PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : 2 yeni resim...

Boozer
24/08/2003, 03:05
kendi bilgisayarim olmasa bile, isyerindeki bilgisayardan hala tenislere devam edebiliyorum. bu da hala hayattayim demek oluyor :D

http://www.atesdesign.com/battles/bvsshizo02.jpg

http://www.atesdesign.com/battles/bvsmonk05.jpg

umarim begenirsiniz :D

Gurhan
24/08/2003, 10:12
beğenmeyen 2. resimdeki gibi olsun :D
eline sağlık hocam mükembel :super:

Sahin
24/08/2003, 13:13
Sevgili Boozer bir görünüp bir kaybolma bak burda da seni bekleyen tenisler var :)

Sevgiler...

Çalışmalar süper.

odurma
24/08/2003, 16:47
:super:

Boozer
24/08/2003, 21:26
saolun arkadaslar :)

sahin bir gorunup bir kaybolmuyorum yaw...yabanci bir memlekette hayatta kalmaya calisiyorum. ama tenislerden haberim yoktu bir bakacagim simdi :D

odurma
24/08/2003, 22:00
Ya arkadaşlar sularım akıyor çalışmalarınıza bakınca.. Küçük tiyolar veremezmisiniz nasıl yapıldıklarına dair. PS yi 5.0 dan beri kurcalarım kendi çapımda ama sizin yaptıklarınız sanırım kurcalamaktan öte yetenekte isteyen şeyler.. Genede canım çekiyor eminim başka arkadaşlarında çekiyordur. Küçük tiyolar bekliyoruz.Mesela yüzdeki o katmanın nasil yapıldığına dair :)

p.s: bizde aynı filter lara tıklıyoruz ama bunlar çıkmıyor :D

Boozer
24/08/2003, 22:45
oncelikle filtrelerden uzak dur. gercekten tum olay blending modelari kavramakta ve dogru fotograflari bulmakta.
yuzdeki o katman bir onceki tenis resmindeki kuru kafanin burun hizasi.
iki resim de tamamiyle blending modelar ve masking ile yapildi. geri kalan fotograflar ve kucuk ayarlar.

dedigim gibi filtrelerden uzak durun mumkun oldugunca. resimlere kucuk detaylar katmak icin veya background ya da texture yapiminda kullanilabilir falan ama yukaridaki iki resimde filtre yok.

bi dakka sanirim birinci resimde hatunun arkasindaki golge gaussian blur ama o filtreden sayilmaz :D

edit: eger ingilizce biliyorsaniz asagidaki linklerdeki dersleri bir deneyin:

www.dubtastic.com: super iki blending dersi var.
www.b-man.dk: daha cok resim ayarlari ama site cok genis :)
www.spyroteknik.com: daha cok efect ama iyi efectler :D

odurma
24/08/2003, 22:59
Linkler için teşekkürler... Filter olayına bu gece noktayı koydum :). Artık blendinglere yöneleyim :rolleyes:

Sahin
25/08/2003, 01:36
Sen ne zaman gittin New York'a kardes ya ben hala Ankara'da saniyorum seni :)

Boozer
25/08/2003, 01:52
5 ay oldu..gidiyorum diye bir yere yazdim ama konu baskaydi arada gormedin herhalde :)

Sahin
25/08/2003, 11:50
Görmüştüm ama sen cidden gitmişsin :) Ne var ne york oralarda?

ArizaHerif
27/08/2003, 20:46
Üsttekinde kadın fotoğrafı güzel. Toka ve derinin geçiş blendleri için çok az daha özen göstersen daha iyi bişey cıkar gibi. Alttaki zaten 3D ona yorum yapmıyorum. Farklı bir kategori.

Boozer
28/08/2003, 02:59
saol Ariza...ama bilmen gereken sey; ben herhangi bir 3d programi kullanmayi bilmiyorum. gordugun hersey saf PS ve photograph. sadece el stock render. poser dogal olarak ama ben yapmadim gercekten stock :)

ArizaHerif
28/08/2003, 12:35
Benim gözüme zaten eldeki render izleri çarptığından dolayı 3D'dir diye söyledim.