PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : neler oluyor??

aBSoLuT-BuLL
29/08/2003, 15:34
hava acaip ısındı. pazar günü ankara 40 derece olacakmış. ben meteorolojinin yalancısıyım. kavrulcaz. bi arkadaşım mars yaklaştı ya o yüzden oluyo dedi. hatta aynı arkadaşım deprem bile olabilir dedi. atıyo olabilir ama ay kardeş de boş durmamış marstan özenmiş gelmiş. ikisinin çekim kuvvetleri dünyayı baya etkileyecekmiş. depremler olasıymış yani. bana atıyo gibi geldi ama söleyemden de duramadım.

plug
30/08/2003, 13:03
Benim annem de deprem manyağıdır.O da depremlerin başlayacağına inanıyo...Bakalım bekleyip görücez...

acemi
30/08/2003, 15:00
En kotu ihtimal, oluruz.

MEHMET
30/08/2003, 19:47
olurmuyuz ölürmüyüz bilmem ama bizde sıcaklık nem sayesinde sağolsun 40 civarında.
yani biz hala yaşıyoruz. daha doğrusu yaşam mücadelesi veriyoruz.

LEthaL
30/08/2003, 19:50
Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri?
Ne depremi?
Yok deprem meprem.
:mad:

MEHMET
30/08/2003, 19:55
@LEthaL, avatarınızdaki resim gerçekmi ? tam olarak çıkaramadım. yanılmıyorsam bir ada değilmi?

LEthaL
30/08/2003, 20:05
Değil. Yıldız kısmı sonradan eklenmiş. :D

MEHMET
30/08/2003, 20:14
hııı. neyse yapayda olsa hoş olmuşş..:super:

Mingitau
30/08/2003, 20:21
Yıldız kısmının sonradan eklendiğinden emin misin ?

LEthaL
30/08/2003, 20:29
Ben de eklenmemiş hâli de var oradan biliyorum.
Yoksa bildiğin başka bir şey mi var?
Dinleriz.

Ansugo
31/08/2003, 13:43
Orjinal mesajı gönderen acemi
En kotu ihtimal, oluruz.

Belki de en iyi ihtimaldir ölüm.

LEthaL
31/08/2003, 13:47
Aynen dediğin gibi yazacaktım; içimden bir ses bekle dedi.

Ansugo
31/08/2003, 23:30
İçindeki ses bendim. Ben yazacağım için senin yorulmana gönlüm elvermedi :)

EAN
01/09/2003, 00:57
@Ansugo: Bu iyi mi kötü mü? Yoksa her zamanki gibi bu da göreli bir kavram mı.. (dejavu) :D

Ansugo
01/09/2003, 01:14
İyi de olabilir, kötü de olabilir.

Ancak öncelikle iyinin ne kötünün ne olduğunu açıklamak gerekebilir.

Hatta kimsenin bu kavramlara net açıklama veremeyeceğini düşünerek, iyi ve kötünün imkansızlığı üzerine saçlarımız yolup, oradan sağ manifoldun neden benzinle iyi harşır neşir olamadığına, 6200 devirde arabanın gazı neden tam olarak hazmedeyip gak guk diye gaz çıkardığına ve oradan yeni ithal felsefelerimizden karma felsefesine geçebiliriz.

Aslında esas olay şudur ki, dejavu olmak için illa miyav diyen siyah kedimi görmek gerekir. Her kedi dejavuya yol açar mı? Peki satanistler artıkça kedi popülasyonun mültimal evriminin sonuçlarında olacak minimal fenkromentasyon sonucu olarak dejavu görenlerin sayısında olabilecek optimal azalmaların sonucunda Kesk genel greve gider mİ?

mustafa
01/09/2003, 03:02
deprem şüphesi taşıyanlar şurayı tâkip edebilirler:

http://www.koeri.boun.edu.tr/geomap/tr/latest.html

herhangi bir deprem olmadan önce en azından günde küçük şiddette 15-20 deprem olmaya başlamış olmalı. bu her seferinde bir büyük depreme işâret etmiyor olabilir. o yüzden her hareketlilikte rahatsız olmamak lâzım. ama depremden şüphe edebilmek için burada bir hareketlilik de görülmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. büyük depremler birdenbire tek başlarına oluvermiyorlar. bir önceki sıcaklardan sonraki çanakkale depreminde, bir iki gün öncesinden çok sayıda küçük deprem bu sayfada görülebiliyordu. sonra bir müddet de böyle her gün en az 15-20 deprem olarak devâm etti. şimdi baktım, geçtiğimiz bir hafta içinde marmara bölgesinde hepsi toplam 7 hareket var. şu anda pek tehlike yok gibi gözüküyor. doğrusunu allah bilir tabiî ki...

MEHMET
01/09/2003, 09:17
abi şu deprem olayını kapatılım ya..
hiç yoktan kendi kendimizi strese sokuyoruz.
deprem olacakmış gibi hazırlıklı depram olmayacak gibi yaşayalım. ne gerek war strese..:(