PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : msn iletileri nerede kaydediliyor?

ayse006
23/01/2008, 12:46
birkaç gün önce de yazdım ancak iletim görünmüyor.windows xp ve vista da msn iletileri "ileti günlüğü"dışında yerel D'nin içinde yanılmıyorsam temp dosyasında gizleniyormuş.iletilerin detayı hatta görüşme sırasında kullanılan görüntü resimleri bile.benim sorum bu tam olarak nerede kayıtlı detaylı bir şekilde bana yardımcı olur musunuz?Ayrıca buradan bu bilgiler silinebiliyor mu?Siliniyorsa nasıl siliniyor ve bu silinenler tekrar bir şekilde bulunabilir mi?cok teşekkür ederim

roxane
23/01/2008, 13:48
- MSN'de nereye kaydedildiğine dair ayarın yapıldığı biryer var, biraz incelerseniz bulabilirsiniz..

- Tekrar bulunup bulunamayacağı konusu sizin silme şeklinize ve bulabileceğini düşündüğünüz kişinin bilgi seviyesine göre değişir..

orumcek
23/01/2008, 13:52
evet bunlar kayit ediliyor fakat konusmlar okunuyormu bunlari denemedim hic lazim olmamisti..

arama kismini kullanarak bunlari bulabilirsin..

kendi bilgisayarimda

C:\Documents and Settings\ADESE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\kendimsnem@hotmail.com\Sh aringMetadata\

Burada bulanabiliyor..
en sonunada

SharingMetadata\aradigimmsn@hotmail.com yazarak ulasabilir yada arama kismina kisinin msn adresini yazarak

detayli aramalara tiklayarak temp , gizli dosyalar vs hepsini secersen daha cabuk ulasirsin..

ekte resim var..

orumcek
23/01/2008, 14:04
benim yukarda yazdiklarim sadece sanirsam paylasim yapilan kullanicilar oluyor..

Fakat arama kismina kendi msn adresinizi yazarak detaylara ulasabilirsiniz..