Tam Sürümünü Görmek İçin : Sag tıkla sayfa açılmıyor.
selamlar..win98 kullanıyorum..uzun süredir sorunum yoktu..registiry optimizer 2006 kurduktan sonra pc göçtü shell32.dll hatası verdi ve bilgisayar güvenli kipte bile açılmadı..tekrar kurdum üzerine windowsu..tekrar aynı programı kurdum ve yine aynı hatayı verip açmayınca dos altında yedekledigim shell32.dll dosyasını windovs klasörüne atınca herşey düzeldi..şu anda explorerle sayfa açabiliyorum..aynı sayfa üzerindeki tüm baglantılar çalışıyor..fakat sag tıklayıp yeni pencerede aç dedigim zaman açmıyor öle bekliyor..fakat durdurup refresh yaparsam açıyor..yani sag tıklayıp açılan menüde baglantıyı yeni pencerede aç menüsü çalışmıyor..ie6.02tr kullanıyorum..üzerine tekrar kurdum çözülmedi..format atmak en son istedigim şey..sanırım regeditte bi sorun oluştu..bu sorunu regeditten çözebilirmiyim..yardımcı olursanız sevinirim..
Predator
01/02/2008, 11:53
Ms destek vermeyeli kaç sene oldu buradakiler ne yapsın.
windows98 işletim sistemiyle birlikte bilgisayarıda çöpe at.
Şahsen bilgisayar sektörüyle bir alakam yok ve 98 tüm işlerimi görüyor..97 yılından beri kullaniyorum..defalarca xp kurdum ve sonra sildim..bence xp şablon sistem..kullanıcıya bişey kazandırmıyor..xp kullanıpta format nedir bilmeyen çok kişi tanıyorum..ama 98 adama bilgisayarı ögretiyor..win98 üzerine sinek konsa haberim olur..ama xp öle degil..bana bilgisayarı 98 ögretti şahsen..hem 98 daha hızlı gibi..şu anda yaşadıgım sorunuda ögrenmeye çalışıyorum..muhtemelen beni aşan bir sorun..98 de bu yüzden seviyorum şahsen..kullandıgım pc de p4..3 gb..dandik degil yani..
registry optimizer 2006 microsoftun win 98'den desteğini çektiği zamanlara denk geldiği için bence programlama olarakda win98e uyumlu olmayabilir..bence ya programdan vazgeçiceksiniz yada win98den..en matıklısı işletim sistemini değiştirmeniz bence..
bence en güzeli linux eet fazla program yok ama ben seviyorum o şaşkın pengueni : )
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.