PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Internet çoook ucuz...

LoS.ToF
26/08/2003, 00:27
http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=7993

Şimdi bu adama ne desek yeridir ?

Zerzevat Adam
26/08/2003, 00:59
Adam herhalde zaman makinasıyla gelmiş ve o zamanki fiyatlarla karşılaştı...

Ama benim merak ettiğim birşey var:

TT 1.32mbit çıkışları 2.32mbite çıkardığını belirtti...

Ama sonra nedense uplink sayfasını kapattı acaba diyorumda bunlar o hattı 2-3 aylığına mı kiraladılar?

Yani biz öyle zannedelimde sonra kaparız gibi birşey olabilir mi diye düşünüyorum...

Belki saçma ama YİĞİDİN MALI MEYDANDADIR

Ayrıca o milletvekilleri ne kadar internete giriyor?
Acaba hız yetiyor mu?
Yabancı ülkelerde flash ve multimedia ortam gelişirken biz 1k'ların hesabındayız maalesef..

LoS.ToF
26/08/2003, 03:44
Acaba hız yetiyor mu?
hehehe emiyor onlar bağlantıyı güzelim.

xXx
26/08/2003, 09:50
Gel beriye gel beri "gözünü sevdiğimin" tt si
Çabuk online yap beni yoksa sevecem ben seni
Al eline zamleri
Çal başına bitleri
Çabul online yap beniii yoksa sevecem ben seniii
--
(Muzir neşriyata giriyor ise şimdiden özür dilerim:rolleyes: )

acemi
26/08/2003, 10:25
Neyi elestiriyorsunuz?

Adam, "erisim ucretleri cok ucuz" dememis ki, aksine "yuksek, asagiya cekilmesi lazim" demis. Ve TT'nin daha iyisini beceremeyecegini itiraf etmis.

Mingitau
26/08/2003, 17:32
Adam erişim ücretleri ucuz demiş ki doğru. 31.12 den itibaren başka kurumlarda iletişim hizmeti sağlayacak biz o şartlarda internet erişiminin destekleme maaliyetini kaldıramayız demiş.
Olay bundan ibaret.
Şimdi 60 Milyon içindeki kullanıcı sayısı ve bunların devamlılığı göz önüne alınırsa daha iyi anlaşılır. türkiye de mesela çok özendiğimiz 21 US$ ye 12 Mbps hız için gerekli pazar yok. Pazar oluşunca gerekli arz da olacaktır ;)

xXx
26/08/2003, 17:52
DÖVLET BABA SAGOLSUN:rolleyes:

LoS.ToF
26/08/2003, 18:16
:P

o pazarı oluşturmak yorar.

Mingitau
26/08/2003, 18:37
Bu işi yani işte şurda ucuz burda biz yapacaz ama yaptımıyolar demeyi yapan eşşeklerin çoğu, merak etmeyin, lisans anlaşmalarında devletten enerji piyasasında olduğu gibi al yada öde güvencesi istiyorlar.
Tabii bu güvence 50-60 centlik elektrik yerine 7-8 $ lık elektrikte olduğu gibi direkt bize yöneliyor.
Aha bunu anlayacak bilinçte insan yetişse zaten o yolsuzluk vs olmaz o pazar da oluşur...