Tam Sürümünü Görmek İçin : vista sistem backup
arkadaşlar ben vista home premium kullanıyom ve denetim masasından backup yapmaya kalktığımda sadece media dosyalarını yedekleyebiliyor. Ama enteresan biçimde uzak masaüstünden sistem backup'ına izin veriyor. Diğer versiyonlarda değişikmiş diye duydum. Bu konuda malümatı olan var mı?
Ayrıca sistem backup için Norton ve Acronis tavsiye edildi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Malüm windows bu, tekrar kurunca kendine geliyor..
Predator
25/01/2008, 13:13
XP bir sistemden alınan backupı vistada açmak durumunda kalmıştım, konuyu biraz araştırdığımda eski ntbackupı vista üzerinde çalıştırabildim. Bunun için xp sistem üzerinde bulunan ntbackup.exe, ntmsapi.dll, vssapi.dll, dosyalarını vistaya kopyalaman ve çalıştırman yeterli.
Vistanın yedekleme sistemi xpye göre çok daha başarılı, anlatılamayacak kadar yenilik var, Amacın anlık koruma ve hızlı geri dönüşse sana fazlasıyla yeter ancak zırtbırt sistem kuruyorum ben diyorsan senin söylediğin türde yazılımlarda kullanabilirsin,
vista'nın kendi yardım bölümünde, yedekleme ile ilgili ayrıntılı bilgileri mevcut.
yani eski windows versiyonlarından bildiğim kadarıyla windows kullanıldıkça hantallaşan bir yapıya sahipti. Hatta bu sorunu gidermek için temizlik yazılımları bile geliştirildi biliyorsun. O açıdan makinadan maksimum performans almak için ister istemez ilk kuruluma dönmek isteyebiliyor insan..
Verdiğin bilgiler için teşekkürler..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.