PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Sitenin Değişmesi Sırayı Etkiler Mi ve flash intro sorun yaratırmı

lookes
10/02/2008, 04:54
merhaba arkadaşlar
bir site yapıyorum şuan site bazı kelimelerde ilk sırada çıkıyor site tasarımını değiştireceğim ama kelimeler title aynı kalacak acaba site sıralaması değiştirmi?

ve ayrıca flash bir intro yapmayı düşünüyorum intro index.htmlde olacak ve ana.html yönlendirecek bu konuda indexlemede bir sorun çıkarma ve sıralamanın yerinde bir sorun yaratırmı?

şimdiden tşklr.

teddmcload
11/02/2008, 12:47
tasarımın değişmesi bildiğim kadarıyla değiştirmiyor. ama index.html'i index.php olarak değiştirirseniz sıralama değişiyor. ben de değiştirdim de oradan biliyorum.

eğer linkler flash menüde yer alacaksa arama motorları flash menülerin içindeki linkleri okuyamazlar.

lookes
12/02/2008, 03:00
eyw. hocam çok sağolasın

x5440
20/03/2008, 18:34
Sitedeki bir anahtar kelimenin bile değişmesi sitenin sıralamasını etkiler.Öyleki bir arkadaşıma yaptığım sitede google site bağlantıları oluşturmuştu,birkaç anahtar kelime değiştirdim ve site bağlantılarını sildi.Bir kaç arama sıralamasında da biriki sıra geriye düşürdü ama kullanacağınız anahtar kelimeler ve değişim size yaralı olacaksa ve amacınıza uygunsa değişimi tabiiki yapmalısınız kaybettiğiniz yerden daha iyi bir sırada da çıkabilirsiniz.

Arkadaşımın sitesiyle ilgili gelişmeyi takip ediyorum aynı yerini tekrar aldığı zamam belki yine yazarım buraya.