Tam Sürümünü Görmek İçin : Musevi olmakda zor.... :))
Mingitau
24/08/2003, 14:41
Şimdi Şahin kesin kızacak böyle konu başlığı mı olur diye... :)
Efendim konumuz Museviler' in Musa ile birlikte MÖ 1500' de Mısır' ı terketmesi esnasında Mısır' ın 300 ton altınını da aldıkları iddiası.
El-Zakazik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Nabil Hilmi, İsviçre' deki Mısırlılar' ın bu malların tazmini için "dünyadaki tüm Yahudiler' e karşı" dava açacağını açıklamış. 3500 yıllık faizi ile birlikte 300 katrilyon ton altın ediyormuş ödenmesi gereken miktar.
Ben Vatan gazetesinin yalancısıyım. Mini fırında kedi kurutma davası, tükenmez kalem sadece yazma amacı ile kullanılır davası filan gördükte 3500 yıl önceki hırsızlık davasını da ilk defa görüyoruz.Herhalde Mısırlılar şu kampanyalar ile kötüle(dikleri)nen firmaları ele geçirmeye karar verdi.
Adrenalin
24/08/2003, 15:02
:) Doğru ise ne mutlu...
Forumun 3. kuralına göre;
03-) Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)
Yazılar tahrik edici ve küçük düşürücü olmadığı sürece sorun yok konuşulabilir, tartışılabilir.
Konu büyük ihtimalle asparagas değilse bile çarpıtılmış ama bunun tersi doğru. Yani bugün Israil devleti Almanlardan tazminatlarını € olarak takır takır alıyor.
bende mi hak iddia etsem acaba. malum ben de adem'in torunuyum..
:D
Yapmayin ben de firavun soyundan geliyorum :D
:cool:
:D :confused:
oo abi desene seninde altınlardan payın war.
artık microsoftu satın alırız..
:super: :D
abidik gubidik işler:hmmm:
öyle zannediyorumki vatan'ın asparagası
nedense böyle başlık atmak hoşlarına gidiyor olmalı
teknik larak bu şu açıdan saçma
Kur'an-ı Kerim' de bahsedildiğine göre
(Aynen değil ! mana itibariyle anladığım kadarıyla...)
Allah-u Teala Hz. Musa'ya; Kavmini Firavunun zulmünden kurtarmak için onlarla beraber kızıldenize doğru yola çıkmasını ve Yaratıcı'larına güvenmesini ister.
dolayısıyla sen zulümden kaçarken altın filan düşünmen çok uçuk geliyor
Mingitau
26/08/2003, 20:42
Kar Payı modeli Mısır' da çıkmıştı, Avusturya(ya da İsviçre olması lazım) kooperatif bankacılığının islami kılıflısı idi.
Şimdi ne önemi var Kur' an ın vs nin...
Artı olay tamamıyla dünya işi Dini niye katıyoruz ki... :p
ya gazetenin adı vatan ama 2. sayfasını açtınmı vatan anlayışları mankenler in ilişkileri oluyor açıkçası ben ismiyle bile bu kadar çelişen bi gazeteden çok şey beklemiyorum
Mingitau
26/08/2003, 21:44
Geçelim yawf biz espri olsun diye yazdık bunları....
Zaten eş değer verilen davalar da mantıksızlığın daniskası olan şeyler ....
+Bu arada Selahattin Duman harici mantıklı bişiler yazan bir tek bi abla var. O da günlük mü tutuyor, yoksa köşe yazısı mı yazıyor belli değil :D
Orjinal mesajı gönderen Axion
+Bu arada Selahattin Duman harici mantıklı bişiler yazan bir tek bi abla var. O da günlük mü tutuyor, yoksa köşe yazısı mı yazıyor belli değil :D
Kesinlike Tuğçe Baran hastasıyız, fanatiğiyiz :)
Bu arada Vatan Gazetesi çok eski bir gazete. NFK'nın dediğine göre, eski Vatan gazetesinin lâkabı, "Vatansız Vatan" imiş.
Mingitau
27/08/2003, 02:26
Eeee illaki Tuğçe Baran son yazısı :
http://www.gazetevatan.com/cat/haber_detay.asp?Newsid=12423&Categoryid=4&wid=6&aid=0
Mingitau
27/08/2003, 08:58
E normal Hüseyin Üzmez Ahmet Emin Yalman' ı vurunca adam bir kaç yıl hapis te yattı.
E HÜ niye vurdu diye sormayın :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.