Tam Sürümünü Görmek İçin : En kısa yol...
Mingitau
29/08/2003, 21:16
Ölüm için tavsiye ettiğiniz en kısa yol ?
Ali Sarı
29/08/2003, 21:18
Ecelini bekle...
Ya noluyo bugunlerde cıdden hepınız bırden mı bunalıma gırdınız?
En tatlı ölüm kalp krizidir.
En kısa yoldan ise kalp krizi geçirtecek bir durum bulmak gerekir. Zannedersem 10.000 volt şehirlerarası kablolardan birini gözümüze sokar ve cıbıl ayak yere basarsak kalp krizi geçirebiliriz.
Mingitau
29/08/2003, 21:58
6.7 MV bi halt etmedi. Ama bir filmde görmüştüm, yatağa cam tozu döküyosun ve gece terlediğinde cam içindeki bazı maddeler senin vücuduna giriyo, gerektiği kadar girdiğinde 3 sn içinde ölüyorsun...
hiç gerek yok yataği matağı pisletmeye, çık dama sal kendini.
Mingitau
29/08/2003, 23:00
Ölmeme tehlikesi var, sürünmek iyi bişi değil....
sen bi dene sakat kalırsan ben gelip yarım kalan işi bitiririm ;) yanlız önce adresini yazmayı unutma
Ali Sarı
29/08/2003, 23:35
@Axion: Biraz temiz hava almaya ne dersin. Buna ihtiyacın var gibi görünüyor da :PP
Kögüdey Meygen
30/08/2003, 08:57
En acısız ölüm en kısa olanıdır.Bunun için şah damarına bir çizik yeterli.Sürünme riskide yok.
Yada istersen en acılı bir şekilde seni İsrail usulü iğneli fıçıya koyayım.
Hard`n`Dark
30/08/2003, 09:14
kalp krizi icin bol bol kirmizi et, margarin ve bilimum her turlu sakatat (boyle mi yaziliyodu) yiyiniz.
akciger kanseri icin kisa maltepe'yi tavsiye ederim.
aids icin bilinen tum yollara ek olarak berberinize sakal trasindan once jileti degistirmenin onemsiz oldugunu zikretmeniz bile sansinizi arttiracaktir.
yasamak icin ise... bu biraz zor... iyi bir yasam pek cok paramatreye bagli... saglik da bunlardan birisi... bunun disinda ekonomik durum, duygusal iliskiniz, aileniz v.s. geliyor.
peki kolay olani mi zor olani mi yapmali?
biz zoru severiz. yasamaya devam etmeli bence...
Kulağına civa damlat hem ölüm sebebin bile buluamıyor hemde hiç hissetmeden uyur gibi yolcu olursun:D Ama sen yine de deneme...Sonra bu aklı ayşenaz verdi diye beni şikayet ederlerse ömrüm mapuslarda geçer.....OLMAZZZ YAPMA SAKIN:D :D
perfect blue
30/08/2003, 10:41
en güzel ölüm barretta ile olur kafatasının herhangi biryerine ateş et neolduğunu bile anlamadan ölüceksin daha önce hiç ölmedim ama oyunlarda ve kimi film lerde böyle oluyor:cool: :kuuul: :kihkih:
text-files.org'ta çok güzel dökümanlar var.
Mingitau
30/08/2003, 11:15
Bacim emin misin ?
@hardndark :D
Hard`n`Dark
30/08/2003, 11:33
Orjinal mesajı gönderen Axion
@hardndark :D
;)
bkz : imzam
GÜZELAVRATOTU (Atropa belladonna)
Güzelavratotu çok zehirli bir bitkidir! Bitki doğrudan kullanılmamalıdır.
Zehirlenme belirtileri: Gözbebeklerinin genişlemesi, ağızda ve boğazda kuruluk, yutkunma zorlukları, susuzluk, kusma, baş ağrısı ve baş dönmesi. 3-15 saat sonraki ölüme kadar, saplantılar ve çılgınca davranışlar!
----------
İlginç bir son olur:)
-
Şaka bir yana ne sonu neyin kısası cık cık:rolleyes:
Yok ya bu çok eziyetli:( Böyle ölmek istemezdim herhalde hem de 3-15 saat sonra çok uzun yaaa!!!
Arkadaslar uzgunum ama, ikinci bir emre kadar olmek yasaklanmistir...
Hadi dagilin, kapatmayin dukanin onunu...
Alo
Kime diyom ben,
Gidin baska yerde olun, sonra sahit mahit yazacaklar..
Şahit yazmazlar seni biz giderken seni de götürürüz:D :D
Cenaze namazını ben kıldırabilirim.
:D
Benim eniştem imam onu çağıralım sessiz seni de götürelim olmaz mı:D :D :D
Ey cemaati müslimin merhumu nasıl bilirdiniz.
İyi bilirdik
den sonra yıllar gecincede "haa omu çok iyi adamdı" deniliyorsa güzel olan bu.
Orjinal mesajı gönderen ayşenaz
Benim eniştem imam onu çağıralım sessiz seni de götürelim olmaz mı:D :D :D
Olmaz. Ben kıldıracam.
Yok biz sensiz oralarda ne yaparız seni de götürelim:cool:
Mingitau
01/09/2003, 23:44
Güzel avrat otu zehirliymiş mi yaw?
Biz böreğini yapardıık, şimdi yandık yaneeee....
Ali SARI :super:
Ansugo Konu dağılmadan kapatıver kimsenin mesaj alacak açıklıkta beyin portu kalmamış :D Herkes yama mı yapmış ne...
:cool:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.