PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : xp kilitlenme

Konyali
19/01/2008, 12:05
arkadaşlar sanırım bilgisayarıma bir virüs bulaştı windows açılıştan 2-3 dakika sonra kilitleniyor mouse filan hareket etmiyor hiç bi işlem yapamıorum formatladım sorun hala devam edior donanımsal bir hata değil çünkü güvenli modda gayet güzel çalışıyor harddisk mbr sinde filan sorun olabilirmi (virüs gibi) yada böyle bir sorun yaşayanınız varmı

roksan
19/01/2008, 14:23
Formatladıktan sonra bile sorun devam ediyorsa donanım sürücülerinin birisinde sorun olma ihtimali yüksek..

Konyali
19/01/2008, 15:58
benimde aklıma öyle geldi ama güvenli modda pc normal çalışıor kitlenmiyor donanımsal bi hata olsa güvenli modda da kitlenmesi gerekmezmi

roksan
19/01/2008, 17:36
benimde aklıma öyle geldi ama güvenli modda pc normal çalışıor kitlenmiyor donanımsal bi hata olsa güvenli modda da kitlenmesi gerekmezmi

Güvenli modda bazı donanımlar yüklenmez..

Konyali
19/01/2008, 22:22
sorunu buldum benim ağ kartı bozulmuş kabloyu takıp bağlantı kurunca pc kitleniyormuş kartı söktüm şimdi pc canavar gibi maşallah

roksan
19/01/2008, 22:25
Güvenli mod'da Ağ devre dışı olduğu için sistem normal olarak çalışıyormuş o zaman, normal modda ağ kartı yüklendiği için sorun oluşuyormuş yani, tahmin ettiğim gibi, geçmiş olsun.. :)