Tam Sürümünü Görmek İçin : rapidshare ve uyumlu download programları ?
arkadaşlar premium üyeliğim var ve direct link seçili olmasına rağmen adam akıllı rapidle dost bir download programı bulamadım...Dap ve flashget denedim ama ikiside hayal kırıklığı yarattı.
Sizlerin kullandığı, klasik bir şekilde linke tıklayınca ya da linki yapıştırınca inderecek bir program yokmu yahu :(
:) Rastlayacak olursan bana da haber ver, flashget kullanıyorum ama dediğin kadar basit çalışmıyor, mecburen her seferinde kullanıcı adı şifre girmek zorunda kalıyorum.
ben flashget kullanıyorum çok rahat indiriyo şifre vs.. girmeden ama ie ile bi kere login olmam gerekiyor.
:) Rastlayacak olursan bana da haber ver, flashget kullanıyorum ama dediğin kadar basit çalışmıyor, mecburen her seferinde kullanıcı adı şifre girmek zorunda kalıyorum.
bende öyle :)
yok sanırım bunun çözümü
FlashGet'i denemedim ama RapidShare'ın kendi programı olan RapidShare Manager (http://rapidshare.com/en/rsm.html) varmış, onu da denemedim..
Flashget ile çok rahat download yapılabiliniyor. Öyle ie ile girmeye de gerek yok. Dosya indirme penceresindeki "Sunucuya oturum aç" seçeneğini seçtikten sonra kullanıcı bilgilerinizi girip "Varsayılan olarak kaydet" butonuna tıkladıktan sonra tüm rapidshare linklerini extra hiçbir işlem uygulamadan indirebilirsiniz.
Şu (http://www.freedownloadmanager.org/) program ilede sorunsuz kullanılabiliyor.
teddmcload
14/01/2008, 12:03
flashget te default download ayarlarına kullanıcı adı ve şifresi olarak rapid inkileri girerseniz rapid linklerini flashgete eklediğinizde indirmeye başlayacaktır. 3 ay önce aldığım aboneliğime girmiştim o günden beridir de sadece flashgete ekleyerek indiriyorum. flashget gayet iyi.
Predator
14/01/2008, 12:37
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum flashget sorunsuz şekilde çalışıyor ancak varsayılan web browserımı ie haricinde seçtiğimde sapıtmıştı. Firefox'un flashgot isimli bir eklentisi var, bi süre bunu rapidshare için sorunsuz şekilde kullanmıştım.
Ie7 den sonra firefoxu bıraktığım içinde açıkçası çok önemseyip eklentiyi takip etmedim.
Flashgete torrent desteğide geldikten sonra bence rakipsiz oldu. (Yada ben torrent desteğini farkettikten sonra :) )
FlashGet'i denemedim ama RapidShare'ın kendi programı olan RapidShare Manager (http://rapidshare.com/en/rsm.html) varmış, onu da denemedim..
süppeerrrr :)
bunu bilmiyordum ve fevkalede çalışıyor, sıralı linkleri önce test ediyor eğer silinmediyse şakır şakır indirmeye başlıyor :)
Teşekkürler ;)
prozilium
26/03/2008, 00:59
internet download manager/tek geçerim....
internet download manager/tek geçerim....
Bende Internet Download Manager'ı tek geçerim. Bu arada tüm kullanıcılara bir uyarı; kullandığınız download yöneticisinin ayarlarından Eş Zamanlı bağlantı sayısını 1 yaptığınızdan emin olun çünkü ne kadar çok yaparsanız indirdiğiniz dosyanın boyutu x eş zamanlı bağlantı sayısı kadar 25GB kotanızdan düşüyor.
Örn. 100MB dosya indirdiniz ama Rapidshare'daki hesabınızda 100x16 = 1.6GB şeklinde gözükür boşuna kotanız dolar. Benim Internet Download Manager'daki ayarım 16 idi bu yüzden kotam doldu.
HellMare
30/03/2008, 12:04
interne download manager.indirme konsunda tek geçerim.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.