu yıllar :)(Biraz geç oldu :p)
Bu tartışmayı sürdüreceksiniz herhalde... :p
Orjinal mesajı gönderen Axion
Bu tartışmayı sürdüreceksiniz herhalde... :p
Sen şu sana uzattığım bardağı Teyzeme de bir uzat önce. Ama içine iki tane buzul atıver. Baksana başına hukuk güneşi geçmiş :)
adalet mülkün temelidir;)
Sizi birer rektal tu$e paklar gibi geliyor bana :D
Ali Sarı
05/09/2003, 01:33
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Baksana başına hukuk güneşi geçmiş :)
Önce sen başlattın :P
@ASA: O dediğin şey ne bilmiyorum. O yüzden önce Ansugo Yuri beye yapıver. Onda doğuracağı etkiyi gördükten sonra bana da yaparsın. Olmaz mı? Olur olur :P
@Axion: Ansugo susmadan susmam mümkün değildir :P
@AliSARI; ASA'nin bahsettigi seyden cekinmene gerek yok, basit bir cerrahi mudahele hepsi bu :D :D
Cerrahi merrahi deyip korkutma gozlerini redial, 2 parmaklik i$ alti ustu :) Cerrahi kliniklerdeki 5. fizik muayene yontemi.
Volkan Uzun
05/09/2003, 12:40
valla o nedir bilmiyorum rektal diyince ilk 3 harfine başka harfler ekleyince aklıma kötü şeyler geliyor :)
ama tabii asa doktorudr diyip gecipp gitmek var ama doktorda bir yere kadar yaff :D
Ali Sarı
05/09/2003, 14:32
Kadavraya döndürdünüz iki dakkada ya :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.