PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : server 2003 service pack 2 language sorunu

cankaya07
17/02/2008, 06:52
merhabalar ben server 2003 kurdum sp1 halde daha sonra sitesinden sp2 yi indirdim microsoftun normal olarak kurmaya calıstım ancak şu hatayı veriyor anlayamadım dil paketiyle ilgili sitesinde de birşey yazmıyor galiba
hata asagıda:

setup cannot update your windows server 2003 files because the language installed on your system is different from the update language.

bunu nasıl çözecegim hakkında bir bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim iyi günler

cankaya07
22/02/2008, 15:34
ben sorunu Windows Server 2003 R2 indirdim onu kurdum bi sorun kalmadı böyle astım belki lazım olur diye yazıyorum.Problemi Çözdükten sonra aklıma Şöyle de bir yol geldi ben server 2003'ü kurarken klavyeyi türkce sectim dili türkce sectim zaten türkce bir sürümdü server 2003 ben sitesinden sp 2 indirdigimde tam hatırlamıyorum ama ingilizce indirdim galiba bundan belki olabilecegini düşündüm ilerde birisi bu sorunla karsılasırsa bunları denerse belki bir yararı olur. teşekkürler...

teddmcload
22/02/2008, 16:15
kurulu olan windows'un diliyle service pack in dili farklıymış. kurulu olan dile ait sp'yi indirin