Tam Sürümünü Görmek İçin : E-ticare Açmak İçin Ne Gerekli?
arkadaşlar merhaba öncelikle.biz 2 arkadaş bi ticaret sitesi açacaz.satılacak ürün ve portal hazır.fakat gerekli prosedürler nelerdir.Ortak bir firmamı açmak gerekiyor.yoksa bankadan ortak bir sanal pos yeterlimi.bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
saygılar
Satacağınız ürünler fatura gerektiriyor mu, eğer gerektiriyorsa o zaman kurumsallaşma yoluna gidebilirsiniz, onn dışında bence gerek yok..
Bazı bankalar kurumsallık şartı arıyorlar, bazıları buna gerek duymuyorlar.. Bunu zorunlu olarak tanımlayan bankalardan hizmet (sanal pos) sağlamak istiyorsanız o zaman şahıs firması konusunu araştırmanızı önerebilirim.. Limited Şirket açarsanız en az 2 ortaklı olması gerekiyor, yani tam size uygun bir şirket türü ama vergileri var, giderleri var..
roxane teşekkür ederim öncelikle.ürünler yurt dışından gelecek.zaten işin içine sanal pos olayı girdimi devlet vergi bekleyecektir heralde.onun içinde kurumsallaşma gerekir.bunun için tek şart LTD ise çok maliyetli bir iş.Başka yolu yokmudur acaba.
Bazı bankalar kurumsallık şartı aramıyor..
TechEngineer
21/01/2008, 18:25
E-Ticaret hakkında bir sürü kaynak SanalKurs .NET (http://www.SanalKurs.NET) adresinde mevcut. Kısa 1-2 makale olsa buraya aktaracaktım ama çok fazla olunca mecburen link verdim.
Bazı bankalar kurumsallık şartı aramıyor..
Mesela ?
Mesela ?
Eski dökümanları incelemem gerekiyor, isimlerini hatırlasaydım buraya yazardım zaten, hatırlamadığım için bazı bankalar olarak iletmiştim foruma bunları.. Ama hatırladığım kadarıyla böyle birşey vardı..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.