PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : infomatrix 2008

okan23
05/01/2008, 11:41
infomatrix bildiğiniz gibi uluslararası bir yarışma.Buna bu yıl programlama dalında katılmayı düşünüyorum.Aklımda orjinal sayılabilecek bir fikir var..
Merak ettiklerim;
-Daha önce katılmış projelere nerden bakabiliriz? (bir fikir edinmek amacıyla,heryeri aradm bulamadım)
-daha önceden katılan varsa yani nasıl oluyor? ne tip projeler kazanıyor? bunu öğrenmek istiyorum.
Sitesinin heryerini okudum.2008le ilgili tekbirşey geçmiyor.Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

okan23
07/01/2008, 13:08
yok mu daha önce katılan,yardım edebilecek bilgisi olan biri?

akif25
09/02/2008, 18:12
infomatrix bildiğiniz gibi uluslararası bir yarışma.Buna bu yıl programlama dalında katılmayı düşünüyorum.Aklımda orjinal sayılabilecek bir fikir var..
Merak ettiklerim;
-Daha önce katılmış projelere nerden bakabiliriz? (bir fikir edinmek amacıyla,heryeri aradm bulamadım)
-daha önceden katılan varsa yani nasıl oluyor? ne tip projeler kazanıyor? bunu öğrenmek istiyorum.
Sitesinin heryerini okudum.2008le ilgili tekbirşey geçmiyor.Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

infomatrix 2007 de benim cok yakın arkadasım 1. oldu

(bkz: "www . myschoolog . com") bir proglamla değil web sitesiyle....isterseniz bu arkadastan bilgi alabilirsiniz...ona ulaşamazsanız... bana msn den ulaşın bende size yardımcı olabilirim...

m.akif.akbulut@hot...