PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : nooluyoruz yahu?

angelika
01/09/2003, 12:47
İki gün önce arkadaşımla sabahladık aynı konudan..alıp gitmek ortadan kaybolmak kaçmak daralmak bunalmak ne istediğini bilmek vs..Bugünde sevgilim bir huzursuz..kimlik arayışları aslında ne olduğu ne istediği vs...iş yerinde ki samimi bir diğer arkadaşımda istifa etcem gidecem bu şehirden diye tutturdu..ya hayır bende ya onlar dedi diye yada gerçekten hissetiğim için etkileniyordum bu durumdan ama şimdi forumdaki bazı arkadaşları da okuyuncaa:((...

diyorum ki acaba mars cidden fazla mı yaklaştı ?yada hani diyom yazdan son bahara bir düşüş durumundayız ondan mı böyle?yoksa burda bir arkadaşında dediği gibi valla bir bunaltırım virüsü mü karıştı içtiğimiz suya falan acaba?ya nooluyoruz valla yaa?neden hiçbirşey keyif vermiyor?

Bu arada ben yeniyim evet herkeşe selam olsun..

Volkan Uzun
01/09/2003, 12:49
ms blasterdandır
patchi geçtin mi ?

p4r4h4t
01/09/2003, 12:50
vucudun falaka vitaminine ihtiyac duydugu anlar

MEHMET
01/09/2003, 12:56
öncelikle hoşgeldin...
gerçekten bugünlerde çok acaip olumsuz bir hava var. herkes olumsuz ve karamsar duruma girdi. bu benimle başladı galiba. gördüğüm kadarıyla kendimi huzursuz hissetmmeye başladım. Hadi arkadaşlar bırakalım bu karamsarlığı.
Hayat yaşanmak için bizi bekliyor.

angelika
01/09/2003, 13:28
ms blasterdandır
patchi geçtin mi ?

:rolleyes: üüüüü...şeyy...müsadenle hööö?demek istiyorum:confused:

omer
01/09/2003, 13:31
Çevremizdeki insanlardan kaynaklanan bir olay uuaynı televizyonu izliyoruz, aynı gazeteleri okuyoruz, aynı siteleri geziyoruz, aynı havayı soluyoruz, aynı anda ekonomik kriz içerisine giriyoruz aynı anlarda sınavlarımız oluyor.

Bazıları işin kolayı kaçıp, çalıyor, çırpıyor, başkasının sırtından geçiniyor, şerefsizlik yapıyor yalakalık yapıyor, toplumsal olarak kültürel ve ahlak yozlaşması var.

Hani önceden dersik ya bu yozlaşmanın sonu ne olacak diye işte bu. Yavaş,yavaş meyvalarını veriyor.

Bunları yapmayan kişilerde bunalıma giriyor haliyle..

Volkan Uzun
01/09/2003, 13:34
patchden sonra aktif olmak için reboot olman lazım .

MEHMET
01/09/2003, 13:35
anlayan anladı.
bence sen biraz windows bölümüne bak. Ozaman anlarsın MSblaSTER'İ..

redial
01/09/2003, 14:27
sicaklardan...

Ömer
01/09/2003, 15:11
Şimdi anjel bacı :)
Bu vãkã hele hele bu sene hem bende hem etrafım da çokca görülen bir durum bence bu durum tamamıyla iş sitresinden kaynaklanıyor hele hele işlerin bu senede yolunda gitmemesi artı daha da düşmesi bu olaylara sebepdir en azından ben kendimdede gördüğüm bu olayı bu şekilde çözümlüyorum geçen hafta mesela 22-26 Ağustos arası istanbuldaydım biraz gezdim birazda iş kovaladık çok sıcak ve nemli bir şehir olupda insanı öldürmesine (değim olarak) rağmen çok iyiydim hir bir dert tasa yoktu nerdeyse ki ankaraya adımımı atana kadar anlıcanız tüm Türkiye olarak bu sendromdan kurtulmak için en iyisi cümbül cemaat bir tatile çıkmak inanki hiç bir sorun klamıcak tabii tüm Türkiye tatildeyken Türkiye yi cem uzanlar satmaya çalışmazsa :) .
Bu arada aramıza hoş geldin epeydir karalıyamıyordum şu forumu bu kadar cümleten hayırlı bayramlar :)

Ansugo
01/09/2003, 16:56
Sıkılan bana gelsin. Şu sıralar acaip enerji doluyom hatta utanarak söylemek istiyorum (söyleyenden nefret ederim ama...) pozitif bir insanımdır. O kadar poizitifim ki tüm negatifler üzerime yapıştı ve patlamak üzereyim. (Bir de toplama yapayım konuşurken) Artı (+) nötr olanlarda çekim alanıma girdi nasılsa.

redial
01/09/2003, 16:58
Ansugo sizin orda klima yok dimi?
:D :D

Mingitau
01/09/2003, 17:46
Ansugo geliyorum oraya nötr yapıcı ve uzaklaştırıcım la...

Ömer
01/09/2003, 18:17
hakket abi saten yazından belli

plug
01/09/2003, 23:14
Neden nasıl bilmiyorum ama neredeyse toplu halde depresyona giricez..Buna cidden bir yol bulmak lazım.Fikri olan var mı?Ansugo kardeş aramızda en (+) sen gözüküyosun.Ne dersin naapıcas biz?Hani aynı şehirlerde olsak toplanıp dağıtalım dicem ama...

Ansugo
02/09/2003, 11:07
Siz önce pozitif mi negatifi çeker, negatif mi pozitifi çeker, yoksa kimse neyi çekmez, kim arabanın cantına vurup gece körü alarmı bağırttırır, neden kutuplar basıkta ekvator rejim yapmıyor... onları açıklayın. Ben size ilk çıkışı bulacağım. Hem de Tank'a gerek kalmadan.

plug
02/09/2003, 12:05
Negatifle pozitifinki mutualist bi ilişki.niye arabam yok lan benim diye düşünen adamlar canta vurup bağıttırarak kadere isyan eder.ekvator da rejim yapıcak ama havalar çok sıcak bayılırım die korkuyo.
şimdi ilk çıkışı dinliyorum?

MEHMET
02/09/2003, 12:17
bekleyeceksin kolay değil bir anda çıkışı bulmak..